SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To mój brzusio z wtorku

Ja ważę 63 kg przy wzroście 173 cm, mam nadzieję, że nie przytyję 30 kg tak jak moja mama ze mną
Ja do smarowania brzuszka używam balsamu dla kobiet w ciąży i karmiących z Perfecty. Mam też krem do twarzy z tej serii i jestem bardzo zadowolona - zapach przyjemny
Karolina ostatnio też myślałam o ogórkach małosolnych bo korniszony już mi się stanowczo przejadły
0na88, Maniuś, magda sz, małaMyszka, psioszka11, niecierpliwa, zabka11, lys, Aga89, mamasia, sylwucha89, Y lubią tę wiadomość
-
Ja sukcesywnie tyje od kiedy tarczyca mi świruje, w czerwcu w dniu ślubu ważyłam 62kg, po podróży poślubnej 64, w październiku 66 a ostatnio waga chwieje mi się 68-70. Mam 175cm więc takiej tragedii nie ma ale w 62 kg czułam się cudownie, teraz jak orka
małaMyszka, psioszka11, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam problemy z tarczycą..przesrane.
2 dni przed tym jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy miałam wynik 2,60, 2 tygodnie później tsg-5 ! tak mi skoczyło..ale wczoraj odebrałam wyniki i mam 1,49
Maam wziekszona dawke i widac działa
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Mi z dawki 25 przed ciążą lekarz zwiększył do 50 i padłam jak odbierałam wyniki - TSH 0,227
Teraz biorę 37,5 
Na szczęście nie mam żadnych skutków ubocznych - kiedyś może częściej mi było zimno...
Magda SZ no nie jesteś sama
Moja szwagierka jest w 6 mc i ma brzusio taki jak mój albo trochę mniejszy
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja z 25 biorę 50 no i teraz wyniki idealne 1,5 tsh, kiedyś same leki mi pomogły a waga leciała. Teraz magazynuje wodę jak wielka butla- Dar natury. Kiedyś w miesiąc jak zaczęłam się leczyć poszło mi 8kg bez żadnej diety. Sikałam jak najęta, woda spływała jak szalona ale w ciąży to tak nie działa
małaMyszka lubi tę wiadomość
-

Patrzcie jak smiesznie na leżąco
Co jak co ale jak lezalam to miałam płaski brzuch 
Czesc sie zapada czesc zostaje wypchana
smiesznie, wiadomo ze tam "cos" jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 17:43
magda sz, psioszka11, Maniuś, małaMyszka, lys, Aga89, gosia.b, mamasia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
hej ho! my już po prenatalnych

Dzidziuś pięknie rośnie, całe 74,1 mm
przezierność karkowa 1,7mm i z trisomiamii też ok. Kurcze, co to był za stres!Chyba muszę się przyzywyczaić, że to już nieodłączny przyjaciel będzie, stres.hehe.Udało się zrobić ujęcie stopy i pan doktor zmierzył i stopa ma całe 1,5 cm! Serduszko 162 uderzenia na minutę a wierciło się to maleństwo jak nie wiem!Szalone!
No i pytaliśmy o płeć i Pan doktor powiedział, ze założyłby się o flaszkę, ze to dziewczynka ale o samochód już nie
No i na razie pokoju nie pozwolił malować ;)Powiedział, ze na następnym USG pewnie już będzie bardziej widać.Aha, no i zmienił mi się termin porodu na 10 sierpnia. Ah tak się cieszę!Zaraz po badaniu pojechaliśmy do Mc Syfa na moje ulubione Mc Flurry
i do Kauflanda po arbuza!
Mam nadzieję, ze zbiżająca się noc będzie przespana
zabka11, Kkarolinaaaa, magda sz, psioszka11, Maniuś, 0na88, małaMyszka, lys, Aga89, gosia.b, mamasia, sylwucha89 lubią tę wiadomość

-
Kkarolinaaaa wrote:A wiecie czego mi sie chce ?
Ogórków małosolnych ! :o
A ja wracając z pracy myslalam o jedzeniu i zachorowałam na galaretki wieprzowe
poniewaz nie umuem robic, zamierzam wrobic w to teściowa prosząc blagalnym tonem.
małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

w ogole zauwazyłam ze mamy wszystkie bardzo podobne smaki 

szkoda ze tak późno mam tą wizyte(18;20),cały dzień bede sie stresowac..