SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy 4 miechy!!! Nie moge uwierzyc kiedy to zlecialo...ani sie nie obejrzymy a juz beda nasze dzieciaczki smigac
Ile to szczescia w zycie wnosi taki Maly CzlowieczekDziekuje Bogu ze sie udalo po dlugiej walce
P.s Karolina napisalas wczoraj albo przedwczoraj pieknego posta o porodzie,bolu itd...podpisuje sie pod nim rekami i nogmi
Milego weekendu ciociewitaminkab, lys, Laura, jesslin87, Amberla, mamasia, Paula_071, zabka11, Weridiana, sylwucha89, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Aska87, AgaSad, Agaata, Lady Savage, agatka196, magda sz, niecierpliwa, Meggi31, lys, Laura, 5ylwia, 0na88, jesslin87, witaminkab, Amberla, mamasia, Neyla, Paula_071, Maniuś, Pulpecja, zabka11, Weridiana, sylwucha89, ainer85, Katarka, Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość
-
Niby do 12 mają naprawić a ja chcę kawę teraz a nie o 12!!!!!!! mój zaparzacz do kawy brudny i ch.. idę robić Inkę
Karolina Pola jest świetna! włosy czaderskie!
Która to pisała i wyprzedaży w Cocordillo? to dotyczy sklepów internetowych czy stacjonarnych też?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:30
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Karolina, robiłąs próbną trwałą Poli przed świętami ?
AgaSad, w tej chwili jest wyprzedaż zima 2014 w sklepie online, tegoroczna wyprzedaż jeszcze nie ruszyła, ale myślę że będzie też w sklepie online, napewno stacjonarneAgaSad, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwile bo misja sprzatanie, ale napisze tylko o kurierze moze u Ciebie Paula podobna akcja-zamowilam kurierem wyslal pocztexem, dzwoni do mnie pol h temu kurier kiedy bede w domu a ja ze przeciez jestem a on ze dzwonil i nikogo nie bylo, pytam sie jaki adres a on no mieszkanie 20 ja mowie ale ja mieszkam 120 a on ooo przepraszam zle przeczytalem. Takze Paula moze podobna sytuacja u Ciebie? Juz ktorys raz mam taka akcje bo na meza tez tak przyszlo...
-
Mały pokochał swoją matę i już 1,5 godz bawi się
w tym czasie umyłam lodówkę i zrobiłam 2 prania bo w końcu mamy wodę .. choinka już stoi i zaraz będziemy ubierać, atmosfera Świąt już wisi w powietrzu..
Laura, lys, niecierpliwa, magda sz, jesslin87, Amberla, mamasia, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Jestem na 2728 stronie...
Jedziemy nad morze, w młody zasnął!
Później odbieramy choinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 11:36
niecierpliwa, AgaSad, jesslin87, Migotkaa, Laura, Lady Savage, Amberla, Kkarolinaaaa, mamasia, Paula_071, Maniuś, zabka11, Weridiana, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Agaata - maz zartownis
ale to chyba z kawalu bylo
"Wchodzi do domu mąż o trzeciej nad ranem, a tu stoi w przedpokoju żona i zaczyna:
- No wiesz, pijany i o trzeciej nad ranem wracasz do domu...
On jej przerywa i mówi:
- A kto powiedział o wracaniu?, po gitarę przyszedłem."
Karolina - super wlosy Poli ! zdjecie mega !
MalaMyszka- Szerokiej drogi
ja nadaje od mamy , czekam na obiad ktorego w koncu nie musialam ja robicba ! przy Zosi tez za wiele nie musze robic bo babcia sie wyrywa do wszystkiego.
Milego dnia !
jesslin87, niecierpliwa, witaminkab, mamasia, Maniuś, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kupilam torta z kokosem i ajerkoniak
i czas swietowania urodzin uwazam za otwarty
. Miłego dnia mamusie
ja swietuje 29 lat
buziole
Laura, lys, mamasia, Paula_071, Weridiana, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Rok temu przeplakalam cala noc. A dzisiaj mam najcudowniejszy prezent urodzinowy jaki moglam sobie wymarzyc.
I chuj z tym ze juz 2 histerie dzisiaj byly kazdy usmiech sprawia ze chce sie zyc
Ps wyslalam totka moze cos wpadnieLady Savage, Laura, Maniuś, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość