SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis na sniadanko grzaneczka z czarnego chlebka i parowka
do tego liptonek truskawkowy, bije ta biala na glowe, tak pieknie pachnie jak kisiel
Obiadu dzis nie robie, ja mam jeszcze kopytka z wczork a maz dzis ma w pracy dzien pizzy! Taki smak mi narobil, ze na kolacje tez sobie zrobie i cala blacha moja
małaMyszka, KasiaeN., psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Mhhmmm dzień pizzy powiadasz...;)Ja dziś też mam spokój z obiadem bo zostały gołąbki z wczoraj,a na jutro zaplanowałam domowe burgery.Także trochę fast foodowa sobota ale burgery zdrowe, domowe, z warzywami :)Dobra zbieram się do tego sklepu, może coś mi wpadnie w oko na śniadanie
niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:MalaMyszka mam do Ciebie pytanie...pochwalilas sie, ze masz abonament premium, a moglabys mi powiedziec co na wykresie ciazy oznaczaja serduszka (wazne daty) na poczatku 15tc, 16tc i 17tc??
16- twoje dziecko zaczęło się ruszać w 7-8 tygodniu, jednak ty poczujesz je teraz lub najpóźniej w 20-22 tygodniu. Wiele kobiet opisuje je jako uczucie bulgotania, przelewania w brzuchu, trzepotu skrzydeł motyla
17- czas pomyśleć o zmianie garderoby. Jeśli jeszcze nie wybrałaś się na zakupy ciążowe to najwyższy czas to zrobic. Porozmawiaj z koleżankami, które były niedawno w ciąży, może one chętnie podzielą się z tobą swoimi ubraniami ciążowyminiecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam się przywitać he he he a więc witam się w II trymestrze!!!! Dzisiaj czeka mnie szaleństwo zakupów. Z racji tego, że połowa szafy nadaje się do wyrzucenia musze kupić sobie coś na tylek.
niecierpliwa, psioszka11, sylwucha89, zabka11, Maniuś, Aga89, lys, mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja też od grudnia noszę inne cyckonosze... Przerzuciłam się na topy sportowe i śmigam w nich po domu. Jak ide gdzieś do ludzi to zakładam jeszcze stare, ale już niedługo kupię sobie jakieś ciążowe i do karmienia
psioszka11, niecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość
-
Witajcie "siostry" w piątek, piąteczek, piątunio!
Ja też miałam smaka- najpierw na tuńczyka, później na vegetę- sypałam na pomidora albo na ser żółty i dawałam do mikrofalówki, wszędzie vegeta.A teraz ta pomidorówka co 2gi dzień. W ogóle nie mam za bardzo ochoty na coś szczególnego.
A odrzuciło Was od czegoś konkretnie? Mnie np od ciast, ciasteczek. Czekoladę zjem,ale też nie za dużo.
Dziś wraca mój mąż z delegacji,ale będzie dopiero w nocy, nie wiem jak wytrzymam,bo ja też padam przed 22, a do tego jeszcze po obiadku drzemka godzinna musi być.
Dzisiaj chyba sporo wizyt, więc trzymam kciukasy!
Ja w poniedziałek na 10:00niecierpliwa, KasiaeN., małaMyszka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
No i co?Myślałam, ze znajdę coś nowego na śniadanie ale chyba kolejna rzecz do przejedzenia zostaje
I znów będa bułki, twarożek ze szczypiorkiem i rzodkewką i kakao
Też muszę sobie kupić jakieś cyckonosze bo wszystkie są małe i tylko sportowe mi zostały.Ale jak wcześniej chodzenie po sklepach sprawiało mi przyjemność, tak teraz mi się nie chce i wszystko zamawiałabym przez internet.Ale może się to zmieni jak przyjdzie wiosna, bo ta zima mnie już dobija powoli
No to miłego piątku Kochane!Udanych wizyt, wspaniałych wiadomości i weekendowego relaksuniecierpliwa, małaMyszka, sylwucha89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Psioszka mnie odrzucilo'od kielbasy i wedlin, poza mielonka
i czosnku.
Co do sportowych stanikow to takie nosilam przed ciaza, ale jak piersi zrobily sie ciezkie i obolale to w gre wchodza tylko staniki usztywnione, te ktore nosilam sa za male, ale ostaly mi sie staniki z czasow zrzucania kg i teraz sa jak znalazlBola Was jeszcze piersi?? Bo mnie juz prawie nie, tylko sutki sa troche obolale
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Cos mi umknelo?? Dlaczego czeka Cie ciezki dzien??
niecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość
-
Mnie odrzuciło od zielonych warzyw. Nawet w sklepie omijam z daleka brokuły...o szpinaku nie wspomnę. Jedyne zielone to ogórki, ale je uwielbiam od zawsze w kazdej postaci.
bosa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja jak zwykle z rana nadrabiam zaległości
Wczoraj tylko chwilkę tu byłam. Co się nerwów najadłam to moje (chyba wieczorem odbiło się to na mężu). Najważniejsze że ten dzień sie skonczył, bo rano użerałam się z badaniami, potem musiałam tam wrócić jeszcze pozałatwiać i kolejne bieganie i nerwy - aż szkoda opisywać.
Najważniejsze że wyniki badań ok, żadne wr czy toxo ale... zawsze musi być ale.
Ogólnie nigdy miałam nie badałam TSH, miałam przed ciążą ale miałam się nie nakręcać i stwierdziliśmy że próbujemy pierwszy cykl - jak się nie uda to wtedy bede badać.
No i się udało.
Myślałam że może moje zmęczenie ma jakiś związek z niedoczynnością, a wiecie co wyszło? TSH trochę poniżej normy. Niby nie dużo a jak z mężem zaczęliśmy oczywiście czytając o objawach nadczynności okazało się że wiele zagadek rzeczywiście by to rozwiązywało.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam,dziewczyny mnie bolą piersi jak diabli, najgorzej wstając jak wcześniej leżałam jakby mi coś napływalo bolacego.
A ile przytylyscie do tez pory ja 4 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 08:27
małaMyszka lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019