Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No MalaMyszka gratuluje udanej wizyty!! Teraz czekamy na relacje z nastepnych ;)

Sylwucha super, ze wracacie do domku!

Mi dzis snilo sie, ze plamilam wyobrazcie sobie jak w nocy pedzilam do lazienki :/ wiec tez tlumacze sobie, ze sny tlumaczy sie na opak ;)

Sosik pieczarkowy gotowy potem tylko uturlam kopytka i obiad gotowy. Juz mi slinka cieknie :P

Powiedzcie mi prosze ile kosztuje ten rosmannowy balsam???

małaMyszka, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:

Powiedzcie mi prosze ile kosztuje ten rosmannowy balsam???

Ok 12 zł ;)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja smaruje sie bio oel i fajny jest

małaMyszka lubi tę wiadomość

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• magda sz Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no grosze kosztuje, załapałam się na jakąś promocje za 8,90 czy coś takiego, nie spodziewałam się że tak mi podpasuje, miałam wziąć palmersa a teraz się ciesze że jednak rozum wygrał :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tez sie skusze na ten babydream, ale co lepsze oliwka czy emulsja??

• magda sz Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie widziałam emulsji więc wzięłam oliwkę, co kto lubi. Pewnie skuszę się też na emulsję żeby wypróbować

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Przepraszam ale nie dam rady Was nadrobić. Widziałam tylko że któraś pytała jak dołączyć do grupy na fb - najpierw musicie dodać mnie do przyjaciółek, później wysłać na priv link do Waszego profilu na fb, ja wysyłam Wam na fb zaproszenie do znajomych i wtedy, po zaakceptowaniu tego zaproszenia, dodaję Was do grupy. Zapraszam :)

Lecę zaakceptować zaproszenia do przyjaciółek :)

Ja miałam wczoraj wizytę, niestety nie poznaliśmy płci, ale najważniejsze że z maluszkiem jest ok :)

Co dziś u Was na obiad? Nie mam żadnego pomysłu co zrobić.

Kkarolinaaaa, zabka11, mamasia, Aga89, psioszka11, Maniuś, gosia.b, małaMyszka, bosa, sylwucha89 lubią tę wiadomość

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam emulsje :) Trzeba wypróbować i to i to, tak jak magda napisała-co kto lubi :)

Wiecie jaki miałam sen ?

Ze mąż kupił kebaba i sie ze mna nie chcial podzielic :D

Zetka, zabka11, małaMyszka, lys lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ochote na pieczone ziemniaczki i smażone jajka ze szczypiorkiem -wiec to zrobie, bo pomyslów na bezmiesny obiad juz mi brakuje;p

mamasia, psioszka11, małaMyszka, lys lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy myslicie o szkole rodzenia?? Ktoras z Was sie wybiera?? A jak tak to kiedy w ogole nalezy o tym pomyslec??

Nesa89, małaMyszka lubią tę wiadomość

• KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka gratuluję! :) Super wiadomości! Zazdroszczę, że jesteś już po :) Ja jeszcze ponad 3 godziny muszę czekać ;)

Dziś na obiad gołąbki!!!Właśnie idę obrać ziemniaczki i jeszcze przed wyjściem na badania zjem bo aż mi ślinka cieknie. Niecierpliwa zrobiłaś mi smaka na te kopytka z sosem pieczarkowym mhmhmhmhmhmhm... :D

relgtv73gp3vr7ra.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Dziewczyny czy myslicie o szkole rodzenia?? Ktoras z Was sie wybiera?? A jak tak to kiedy w ogole nalezy o tym pomyslec??

Chyba koło 20 tygodnia. Ja pewnie pójdę :) bardziej dla męża niż dla siebie ;)

niecierpliwa, małaMyszka, amysia lubią tę wiadomość

• futuremama Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Cieszę się że maluchy tak pięknie rosną :)
    U mnie bieganina od rana, żeby zaświadczenie od lekarza do umowy załatwić. I wiecie co? Cyrk :D
    Okazło się że nie mogę tak o sobie do lekarza medycyny pracy iśc, tylko pracodawca ma mieć z nimi podpisaną umowę. Na wariackich papierach kierowniczka przyjechała podpisała (ubłagałam zeby w recepcji poczekały bo po czzasie już było). Potem dyskusja z pielęgniarką bo sie upierała żeby jakies badania mi zrobić, bo jak to tylko do lekarza. Wcisnęła nam morfologię, OB i mocz. To stwierdziłam że przy okazji prywatnie sobie swoje zrobię skoro juz mają mi krew pobierać. I nagle afera przy drugiej rejestracji, bo jak jestem w ciązy to OB sie nie robi. Kazała mi się cofnąć do poprzedniej gdzie mi to wpisywali, a tam baba znów na górę. Olałam bo baby durne każą mi biegać. Poszłam na pobranie a ta to samo że musza mi to anulować bo bla bla bla...
    Poprosiłam "dobrze, niech juz Pani to też zbada najwyżej będzie nie takie" i chyba powiedziałam to strasznie błagalnym tonem bo nagle jakaś milsza się zrobiła taka... "babcina" :D

mamasia, małaMyszka, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • futuremama Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:

Ja chcę iść, ale to zapraszają kobiety po 21 tygodniu.

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaeN. wrote:
    Myszka gratuluję! :) Super wiadomości! Zazdroszczę, że jesteś już po :) Ja jeszcze ponad 3 godziny muszę czekać ;)

Dziś na obiad gołąbki!!!Właśnie idę obrać ziemniaczki i jeszcze przed wyjściem na badania zjem bo aż mi ślinka cieknie. Niecierpliwa zrobiłaś mi smaka na te kopytka z sosem pieczarkowym mhmhmhmhmhmhm... :D

Zleci, zleci i za pare godzin Ty bedziesz wariowac ;)
    Kasia mi tez wczoraj ktoras z Was narobila na nie ochoty i powiem, ze to chyba moj najbardziej wyczekiwany obiad w tym tygodniu :D

KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie wybieram do szkoly rodzenia - mimo ze nie bede rodzic naturalnie, bardziej o przygotowanie do "po porodzie" mi chodzi ;)

niecierpliwa, KasiaeN., Nesa89, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)Ja już dzisiaj po badaniach:) NT 1,83 , kość nosowa widoczna, maleństwo ma już 6,26 cm. Lekarz powiedział, że wszystko w porządku i nic złego nie widzi:) także bardzo się cieszymy. Fakt, że lekarz nic a nic do mnie nie mówił podczas badania i nie pozwolił wejść mężowi:/ ale podobno to najlepszy specjalista tutaj, więc niech mu będzie skoro powiedział, że z dzieckiem wszystko ok:)

A u ja na obiad robię podudzia faszerowane mięskiem mielonym;)

futuremama, 0na88, niecierpliwa, KasiaeN., zabka11, Aga89, Nesa89, mamasia, psioszka11, bosa, małaMyszka, lys, Paula_071, sylwucha89 lubią tę wiadomość

iv09gu1r9swezozr.png
  • czarnaruda Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również dzisiaj mam prenatalne i już nie mogę się doczekać, aż zobaczę kruszynkę. Jadę z mężem.

CO do szkoły rodzenia to ja się wybieram, ale u mnie w szpitalu przyjmują po 26tyg. dopiero, więc jeszcze sporo czasu zostało.

Hmm, właśnie zdałam sobie sprawę, że przydałoby się bardziej zadbać o swój brzuch/ciałko. Ja nie cierpię się smarować balsamami. Stosuję jakiś zwykły od czasu do czasu, jak mi się przypomni. No cóż, zaopatrzę się w tą rossmannowską oliwkę i do dzieła.

MałaMyszka gratulacje!
    Wszystkim życzę dziś samych dobrych wiadomości.

KasiaeN., niecierpliwa, Aga89, mamasia, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2w3rjjgtyrmnqs7.png

Córcia 2015
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaadzik1207 wrote:
    Myszka gratuluje:-)
    Nie straszcie! Niech u mnie zostanie ta dziewucha:-)

A ja robie zapiekanke z brokulami:-) mam ochote.

Moj maz kupil mi truskawki mrozone macie jakis pomysl co moznw z nich zrobic? Mam ochote na nie.

Ja smaruje sie oliwka i moje maluchy codziennie tez oliwkuje. Od stop do glow:-) uwielbiam ten zapach.

poprosze o przepis na ta zapiekankę ;-)
    z truskawek mrożonych koktajl zrób - mniamiiiii ;-)

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mierzycie moze obwod brzucha??

Ja dzis pierwszy raz zmierzylam i mam 85 cm, nie mam pojecia ile mialam przed ciaza, bo nigdy nie mierzylam, ale teraz bede to robic z ciekawosci raz w tygodniu ;)

‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ