SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No MalaMyszka gratuluje udanej wizyty!! Teraz czekamy na relacje z nastepnych
Sylwucha super, ze wracacie do domku!
Mi dzis snilo sie, ze plamilam wyobrazcie sobie jak w nocy pedzilam do lazienkiwiec tez tlumacze sobie, ze sny tlumaczy sie na opak
Sosik pieczarkowy gotowy potem tylko uturlam kopytka i obiad gotowy. Juz mi slinka cieknie
Powiedzcie mi prosze ile kosztuje ten rosmannowy balsam???małaMyszka, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Przepraszam ale nie dam rady Was nadrobić. Widziałam tylko że któraś pytała jak dołączyć do grupy na fb - najpierw musicie dodać mnie do przyjaciółek, później wysłać na priv link do Waszego profilu na fb, ja wysyłam Wam na fb zaproszenie do znajomych i wtedy, po zaakceptowaniu tego zaproszenia, dodaję Was do grupy. Zapraszam
Lecę zaakceptować zaproszenia do przyjaciółek
Ja miałam wczoraj wizytę, niestety nie poznaliśmy płci, ale najważniejsze że z maluszkiem jest ok
Co dziś u Was na obiad? Nie mam żadnego pomysłu co zrobić.Kkarolinaaaa, zabka11, mamasia, Aga89, psioszka11, Maniuś, gosia.b, małaMyszka, bosa, sylwucha89 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Myszka gratuluję!
Super wiadomości! Zazdroszczę, że jesteś już po
Ja jeszcze ponad 3 godziny muszę czekać
Dziś na obiad gołąbki!!!Właśnie idę obrać ziemniaczki i jeszcze przed wyjściem na badania zjem bo aż mi ślinka cieknie. Niecierpliwa zrobiłaś mi smaka na te kopytka z sosem pieczarkowym mhmhmhmhmhmhm...niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny czy myslicie o szkole rodzenia?? Ktoras z Was sie wybiera?? A jak tak to kiedy w ogole nalezy o tym pomyslec??
Chyba koło 20 tygodnia. Ja pewnie pójdębardziej dla męża niż dla siebie
niecierpliwa, małaMyszka, amysia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Cieszę się że maluchy tak pięknie rosną
U mnie bieganina od rana, żeby zaświadczenie od lekarza do umowy załatwić. I wiecie co? Cyrk
Okazło się że nie mogę tak o sobie do lekarza medycyny pracy iśc, tylko pracodawca ma mieć z nimi podpisaną umowę. Na wariackich papierach kierowniczka przyjechała podpisała (ubłagałam zeby w recepcji poczekały bo po czzasie już było). Potem dyskusja z pielęgniarką bo sie upierała żeby jakies badania mi zrobić, bo jak to tylko do lekarza. Wcisnęła nam morfologię, OB i mocz. To stwierdziłam że przy okazji prywatnie sobie swoje zrobię skoro juz mają mi krew pobierać. I nagle afera przy drugiej rejestracji, bo jak jestem w ciązy to OB sie nie robi. Kazała mi się cofnąć do poprzedniej gdzie mi to wpisywali, a tam baba znów na górę. Olałam bo baby durne każą mi biegać. Poszłam na pobranie a ta to samo że musza mi to anulować bo bla bla bla...
Poprosiłam "dobrze, niech juz Pani to też zbada najwyżej będzie nie takie" i chyba powiedziałam to strasznie błagalnym tonem bo nagle jakaś milsza się zrobiła taka... "babcina"mamasia, małaMyszka, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny czy myslicie o szkole rodzenia?? Ktoras z Was sie wybiera?? A jak tak to kiedy w ogole nalezy o tym pomyslec??
Ja chcę iść, ale to zapraszają kobiety po 21 tygodniu.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Myszka gratuluję!
Super wiadomości! Zazdroszczę, że jesteś już po
Ja jeszcze ponad 3 godziny muszę czekać
Dziś na obiad gołąbki!!!Właśnie idę obrać ziemniaczki i jeszcze przed wyjściem na badania zjem bo aż mi ślinka cieknie. Niecierpliwa zrobiłaś mi smaka na te kopytka z sosem pieczarkowym mhmhmhmhmhmhm...
Zleci, zleci i za pare godzin Ty bedziesz wariowac
Kasia mi tez wczoraj ktoras z Was narobila na nie ochoty i powiem, ze to chyba moj najbardziej wyczekiwany obiad w tym tygodniuKasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)Ja już dzisiaj po badaniach:) NT 1,83 , kość nosowa widoczna, maleństwo ma już 6,26 cm. Lekarz powiedział, że wszystko w porządku i nic złego nie widzi:) także bardzo się cieszymy. Fakt, że lekarz nic a nic do mnie nie mówił podczas badania i nie pozwolił wejść mężowi:/ ale podobno to najlepszy specjalista tutaj, więc niech mu będzie skoro powiedział, że z dzieckiem wszystko ok:)
A u ja na obiad robię podudzia faszerowane mięskiem mielonym;)futuremama, 0na88, niecierpliwa, KasiaeN., zabka11, Aga89, Nesa89, mamasia, psioszka11, bosa, małaMyszka, lys, Paula_071, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Ja również dzisiaj mam prenatalne i już nie mogę się doczekać, aż zobaczę kruszynkę. Jadę z mężem.
CO do szkoły rodzenia to ja się wybieram, ale u mnie w szpitalu przyjmują po 26tyg. dopiero, więc jeszcze sporo czasu zostało.
Hmm, właśnie zdałam sobie sprawę, że przydałoby się bardziej zadbać o swój brzuch/ciałko. Ja nie cierpię się smarować balsamami. Stosuję jakiś zwykły od czasu do czasu, jak mi się przypomni. No cóż, zaopatrzę się w tą rossmannowską oliwkę i do dzieła.
MałaMyszka gratulacje!
Wszystkim życzę dziś samych dobrych wiadomości.
KasiaeN., niecierpliwa, Aga89, mamasia, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
Córcia 2015 -
maaadzik1207 wrote:Myszka gratuluje:-)
Nie straszcie! Niech u mnie zostanie ta dziewucha:-)
A ja robie zapiekanke z brokulami:-) mam ochote.
Moj maz kupil mi truskawki mrozone macie jakis pomysl co moznw z nich zrobic? Mam ochote na nie.
Ja smaruje sie oliwka i moje maluchy codziennie tez oliwkuje. Od stop do glow:-) uwielbiam ten zapach.
poprosze o przepis na ta zapiekankę
z truskawek mrożonych koktajl zrób - mniamiiiiimałaMyszka lubi tę wiadomość