SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Widzę ładne brzuszki już
Myślałam, że tylko ja tak mam ;P W tej ciąży widać mi szybciej niż w 1. Ale lekarz mówił, że tak jest bardzo często i że to też się wiąże z mięśniami. Jak masz wyćwiczony brzuch i silne mięśnie to dłużej nie będzie widać. Ja ważę teraz 58,1 kg - po śniadaniu. W pasie ( pępek) 81 cm) W talii 74...Boże jak ja schudnę do 3 października? Nawet jak urodzę w lipcu to będę miała od 2 do 2,5 msc żeby wyszczupleć do slubu.... Najgorsze, że nie wiem jak to z sukienką zrobić... Będę kompletnie niewymiarowa... wielkie cycki i w miarę płaski brzuch...Trzeba będzie poćwiczyć
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:45
mamasia, niecierpliwa, Kkarolinaaaa, psioszka11, bosa, Aga89, małaMyszka, gosia.b, zabka11, Maniuś, lys, Paula_071, sylwucha89, Y lubią tę wiadomość
-
Karolina mnie to przeraża, każdemu tłumacze- nie to nie są bliźniaki.
Jestem strasznie wąziutka w biodrach- 88cm więc mam tak ciasno między miednicą że macica wypycha wszystko jak się da. Najgorsze są bóle żeber w nocy, piecze aż muszę masować bo tak mnie od środka rozpycha.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Spokojnie
Czasami brzuszek szybko wyskoczy i jest duzy jak na wiek ciazt ale później wolniej rosnie
Moja mama opowiadała ze jak była ze mną w ciazy i wdziała sie z koleżanką w lutym (ja urodziłam sie w lutym) czyli przed samym porodem, a jej znajoma rodziła w maju, no to miały identyczne brzuchy! Ale nie ze moja mama miała mały,tylko jej znajoma wielki jak na ten okres ciazy, ale potem do porodu malo juz go przybylo
A druga znajoma miała giganta brzucha i urodziła córke 6kg !magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja już też po wizycie. Maluszek ma już 10 cm i wiek według USG to 15tydz 4 dzien więc starszy. A data porodu 26 lipca (moja rocznica ślubu akurat).
A co do płci to chyba dziewczynka przynajmniej lekarz narazie niczego się tam nie dopatrzył.0na88, 5ylwia, niecierpliwa, magda sz, mamasia, Aga89, czarnaruda, małaMyszka, gosia.b, zabka11, Maniuś, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość