SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:
Witajcie mamusie
no ostatni raz 2 z przodu
, i dokładnie rok temu, w dniu swoich 28 urodzin zrobiłam test i znalazłam się na fioletowej stronie
. To już rok
Ale czas leci, Najpierw 2 krechy, potem
Niunia 26 tydzień ciąży
Niunia godzinę po porodzie
niunia dzisiaj
!!
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Jesslin - sto lat !
niecierpliwa - wracajac od rodzicow z dzieckiem, przejelam twoj patent na uspokojenie malej , tez walilam sie grzechotka po glowie i faktycznie podzialalo - gorzej ze kierowca bylam , wiec inni kierowcy pewnie mnie brali za wariatke
mamasia, niecierpliwa, lys, zabka11, jesslin87, witaminkab, Maniuś, sylwucha89, Weridiana, Katarka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Poszla druga, wiec jestem przy nadziei
? Hehe,ładny prezent na święta
niecierpliwa, 0na88, lys, 5ylwia, Agaata, Laura, zabka11, jesslin87, witaminkab, Maniuś, Paula_071, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Jesslin - sto lat !
niecierpliwa - wracajac od rodzicow z dzieckiem, przejelam twoj patent na uspokojenie malej , tez walilam sie grzechotka po glowie i faktycznie podzialalo - gorzej ze kierowca bylam , wiec inni kierowcy pewnie mnie brali za wariatkeniecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa nasze córki podobne wiekowo a moja dopiero 6,4 kg. A Ty się ciągle zamartwiasz wagą! Mała chce zostać chuda modelka bo odmawia jedzenia. 3 minuty ssania, a potem monologi i uśmiechy. Kruszyna
co ja mam zrobić żeby ją podtuczyc?
jesslin87 lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Ewa123 wrote:Niecierpliwa nasze córki podobne wiekowo a moja dopiero 6,4 kg. A Ty się ciągle zamartwiasz wagą! Mała chce zostać chuda modelka bo odmawia jedzenia. 3 minuty ssania, a potem monologi i uśmiechy. Kruszyna
co ja mam zrobić żeby ją podtuczyc?
Ewa juz ta waga sie przestalam zamartwiac, bo od miesiaca widze, ze rosnie jej skokowo i waga juz w szafie wyladowalaEwa123, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wpadam sie pochwalic nasza kolacyjka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bc1cce196f0.jpg
Piers z kurczaka z prazonym bekonem podana na pierzynce z rukoli,pomidorow,cebuli i kukurydzycalosc polana sosikiem miodowo-musztardowym
Powiem nieskromnie ze jest przepyszneAska87, 0na88, Paula_071, niecierpliwa, Amberla, lys, aaaaga, Ewa123, Migotkaa, Laura, Lady Savage, zabka11, jesslin87, witaminkab, sylwucha89, Weridiana, Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość