SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas pierwszy raz ciężka noc... Nie wiem co jest grane. Gorączki nie ma. Płakała wybudzala się, pierdziala, kupę zrobiła, znów płakała... Masakra. Lys - chapeau bas - jak Ty dajesz rade.
Jesselin - właśnie też muszę nadrobić
Ona - my się naprawdę musimy spotkać bo za dużo nas łączyale to Rafaello od Rodziców dostałam, nie od męża
0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Oto efekt naszej sesji, zaluje ze juz nie zdaze zrobic kalendarza, ale moze na dzi
Tym ostatnim zdjeciem musielismy zakonczyc, bo miarka sie przebrala, a jak Ksiezna nie miala ochoty pozowac, mama poslusznie zapakowala majdan i do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:43
aaaaga, Laura, lys, Lady Savage, apaczka, Amberla, Pulpecja, magda sz, Aska87, Weridiana, 0na88, Maniuś, jesslin87, zabka11, witaminkab, mamasia, Meggi31, sylwucha89, małaMyszka, Martucha86, Katarka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Noc nienajlepsza, zastanawiam sie czy ten wczorajsze marudzenie w dzien i wieczorny armagedon nie maja zwiazku ze srodowym szczepieniem. Od 4 co chwila wybudza sie z placzem. Dzis mamy na 16.30 rechabilitacje, nie wiem czy jak dzis bedzie tak samo to jest sens jechac. Odliczam godziny do 15, az maz wroci.
-
Co sie stalo z moim dzieckiem od wczoraj od popoludnia jakis nie swoj na noc zjadl tylko 160 wiec wiedziałam ze bedzie pobudka poszlam spac o 23 o 1.30 wstaje na sciaganie mleka a tu synek uprzedzil budzik zjadl i nie chcial spac godzine go usypialam dwa razy odkladalam do lozeczka mialam ju takiego nerwa mi oczy leciały a on nie chce spac jak zasnal to po godzinie jeden wielki ryk wtf ale na szczescie uspokoil sie i szybko zasnal powtorka o 5.45 wiec uspokoilam i wzielam do siebie nawet na mnie spi niespokojnie piszczy steka kreci sie
Jestem padnieta a zaplanowalam turnee po sklepach
-
No ja mam już rezultaty wczorajszej rozmowy R z teściową ;/
łóżko nie pościelone, naczynia nie pozmywane ;/ i syf na stole -> paczki puste po chipsach, masę papierków i ..... skarpety zużyte ;/ noż kurw..
-
Amberla sama nie wiem jak daję radę : ledwo ledwo bo jestem wykończona. A dzisiejsza noc tragedia juz nawet nie patrzę na zegarek jak wstaje i nie liczę ile czasu minęło od ostatniej pobudki bo często to tylko 15 minut .
Niecierpliwa piękne zdjęcia. Strasznie mi szkoda ze mojej nie mogę zrobić takiej sesji. -
Lys szscun dla Ciebie jesteś supermama ja po jednej mojej ciezkiej nocy wymiekam a Ty dajesz rade
Wielkie WOOW dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 07:50
lys, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aaaaga- właśnie noc prawie identyczna jak Twoja. Nawet godziny podobne... Choć u mnie pobudka przed 1, zaśnięcie za dwadzieścia 3. Po 5 powtórka... Przenioslam się z corka na dół - ja na kanapę ona do kołyski Tiny love, żeby nie obudziła starszej siostry i żeby mąż się wyspal bo na 7 do pracy.
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny!
U mnie noc ok, pobudka nadal jedna z tym, że dzisiaj przed 3.00, trochę lepiej bo jeszcze cycki mi aż tak nie pękały.
Około 7.00 zawsze biorę Młodego do nas do łóżka i dosypiamy jeszcze z godzinkę. Dzisiaj o 8.00 obudziło mnie ciągnięcie za włosy, patrzę Młody przekręcił się do góry nogami, nogi ma tam gdzie położyłam mu głowę, zaparł się nogami o moją głowę i ciągnie mnie z całej siły za kucyk i się śmieje. No pięknie zaczyna się bawić, pomylił chyba moje włosy z zabawkami na macie...lys, 0na88, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wasze maty mają jakieś ograniczniki, żeby dzieci z nich nie "wychodziły"? Mój regularnie wyłazi na dywan i co chwila podchodzę i przekładam go na matę, albo jak leży na plecach to odbija się nogami od podłogi i się przemieszcza i to całkiem kurcze sprawnie, albo jak na brzuchu to jakoś wypełza - nie do końca wiem jak... Wkurza mnie to, bo nie mogę nawet na chwilę go zostawić, bo on już jest gdzieś poza matą - wczoraj go zastałam z nogami na szafce RTV. Chciałabym matę mniej śliską i z zabezpieczeniem przed wyjściem z niej, macie coś takiego?
-
Witamy się w ten pochmurny poranek. U nas noc jak zawsze ostatnio...szkoda gadać. Do tego pobudka już przed 7 a teraz drzemka, oby jak najdłuższa! Za nami 4 miesiące
Natalia przybrała w 11 dni 260g! Waży już prawie 6kg a dokładnie 5.980g
Agaata, magda sz, lys, Paula_071, 0na88, Maniuś, jesslin87, witaminkab, zabka11, sylwucha89, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa karmię na spiocha dla swojej wygody.Choć teraz schodze do jednego karmienia ok 2-3:00.Dlatego że nie chce by się wzbudził z głodu i później go lulac niewiadomo ile więc tak zje w Nocy i przesypia ładnie bez pobudek od 20-6:30.
Nie wiem jak TWoja Julcia ale ja idę zgodnie z schematem z puszki mleka.Myślę że jest to dobrze przeliczone i skoro na puszce jest np 4x na dobę np po 220ml bo teraz tak robimy to znaczy że musi wytrzymać 6h między karmieniami.Pomiędzy dostaje sok lub i obiadek i tego się trzymamy.My od początku jechaliśmy tym systemem tyle że co msc zwiekszalismy dawkę mleka jak producent zaleca i u nas to wyszło.Może warto czasem przetrzymac Julcie póki się nie przyzwyczaili że je o takich a Nie innych porach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 08:53
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015