SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
po gitarę hihihihi.. te chłopy to są niemożliwe.. mój jak popije to zawsze zamiast iść spać to go bierze na głupie dyskusje i przeważnie kończy się kłótnia bo on twierdzi ze wcale nie jest pijany.. ale ostatnio znalazłam sposób i go nagrywam na telefonie o rano puszczam.. mina bezcenna bo oczywiście nigdy nie pamiętał ze gada takie głupoty i od tamtej pory mam spokój
apaczka, Agaata, jesslin87, Maniuś, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Apaczka, u nas z tym jedzeniem to bywa różnie. Bunt był taki jednodniowy, ale w nocy już zjadł normalnie wtedy. Teraz jakoś je, chociaż nie powiem, żeby to było z ogromną chęcią. Trochę muszę się nagimnastykować i zmieniać pierś kilka razy podczas karmienia. Ale jakoś idzie.
Bardziej martwią mnie te kupy, taka woda ze śluzem bez tych niestrawionych resztek mleka. No i od szczepienia czyli od zeszłego czwartku przyrost tylko 60g -
Aska87 wrote:pff widze że wiecej dzieci się nie przekreca a nam pani neurolog 2 tyg temu powiedziała że mały się wolno rozwija bo się nie obraca ehhhh coś czuje że mąż miał racje że ona chce więcej kasy od nas wyciągnąc na te co miesięczne wizyty a dziecku nic nie jest
no i Patryk tez dzis pierwszy raz się z brzucha na plecy sam odwrócił (co prawda na miekkiej kanapie ale już coś) najpierw było zdziwko a później atak smiechudo siadania to tez by chciał jak tak półleży sobie na mnie i mu zabawka gdzieś wypadnie z ręki to chyc do przodu i siedzi kilka sekund taki zryw
@
Aska87, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
A największy numer jaki odpalił mój m po alko to jak wracał z Irlandii po 30 stce brata.. zostawił tam telefon, przez przypadek zabrał bratu paszport i na lotnisku zgarnela go policja za posługiwanie się innym dokumentem, całe szczęście ze swój tez miał to jakoś im to wytłumaczył ale ponieważ był jeszcze wstawiony chcieli go zabrać na izbę, jakoś wyblagal żeby go puścili. . Wraca do domu, otwiera walizkę a tam tylko skarpetki.. wszystko zostało w Dublinie.. ja byłam wtedy w ciąży i byłam u rodziców, nie mogłam się do niego ani do nikogo dodzwonić przez kilka godzin, myślałam że cis sue stało a ten taki numer.. oj długo długo chodził potulny..
Agaata, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Ja to Wam powiem, że ja jakaś sknera jestem. Zamówiłam kombinezon ten co Migotka linka wrzuciła, ale wzięłam kolor szary dla chłopaka, bo różowy był 20 zł droższy... tymczasem mój mąż kupił w usa kilka ciuszków dla małej w Ralph Lauren... yyy a ja poskąpiłam 20 zł...
to Jeszcze trzeba wycyrklowac żeby się w lato Urodziło
jakby na to patrzeć to ja jestem mega skanera
córki dwa lata po sobie
z miesiącem Różnicy - wszystkie ciuchy pasują
lys, Maniuś, jesslin87, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Agata no to ładnie mąż zaszalał
U nas noc tragiczna na klatce były dwie imprezy, non stop trzaskanie drzwiami, darcie ryja, muza głosno itp. Maja mi się przez to kilka razy obudziła...o 7 wstała i bawię się z nią na macie. Modle się żeby poszła spać i odeśpimy...Gryzłam się czy po policje zadzwonić to teraz mam. Ja im dam tutaj imprezy, jeszcze w adwencie, w dupach się poprzewracało, Ofka ściągam Twój pomysł z kupą na wycieraczce. Zostanę szeryfem klatki.
aaaaga, Agaata, Maniuś, jesslin87, Weridiana, Laura, Amberla, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
no i u nas też dziś 4 miesiące na świecie mojej psotki
aaaaga, lys, apaczka, Agaata, witaminkab, Maniuś, Weridiana, Laura, mamasia, orzelka3000, jesslin87, Amberla, Paula_071, Pulpecja, zabka11, sylwucha89, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Agaata usmialam sie z Twojego męża
moj wrocil o 2 w dobrym stanie upojenia ale jakis nerwowy co sie okazalo bylby wczesniej ale jesc mu sie zachcialo i 40 min na burgera czekal i sie nawet nie najadl bidulek
Noc koszmar 3 godziny przerwy w spaniu mlody zjadl i zapomnial ze trzeba isc spac prawie półtorej godz go lulalam ja zasnelam z nim na rekach o piatej padl o 6.10 juz go bralam. Na klate bo sie wybudzal spal do 8 a ja dretwialam moze z pol godz oko przymknelamAgaata, Maniuś, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej, hej. Rok temu zobaczyłam dwie kreseczki na teście
bałam się, że i tym razem tylko na tym się skończy. A teraz obok mnie leży mała niunia, która jest całym moim światem. Jestem szczęśliwa
Miłego weekendu.
lys, witaminkab, aaaaga, Laura, mamasia, jesslin87, Amberla, Agaata, Maniuś, zabka11, Weridiana, sylwucha89, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hahahah pijani mezowie rzadza
Moj kiedys wrocil z pepkowego kolegi, od razu poszedl do sypialni,wrocil w bokserkach i kapeluszu tanczyl i spiewal gunther- ding Ding dong
Posluchajcie tego..
Sralam ze smiechu :p
Dopiero wstalysmy,w k9ncu porzadnie sie wyspalamLaura, jesslin87, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hej:)
i ja załuje ze sie nie połozyłam, oj mamy my wszystkie za swoje haha
mały po północy sie rozbudził i sie krecił, wogóle kiepsko spał, strasznie lekkim snem, ciagnie sie na bok, nie wiem czy go układac na boku czy jak? układacie do spania na boku?
haha co do pijanych mezów to sie usmiałam agatka a masz gitare w domu wogóle?jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:KidsPlay - krzesełko zamawiałam małemu żeby na wigilie miał w czym chwile posiedziec ehhh
jak do poniedzialku nie dojdzie to juz maz bedzie robil awanture bo on bardziej opanowany
To ja u kogos innego, sprzet kuchenny. Ale widze ze oszustwo przed swietami sie szerzy.
Tomek nie spal od 12:50 do 4:20. Padam, a za chwile wychodze do mamy lepic 200 uszek.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
witaminkab wrote:A ja czasem się napije sie np 2 drinki. Tylko potem karmie mm o karmie po 6 h. Liczyłam na wszystkich kalkulatora w necie i mi wychodzi ze mam 0.00 po 3 h ale dodaje kolejne dla pewności. Ale ja jestem tłusta i szybciej spałam. Pierwszy raz w życiu moja nadwaga ma jakieś plusy.
Pulpecja mąż przetarg łóżeczko i dziecko jak na razie śpi wiec dziękuję za radę. Mam nadzieje ze to nie jednorazowa akcjatakie proste i oczywiste a ja na to nie wpadłam.
A Tobie Ofka dzięki za dietkę, 4 kg w dół i cały czas nie jestem w stanie tego przejść i smaczne to. Może w końcu uda mi się schudnąć. (To jakiś cud by byl,bo nawet jak biegałam to szło mi ciezko.)
Kurwaaa pierwsza wolna sobota od trzech lat bo dzis ostatnie zajecia koncowe na apie i nie pojechalam.
Maz mial zabrac malego do pracy o 9 i wrocic z nim o 14 a ja haj lajf, tylko ja kawa i kazusy.
A tu chuj i pizda maly spi jak po nocce w kopalni. Jak nie trzeba ti wstaje o 6. No ale nic nie ominie go wizyta u tatki w warsztacie. Jak tylko wstanie to naciagne kombinezon, smoka w dziub, pampersa do torby i dzwonie do meza niech zamyka interes i po niego przyjezdza.witaminkab, jesslin87, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja palilam 15 lat. Od 14 roku zycia. Nie pale juz 5 lat.
Nienawidze nienawidze organicznie palenia na ulicy a najbardziej na klatce. Pytam kiedys sasiada czy ja panu ide pod drzwi i puszczam smierdzace baki? Nie? To czemu pan mi fajami smrodzi. To do mnie mowi cwaniak prosze podac podstawe prawna ze nie wolno...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie mamusie
no ostatni raz 2 z przodu
, i dokładnie rok temu, w dniu swoich 28 urodzin zrobiłam test i znalazłam się na fioletowej stronie
. To już rok
Ale czas leci, Najpierw 2 krechy, potem
Niunia 26 tydzień ciąży
Niunia godzinę po porodzie
niunia dzisiaj
Migotkaa, witaminkab, magda sz, Laura, 5ylwia, jesslin87, Ewa123, Amberla, Neyla, mamasia, Maniuś, Pulpecja, zabka11, Weridiana, sylwucha89, Katarka, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:To ja u kogos innego, sprzet kuchenny. Ale widze ze oszustwo przed swietami sie szerzy.
Tomek nie spal od 12:50 do 4:20. Padam, a za chwile wychodze do mamy lepic 200 uszek.
u nas sie troche wyjasniło.... facet podawał nam zle nr przesyłki, jak go sprawdzilam to do cieszyna poszla a nie do zakopcajak juz sie udało dostac doby nr to sie okazalo ze nasza paczka od tyg lezy w punkcie nadania wrrrr ciekawe czy chociaz cala czy zniszczona... no i jaki rach za tel przyjdzie bo godzina wiszennia na infolini
Paula_071 lubi tę wiadomość