SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To mój brzusio z wtorku
Ja ważę 63 kg przy wzroście 173 cm, mam nadzieję, że nie przytyję 30 kg tak jak moja mama ze mną
Ja do smarowania brzuszka używam balsamu dla kobiet w ciąży i karmiących z Perfecty. Mam też krem do twarzy z tej serii i jestem bardzo zadowolona - zapach przyjemny
Karolina ostatnio też myślałam o ogórkach małosolnych bo korniszony już mi się stanowczo przejadły
0na88, Maniuś, magda sz, małaMyszka, psioszka11, niecierpliwa, zabka11, lys, Aga89, mamasia, sylwucha89, Y lubią tę wiadomość
-
Ja sukcesywnie tyje od kiedy tarczyca mi świruje, w czerwcu w dniu ślubu ważyłam 62kg, po podróży poślubnej 64, w październiku 66 a ostatnio waga chwieje mi się 68-70. Mam 175cm więc takiej tragedii nie ma ale w 62 kg czułam się cudownie, teraz jak orka
małaMyszka, psioszka11, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam problemy z tarczycą..przesrane.
2 dni przed tym jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy miałam wynik 2,60, 2 tygodnie później tsg-5 ! tak mi skoczyło..ale wczoraj odebrałam wyniki i mam 1,49
Maam wziekszona dawke i widac działamałaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Mi z dawki 25 przed ciążą lekarz zwiększył do 50 i padłam jak odbierałam wyniki - TSH 0,227
Teraz biorę 37,5
Na szczęście nie mam żadnych skutków ubocznych - kiedyś może częściej mi było zimno...
Magda SZ no nie jesteś samaMoja szwagierka jest w 6 mc i ma brzusio taki jak mój albo trochę mniejszy
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja z 25 biorę 50 no i teraz wyniki idealne 1,5 tsh, kiedyś same leki mi pomogły a waga leciała. Teraz magazynuje wodę jak wielka butla- Dar natury. Kiedyś w miesiąc jak zaczęłam się leczyć poszło mi 8kg bez żadnej diety. Sikałam jak najęta, woda spływała jak szalona ale w ciąży to tak nie działa
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Patrzcie jak smiesznie na leżącoCo jak co ale jak lezalam to miałam płaski brzuch
Czesc sie zapada czesc zostaje wypchanasmiesznie, wiadomo ze tam "cos" jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 17:43
magda sz, psioszka11, Maniuś, małaMyszka, lys, Aga89, gosia.b, mamasia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
hej ho! my już po prenatalnych
Dzidziuś pięknie rośnie, całe 74,1 mmprzezierność karkowa 1,7mm i z trisomiamii też ok. Kurcze, co to był za stres!Chyba muszę się przyzywyczaić, że to już nieodłączny przyjaciel będzie, stres.hehe.Udało się zrobić ujęcie stopy i pan doktor zmierzył i stopa ma całe 1,5 cm! Serduszko 162 uderzenia na minutę a wierciło się to maleństwo jak nie wiem!Szalone!
No i pytaliśmy o płeć i Pan doktor powiedział, ze założyłby się o flaszkę, ze to dziewczynka ale o samochód już nie
No i na razie pokoju nie pozwolił malować ;)Powiedział, ze na następnym USG pewnie już będzie bardziej widać.Aha, no i zmienił mi się termin porodu na 10 sierpnia. Ah tak się cieszę!Zaraz po badaniu pojechaliśmy do Mc Syfa na moje ulubione Mc Flurry
i do Kauflanda po arbuza!
Mam nadzieję, ze zbiżająca się noc będzie przespana
zabka11, Kkarolinaaaa, magda sz, psioszka11, Maniuś, 0na88, małaMyszka, lys, Aga89, gosia.b, mamasia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:A wiecie czego mi sie chce ?
Ogórków małosolnych ! :o
A ja wracając z pracy myslalam o jedzeniu i zachorowałam na galaretki wieprzoweponiewaz nie umuem robic, zamierzam wrobic w to teściowa prosząc blagalnym tonem.
małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość