SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
100 lat dla solenizantek. Ja cieszę się ostatnimi dniami z 2 z przodu. 19.01 strzeli mi trzydziecha
Ostatnio patrzyłam na moją facjatę i o zgrozo zmarche wypatrzyłam. No cóż... powoli zaczynam się sypać.
Byłam u dentysty na wymianę plomby...wyłam jak dziecko w trakcie borowania - nie chciała mi dać znieczulenia, bo się nie opłacało. Teraz mnie pobolewa ten ząb, poczekam tydzień i jak nie przejdzie to pójdę na kontrolę (oby to była tylko tymczasowa nadwrażliwość)
U nas już stoi choinka. Wymieniłam 1,80m na 1,20m, bo nie mam w salonie miejsca na większą wśród leżaczków i innych gratów małej. W tym roku ubrałam na biało.
Czekam na strój świąteczny dla Julki...oby zdążyli z przesyłką. Zlicytowałam kombinezon bałwanka i kupiłam pajaca skrzata. Bałwanek na bank przyjdzie w pon., a na skrzata mam nadzieję, że się załapię przed I dniem Świąt.
Lady Savage, jesslin87, Weridiana, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
my też się dziś ważylismy i przekroczylismy magiczna granice 7kg
dokładnie 7070g
0na88, Paula_071, niecierpliwa, lys, Ewa123, Migotkaa, Laura, witaminkab, jesslin87, sylwucha89, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Nie ma wody u nas:(
i w połowie Wro ponoć.. jakieś 2 awarie są i kuźwa pół miasta odcięte.. dziewczyny z Wro a jak jest u Was?
Do nas na 10 przyszla pani pomoc sprzatac, odkrecam kran a tam kapie! Niskie bylo cisnienie, ale jakos udalo sie nabrac wody.
Uszka polepione, chociaz Tomek mocno staral sie by temu zaniechac. Oczywiscie jak zaczelam sie zbierac od rodzicow to wtedy zasnal.
Najlepsze urodzinowe zyczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:32
jesslin87 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Manius - wyglada pyszne , ja na kolacje skrzydelka z piekarnika tylko w innej marynacie . W ogole od porodu zauwazylam ze robie obiad czy kolacje na pare dni... najczesciej miesa w sosach , i raz daje z ziemniakami , jak zostanie ziemniakow to robie kluski , jak sos nadal jest to kasza i w kolo macieju - biedny ten moj maz , co chwile jemy to samo
jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Uff Hubert już śpi. Ciężki dzień dzisiaj miałam, bo nie wyspałam się to raz, a dwa pogoda była do dupy i przy okazji moje samopoczucie też. Mąż spał do 13.00 więc nie mogłam liczyć na pomoc, ale za to później zabrał Huberta na spacer i się nim zajął, więc udało mi się godzinę zdrzemnąć.
Dziewczyny, martwię się trochę - od czasu porodu jak śpię na brzuchu to mam STRASZNY ból w dole pleców, jakby w miednicy, to nie jest jakieś tam sobie pobolewanie ale boli ogromnie. Jak mam się przekręcić z boku na bok w nocy, to mi się płakać chce. Myślałam, że to się po ciąży kości schodzą na swoje miejsce, ale to ciągle nie przechodzi. Macie coś podobnego, czy powinnam się wybrać do lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:52
-
Agata ja nie mam takiego bólu,ale apropo schodzacych się kości (tak wiem, może się to wydać trywialny problem przy Twoim) to moje ani myślą się zejść.. I mam wielką dupe od porodu. Biodra mi szersze zostały, nie da się nic z tym zrobić, bo czuję, że to kości a nie tłuszcz (ważę mniej niż przed ciążą)...Ewa123
-
Ewa123 wrote:Niecierpliwa nasze córki podobne wiekowo a moja dopiero 6,4 kg. A Ty się ciągle zamartwiasz wagą! Mała chce zostać chuda modelka bo odmawia jedzenia. 3 minuty ssania, a potem monologi i uśmiechy. Kruszyna
co ja mam zrobić żeby ją podtuczyc?
Moim zdaniem 6400 to ładna waga dla dziewczynki, ja bym się nie przyjmowała
Ewa123, jesslin87, 4me lubią tę wiadomość
-
Solenizantki sto lat! Teraz dopiero o urodzinach doczytałam
Fajny miesiąc na narodziny
mój mąż jest z grudnia. Kurde, jakiś prezent muszę mu kupić.. Tyle prezentów w jednym miesiącu to wyzwanie. Pomysłów brak!
Lady Savage, jesslin87 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
chcebycmama wrote:Witajcie! Sto lat dla solenizantek.
Dziewczyny mój syn ma zaczerwieniona końcówkę penisa. Czy u waszych synów tez tak mieli? -
Lady, Jesslin najlepszosci
Ja dzisiaj zaliczylam mikrozakupy, w poniedzialek chyba kupimy choinke, zanim sie ja wniesie zdaloby sie troche posprzatac. Mam dziki plan, zeby ubrac ja na tarasie i dopiero wniesc ja do domu. Mniej igiel bedzie do sprzatania na dzien dobry.Lady Savage, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Lady, Jesslin, dużo dużo uśmiechów swoich urwisów, przespanych nocy, pociechy z mężów i czasu dla siebie
żeby doba dłuższa była
Jej ręce mam jak papier ścierny, cały dzień sprzątania, odtłuszczania kuchni- mam nowy blatwymyłam go odtłuszczaczem i jak nowy. Jak przyjemnie jak w domu tak czysto.
Karolina Pola jest debeściaragęste ma te włoski. Aj ten kurier
mam nadzieje że przy drugim dziecku też nas odwiedzi hehhe.
Dziś zrobiłam Mai pierwszy raz kucyka taką cebulęale tarzała się po macie i gumeczka spadła.
Kuzwa sąsiedzi co raz bardziej mnie wnerwiają, chyba mają kręgielnie na górze... właśnie teraz zaczeli odkurzać, Maja oczywiście nie śpi bo za głośno. Od 20 usypiamy jest 21.20 nogi nam w dupe weszły i ogladmy tv..
-
Niecierpliwa hehe kilka razy się za to zabierałam ale me dziecię mi nie dało i zapomniałam o 1 stronie
no ale nie powiem Ofka naklęła i mnie zagoniła do roboty
Taki język jakoś do mnie przemawia chyba... jak za czasów szkolnych ok. gimnazjum nie można mnie było zagonić do lekcji, mama już nie wytrzymywała i czasem jej sie wypsnęło- nosz kurwa mać do lekcji. To wiedziałam że jest już baaardzo zła więc biorę się za prace domowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 21:27
zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ja też dzis po sprzątaniu, sprzątam na raty, przedwczoraj salon, dzisiaj meble w kuchni bo o zgrozno nie pmaiętam kiedy je myłam a anpewno przed porodem więc możecie sobie wyobrazic moje białe na połysk meble buehehehe, dzisiaj wysprzatalismy sypialnie, dywany, podłogi i 2 uprzątnełam 2 szafki w salonie, wywaliłam z nich 2 reklamówki śmieci:)
została mi łazienka do wysprzątania, chociaż mąż dziś wyodkurzał i wyścierał za pralką i za umywalką, umyje prysznic i jutro może prztre płytki, największy problem mam z płytkami pod prysznicem, niczym nie chce się osad z nich puścić.. macie jakieś sprawdzone sposoby?
Aa co do wagi lżejszych dziciaczków, to ja bym sie nie zamartwiała, aa i naprawdę lepiej nosić takiego okruszka niz klocka, moja siostra jak ostatnio wzięła Szymonka na ręce to powiedziała że by jej chyba ręce odpadły w nocy jak musi swoją czasem nosić półtorej godziny
Przy okazji sprzątania sypialni robilismy przymiarki do naszej fufki która czeka na Szymonka pod łózeczkiem hi:)
A to z dzisiejszego spacerku, wózek był bee więc była ławeczka
sory za głupia minę ale strasznie słońce swieciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:43
Pulpecja, lys, Laura, mamasia, aaaaga, Lady Savage, Amberla, zabka11, witaminkab, jesslin87, niecierpliwa, Maniuś, Paula_071, sylwucha89, Weridiana, Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lady, jesslin - wszystkeigo najlepszego !!!
Od wczoraj dopiero teraz usiadłam do forum. Ale za to zaliczyłam fryzjera, kosmetyczkę no i choinka już stoijutro sprzątanie, po niedzieli zakupy, w środę pieczenie i można świętować. Większość prezentów na szczęście też już przyszła, zamawiałam w poniedziałek i wtorek. Ale kiedyś zamówiłam kanapę i okazało się, ze facet miał długo firmę, a akurat wtdey zgarnął kasę od ludzi i spierniczył. Zgłosilam na policje(nie ja jedna) i odzyskałam od PayU całą kasę, a faceta do dzisiaj chyba nie zgarnęli.
-
A my zjedlismy dziś pizze na kolacje
Wysporzątane już wszędzie, właśnie skończyłam i błysk w domku jest
We wtorek jeszcze raz pozmywam podłogi porobię kurzyki i w środe nic innego jak medicure, pedicure itp.
Aaaa i w srodę świętujemy wraz z Dominiczkiem pozytywny test
Aaaa i zapominiałam Tata ma w środę również imieninki więc podwójne świętowanie bedzie. Szczęśliwa jestem NO!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 22:14
zabka11, witaminkab, jesslin87, Paula_071, sylwucha89, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Migotka u mnie pod prysznicem nuc nie dawalo rady. Gdzies trafilam na porade, zeby umyc plynem do plukania tkanin - strzal w 10, tylko trzeba sie przylozyc do gruntownego splukania. Trzeba wymazsc zakamienione miejsca dosc dokladnid plynem do plukania, zostawic do 2 godzin. Pozniej przy splikiwaniu przecierac miejsce kolo miejsca gabeczka. Ja zawsze ze dwa razy zawsze musialam splikac tu i owdzie, ale efekt super. Eszystkie cility, cify, ocet sie chowaja
Ktoregos razu uparlam sie na ocet, cala kabine wykleilam recznikami papierowymi nasaczonymi octem. Smrod nie z tej ziemi, az w glowie mi sie krecilo, bylo tak przylepione ze 4 godz., a zacieki jak byly, tak zostalyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 22:28
jesslin87 lubi tę wiadomość