SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Widzę ładne brzuszki już
Myślałam, że tylko ja tak mam ;P W tej ciąży widać mi szybciej niż w 1. Ale lekarz mówił, że tak jest bardzo często i że to też się wiąże z mięśniami. Jak masz wyćwiczony brzuch i silne mięśnie to dłużej nie będzie widać. Ja ważę teraz 58,1 kg - po śniadaniu. W pasie ( pępek) 81 cm) W talii 74...Boże jak ja schudnę do 3 października? Nawet jak urodzę w lipcu to będę miała od 2 do 2,5 msc żeby wyszczupleć do slubu.... Najgorsze, że nie wiem jak to z sukienką zrobić... Będę kompletnie niewymiarowa... wielkie cycki i w miarę płaski brzuch...Trzeba będzie poćwiczyć
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:45
mamasia, niecierpliwa, Kkarolinaaaa, psioszka11, bosa, Aga89, małaMyszka, gosia.b, zabka11, Maniuś, lys, Paula_071, sylwucha89, Y lubią tę wiadomość
-
Karolina mnie to przeraża, każdemu tłumacze- nie to nie są bliźniaki.
Jestem strasznie wąziutka w biodrach- 88cm więc mam tak ciasno między miednicą że macica wypycha wszystko jak się da. Najgorsze są bóle żeber w nocy, piecze aż muszę masować bo tak mnie od środka rozpycha.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Spokojnie
Czasami brzuszek szybko wyskoczy i jest duzy jak na wiek ciazt ale później wolniej rosnie 
Moja mama opowiadała ze jak była ze mną w ciazy i wdziała sie z koleżanką w lutym (ja urodziłam sie w lutym) czyli przed samym porodem, a jej znajoma rodziła w maju, no to miały identyczne brzuchy! Ale nie ze moja mama miała mały,tylko jej znajoma wielki jak na ten okres ciazy, ale potem do porodu malo juz go przybylo
A druga znajoma miała giganta brzucha i urodziła córke 6kg !
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja już też po wizycie. Maluszek ma już 10 cm i wiek według USG to 15tydz 4 dzien więc starszy. A data porodu 26 lipca (moja rocznica ślubu akurat).
A co do płci to chyba dziewczynka przynajmniej lekarz narazie niczego się tam nie dopatrzył.
0na88, 5ylwia, niecierpliwa, magda sz, mamasia, Aga89, czarnaruda, małaMyszka, gosia.b, zabka11, Maniuś, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość

haha ale to pewnie efekt odbicia w lustrze