SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny super brzuszki macie
mój widać tylko jak bez koszulki jestem, w koszulce wyglądam ewentualnie jakbym się przejadła
Zaproszenia na fb powysyłanezaakceptujcie to dodam Was do grupy
psioszka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Czesc Dziewczyny
czytam Was od początku, ale dopiero teraz odważyłam się dopisać. Jestem w 13 tyg 2 dniu ciąży. Na ostatnim badaniu dzidziuś miał 5,3 cm, widoczny nosek i NT 1,4. Strasznie się wiercił! Czuję, że będzie chłopak, chociaż na USG jeszcze nic nie było widać. Mogę do Was dołączyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 19:00
zabka11, 0na88, Kkarolinaaaa, niecierpliwa, psioszka11, małaMyszka, KasiaeN., lys, magda sz, 5ylwia, Katarka, Aga89, gosia.b, Paula_071, mamasia, sylwucha89, Sana lubią tę wiadomość
Ewa123 -
mam pytanie. Czy przyjmujecie witaminy? Mi lekarz generalnie poza kwasem foliowym nie zalecał żadnych suplementów, ale słyszałam ostatnio o Omega 3, jodzie i witaminie D (koleżanka miała zalecone te witaminy od 8 tc). Jak jest u Was?
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Ja biorę kwas foliowy, jodit, witaminę D i za kilka dnia mam zacząć brać kwasy omega, gin mówił że mam nie kupować dla ciężarnych tylko osobno normalne witaminy.. nie wiem czemu a i od 14 mogę odstawić kwas foliowy bo już jest niepotrzebny
Narobię Wam smaku- właśnie jemy pierogi z jagodami z bitą śmietaną
Czy komuś łuszczy się skóra? Mi strasznie na twarzy i na piętach... praktycznie co drugi dzień muszę robić peeling.
Ewa witaj!Na kiedy masz termin?
bosa, bosa, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Oj na szczescie mi smakow nie narobilas bo nie lubie pierogow na slodko
Ale za to MalaMyszka mi narobila smaka na biala herbate i kupilam sobie dzis liptonka biala z malina
pyycha ale bede siurac w nocy
0na88, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Też jutro wizytuję, ale rano. Jeśli chodzi o witaminy to zaczęłam brać jeszcze zanim zaczęliśmy się z Mężem starać o dzidzię, chciałam przygotować organizm
Jem to, co kupię
Miałam już Pregne Plus, Vitaminer Prenatal, Vitaminer Prenatal z DHA, aktualnie mam LadeeVit.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:22
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Oj na szczescie mi smakow nie narobilas bo nie lubie pierogow na slodko
Ale za to MalaMyszka mi narobila smaka na biala herbate i kupilam sobie dzis liptonka biala z malina
pyycha ale bede siurac w nocy
Ja polecam białą herbatę Irving z mandarynką i poziomkąPycha
niecierpliwa, gosia.b, małaMyszka, mamasia, futuremama lubią tę wiadomość
-
Oj za to mi narobilaś smaka na pierogi z jagodami.. mniammm! zazdraszczam
Na pocieszenie rozmrażam truskawki i na wieczór będzie koktajl truskawkowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 19:17
Aga89, gosia.b, małaMyszka, mamasia, magda sz lubią tę wiadomość
Ewa123