X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo, warto zapamiętać z tym płynem.
    Migotka, ja właśnie dlatego zawsze płacę przez PayU, zwłaszcza większe kwoty,bo te płatności są ubezpieczone i w razie jakichś problemów można kasę odzyskać.

jesslin87 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też krewa zalewa jak myję brodzik, mamy taki odkamieniacz z lidla, płynem do płukania próbowałam ale całkiem nie zszedł, koleżanka polecała szmatkę z sodą i tym nacierać kamień

Po 2.5 h udadało sie uspać potworrę

Maja w jacuzzi
    zdjęcia usunięto :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:08

lys, Pulpecja, zabka11, Laura, witaminkab, jesslin87, apaczka, aaaaga, Amberla, niecierpliwa, Maniuś, Paula_071, Aska87, mamasia, 5ylwia, agatka196, sylwucha89, Weridiana, Katarka, Martucha86 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Ale mialam zapieprz caly dzien...
    Mylam zyrandole, kurze na meblach itp, przynioslam ozdoby choinkowe z piwnicy ( 3 kursy piwnica- 4 pietro).potem obiad, dwa prania, w miedzy czasie Klara na glowie, bo maz byl do 18 w pracy. Jak przyjechal, przywiozl choinke, wiec po kapieli malej i jej usnieciu zabralam sie za ubieranie drzewka i zeszlo mi 2 godz.
    Padam....

Ainer - o kurcze,wspolczuje...co z autem???

Aaagata- hahahhaa usmialam sie z Towjego meza ;D

Lady, Jesslin- wszystkiego najlepszego!!

Niecierpliwa- rozbawilas mnie opisem jak razem z Julka robilas kupe hehehe ;)

Migotka - super focia:) masz bardzo ladny kolor wlosow.

Magda sz- hehehe mala lezy jak ksiezna w tym basenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 23:11

jesslin87, niecierpliwa, Lady Savage lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda super !

jesslin87, niecierpliwa lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedyś zaczełam kabinę czyścić octem, jezuusie jak mnie mąż zjebał, że jak by ktos przyszedł do nas to by pomyślał że jakimis skunksami jestesmy bo tak waliło, dla mnie do szklanej kabiny najlepszy jest ten w5 z lidla zółty:) nie zostają zacieki na szybach, tylko te płytki nie dają mi spokoju bo 2 sciany są włąsnie z płytek

a ja nie mam włąsnie tej płatności payU, musze sobie zrobić własnie tylko musze poczytać:)

dobra spadam pod prysznic:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ale super ha:D to ma dziewuszka relax teraz:D jak żeś to upchała w prysznicu he?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, super to wygląda, chyba podobnie będę kombinować, ale jak młoda zacznie siedzieć. Ale relaks super. Wkładasz ją też tak dla zabawy w ciągu dnia, czy tylko na kąpiel?

201508091565.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja, nie mieściła się w wanience ikea i kąpię ją w basenie, brodzik mam płaski więc jedyna opcja. Większa wanienka tez nie ma sensu no bo co za 2 miesiące znów za mała. Basenik mamy od 3 dni więc drugi raz kąpałam ale takie zabawy w ciągu dnia też wprowadzę. Frajdę ma dużą bo luzy i może robić co jej się podoba nie to co w wanience. No i na golaska ale chciałam choć raz jej założyć strój kąpielowy, który już przymały. Chce ją oswoić pomału z głębokością i będę zabierać hamaczek.

Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka brodzik 80-tka a basenik 84cm więc akurat bo jak zacznie siedziec to się będzie mogła opierać bez obaw że się będzie wyginał i woda się będzie wylewać. Bardzo łatwo się to czyści, powietrza nie spuszczam.

Dno jest miękkie dmuchane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 23:14

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pozbylam sie malej wanienki ikea, ale na rzecz wiekszej wanienki, bo mamy wanne i na kapiel w niej mala jest za mala.....czekam az mala bedzie siedziec i bede ja kapac w normalnej wannie.

Marzy mi sie wieksze mieszkanie albo dom, bo w obecnym sie tak sciskamy ze wszystkimi gratami, starsznie mnie to wkurza...

Aaaaa i najwazniejsze...dalam dzis malej lyzeczke dyni z ziemniakiem, zdziwiona cos tam zjadla hehehe takze pierwsze koty za ploty, jutro kontynuacja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 23:20

Pulpecja, jesslin87, niecierpliwa, Paula_071, Aska87, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie my mamy sporą wanienkę, ale w lazience zlikwidowaliśmy wannę na rzecz prysznica. Jak mała będzie już dobrze siedzieć to taki basenik mógłby byc fajną alternatywą.
    Czemu ja spac nie idę tylko siedzę? Jutro już na pewno wezmę się za pokój córy. Obiecuję to sobie codziennie i cały czas mi coś w tym przeszkadza, bo tam istny burdel. Ale jak to mówią lepiej mieć burdel w pokoju niż pokój w burdelu...
    Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 23:45

lys, zabka11, jesslin87, Maniuś, mamasia, Laura lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem z powrotem:D zjem jeszcze pomarancze bo mam smaka:)

Hmm Madzia musze nad tym pomyśleć bo ja też mam płaski brodzik, i nie wiem jak to dalej będziemy kąpać małego, w tej chwli wyrzuciłam hamaczek i kupiłam gąbkę , może sie na niej wyciągnąć, ale to tylko tymczasowe rozwiązanie,mozna by kupic wysoki brodzik ale demontowanie prysznica mnie przeraża..

Zabka mi też się marzy he, tylko może nie mieszkanie bo czynsz na duzym mieszkaniu jest zabójczy, mi sie podobają takie "szeregowce", kawałeczek ogródka, co by się za dużo nie orobic:) może kiedys he:) kurde maż puszczał totka, może co bedzie hłe hłe

zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin i Lady wszystkiego najlepszego!
    U mnie dzi duże sprzątanko, ale była siostra i zajęła się mala, ja tylko karmiłam. Choinka ubrana, prezenty zapakowane nic tylko czekać na Święta :)

jesslin87, Lady Savage, Maniuś lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin Tobie też wszystkiego naj bo przeoczyłam że masz urodzinki..

My też już posprzątane, choinka stoi i jest pięknie:) padam na ryjek po takim dniu a jeszcze nocny dyżur bo mały od 20 zdążył przebudzić się już 3 razy..
    Mocy przybywaj!!
    Dobrej nocki!

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też spadam spać bo król się już cos kręci, oby nie było powtórki z dzisiejszej nocy, dobrej nocki dziewczynki:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz przytulam podusie.

Ps. Odstawilam antyki na 5dni przed koncem opakowania, bo krwawilam przez 2tyg podczas ich brania. Myslalam ze jak odstawie, to dostane @, a rtymczasem bole jajnikow i plodny sluz...:/ ciekawe kiedy to wszystko wroci do normy...

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje slicznie za zyczenia :) amberla tym jensenem bym nie pogardzila :)

Dzis moj syna na urki zrobil mi dzien histerii ehh bywa i tak usnal wiec ja tez ide :) dobranoc laseczki ;)

74diqps6a69lyc94.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie śpi od 4.30, gada i gada.. oczywiście pobudka miał też o 1.30 i 3.30.. chyba wybiorę się do jakiejś poradni snu..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po kolejnej pobudce. Juz bylo tak dobrze, kataru prawie nie ma, to w nocy przypaletal sie okrony duszacy kaszel. No zesz. Jak nic sie nie zmieni, to jutro do pediatry, na IP nie jade, nue chce zeby zatrzymali go w szpitalu. Jeszcze mu sie tam co gorszego przypaleta. Osiwieje

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wrocilismy nockami do czasu noworodkowego, w nocy caly czas sie kreci, trzeba jej zmieniac pozycje, jestem tak niewyspana jak przez pierwsze tygodnie. Mialam plan, aby dzisiejszej nocy podac jej 2 butelki, bo tyle ostatnio razy jadla cycka chcialam o 2 i o 5.30, ale pierwsza poszla przed 1 jak juz sie mega ostro krecila, a z ta druga nie zdazylam, bo jak juz grzalam wode to sie wybudzila, myslalam, ze bedzie hardcore, ale zjadla chwile ja ponosilam do odbicia i zasnela na ramieniu. Jak juz sie wybudzala, a ja bylam z butla w czarnej dupie, to chcialam juz jej dac cycka, ale sie nie zlamalam, musze byc konsekwentna, skoro taka decyzje podjelam, choc to nasze karmienie uslane rozami nie bylo delikatnie mowiac to i tak sie lezka w oku kreci.

‹‹ 2738 2739 2740 2741 2742 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ