SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A my już na miejscu
Natalia pięknie przespała praktycznie całą podróż juupi!
O kurde prasowanie rajstop, hardcoreAgaata, magda sz, 0na88, lys, jesslin87, Pulpecja, zabka11, Paula_071, mamasia, małaMyszka, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Agaata piekna choinka, zywe maja swoj urok jednak, u nas w mieszkaniu strasznie cieplo i ciezko z zywa, jak sie wprowadzilismy to mielismy zywa w doniczce ale mimo podlewania igly strasznie lecialy
Neyla jaka piekna rodzinka, super wygladacie
No teraz pomyslalam ze cuja dziwnie brzmi haha
Lys trzymaj sie, w wieczornym paciorku pomodle sie zeby nie bylo powtorki i zebys sie przespala z niunia
Ja prasuje dalej, tylko pajacow, skarpetek i rajtuz nie
Karolina teraz mi sie przypomnialo, Twoj maz ma taka brode jak i moj he, Pola lubi glaskac tatusiowi brode ? Bo szymonek strasznie
Aa matka sie doprowadzila do ladu i skladu haha, jutro ide z wizyta do moich dziewczynek do pracy zlozyc im zyczenia z malymjesslin87, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ona jak mąż się pyta co jest małej ze marudzi to zawsze mówię że to najgorsza z możliwości: charakter
Rok temu jeszcze nie wiedziałam o ciąży. Teraz się śmieje, że Łucja to męża prezent ubiegłoroczny.
Nie wiem czy jutro zdążę zajrzeć wiec juz teraz życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt! Niech każda świętuje co chce i jak chce oby szczęśliwie i tak jak sobie wymarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 23:50
0na88, jesslin87, lys, Paula_071, mamasia, małaMyszka, Weridiana, Amberla, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kurcze mialam cos napisac i zapomnialam co.
Chcialam sciagnac mleko na wigilie by jednak troche posiedziec a wyszlo mi 25 ml w pol h i dalam za wygrana. Moze dlatego ze praktycznie moje dziecko dzisiaj wisialo non stop na cycku. Jadlo zasnelo z cycem w buzi jak chcialam zabrac to znowu zaczynal ssac.
Ale dla pewnosci od jutra zaczne pic herbate na laktacje. Bawarka cos daje? To tez bede pila i maz mj kupil na swieta piwo 0% to tez wypije.
Ja tez wam zycze zdrowych i wesolych swiat, mnostwo prezentow, milej o radosnej atmosfery. Nie wiem jak u was ale u nas sie mowi jaka wigilia taki caly rok wiec spokojnych tesciowych, kochajacych mezow zeby w magiczny sposob kg ubywaly i radosnych dzieci, ktore ladnie jedza i spia przez cala noc i moze jakis 3 h sen w ciagu dnia co mamy by sie mogly zrelaksowac. Dla mam kp niech nasza laktacja trwa a mleko tryska na lewo i prawo. Dla tych co beda szukac pracy niech bedzie wymarzona a dla tych co wracaja zeby praca lekka byla. Zebysmy sie tu spotkaly za rok. A dla tych co juz chca niech beda za rok w wieksztm gronie.
Dla Ciebie lys szczegolnie bys mogla sie cieszyc kazda chwila macierzynstwa i zeby lily tez tak sie nie meczyla.
No to chyba tyle aaa i zeby jutro spadl snieg. Bo to byly dla nas wszystkich 1 magiczne swieta.:*
I wlasnie mi sie przypomnialo co chcialam napisac. Moj kuzyn chcial cos kupic malemu. Szczeniaczka juz mamy dostac od sis od Darka, wiec nie wiedzialam co by sie przydalo. I dzisiaj wpadlam ze skoro zaczynamy rozszerzanie diety ok lutego to krzeselko do karmienia byloby ok ale juz kupil malemu pozytywke mam nadzieje ze chociaz z projektorem a jak nie to moze na baterie. Bo szlag mnie trafia jak musze ta moja co 2 min chodzic i nakrecac. No coz za pozno wpadlam na te krzeselko.
I troche mojej wrednosci ale czuje ulge ze nie tylko moje dziecko zasypia ok 23-24 z kim nie gadam to wszystkich dzieci spia ok 8-9 a ja sie czuje jak kosmitka.lys, zabka11, Paula_071, mamasia, magda sz, małaMyszka, Weridiana, Amberla, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
my tez nie spimy. Mala strasznie placze. Myslalam ze to ucho bo sie za nie lapie ale jak nacisne pod nim to jej nie boli. I kolejny moj typ to zeby. Nosze ja w chuscie bo inaczej placze. Maz ma na szczescie jutro wolne. Masakra...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja to jednak jebnieta jestem. Rano bralam waleriane, zeby dospac co nieco po gownianej nocy, pozniej w dzien obrucilam pol dzbanka kawy, a teraz zamiast spac, to nadrabiam, co tam naskrobalyscie przez caly dzien(no troszku Was ponioslo). Idiotka do potegi. Dzisiaj ogarnialam troche domek, dekoracje, wypad po choinke, strojenie, jeszcze tworzylam stroiki (jak je obfotografuje, to sie pochwale, powiem nieskromnie - wyszly pieknie), do tego sprzatanie, pranie. Oczywiscie jak cos trzsba zrobic w domu, to mojego meza cos dopadnie. Dzisiaj zwijal sie pol dnia i przez caly dzien jadl tylko bulki z maslem i zapijal herbatka mietowa - naprawde cierpial, bo normalnie w zyciu na taki zestaw by sie nie zdecydowal. Chyba taka karma
Jutro pozostanie mi przetrzec podlogi, on ogarnie lazienke i przygotuje miejsca lezace dla gosci, ja kuchnie i bedzie git. Dobrze, ze nie musze nic gotowac - wszystko przygotowuja rodzice, ja mam tylko zrobic miejsce w lodowce
Nie bede sie rozwijac, dolaczam sie do pieknych zyczen kolezanek.
Niniejszym zamykam oczka. Dobranoc :*lys, Paula_071, Neyla, Laura, jesslin87, 0na88, mamasia, małaMyszka, Weridiana, Amberla, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wyglądacie pięknie. Ona włosy rewelka, tak - kocica to dobre określenie☺
Jutro pewnie będę zagubiona w czasoprzestrzeni wiec na ten nadchodzący czas życzę Wam samych pięknych chwil w gronie najbliższych, radości z maleństwa i sił na te gorsze chwile, leniwych dni, przespanych nocek, wsparcia od mężów i partnerów i trochę egoizmu dla siebie, błogich momentów przy kawie, czasu na refleksję, tych chwil które pozwolą naładować baterie.. wszystkiego naj naj!!lys, psioszka11, Griszanka, zabka11, Paula_071, Neyla, Laura, jesslin87, 0na88, mamasia, małaMyszka, aaaaga, Amberla, sylwucha89, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
witajcie kochane
nie mam czasu na forum...
od niedzieli juz goraczka swiatecznych przygotowac - po raz pierwszy wigilia jest u nas, przyjezdzaja tesciowie, brat meza z rodziną i moja mama z bratem.
zatem od poniedzialku nie wychodze z kuchni... jak mala zasnie to sprzatam.
mam nadzieje ze u Was wszytsko w porządku, a maluszki pięknie jedzą, śpią i rosną
nie moglam jednak nie zlozyc Wam swiatecznych życzen:
z okazji pierwszych Świąt Bożego Narodzenia spedzanych z naszymi maluszkami życzę Wam :
nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była...
całuski - MAGICZNYCH ŚWIĄT !!! :-*
ps. odezwę się po Świętach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 07:41
psioszka11, Migotkaa, Paula_071, Neyla, Laura, jesslin87, lys, mamasia, magda sz, małaMyszka, Weridiana, aaaaga, niecierpliwa, AgaSad, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wstałam i ja, mały jeszcze śpi, szybko poprasuje jeszcze:)
Dziewczyny z okazji tych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim wszystkiego co najlepsze, zdrówka dla nas i naszych pociech, szczęścia każdego dnia, niech te Święta będą magiczne i rodzinne !!Neyla, Paula_071, Laura, jesslin87, 0na88, lys, mamasia, małaMyszka, aaaaga, Weridiana, Amberla, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Pola wraca do swojego wczesniejszego rytmu:) lulu 23,4:30 cyc,6:30cyc i spi do teraz
cudownie !
Magda- jaki fajny reniferek)
Poki moja rybka spi ide robic kurczaka w miodzie na jutro i konczyc ciastojesslin87, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Tak jak myslalam, dziecko ladnie zasnelo, ale obudzil sie o 1, zjadl i do 3 gadal. Nie wiem co zrobic by ladnie zasypial:( obudzil sie o 6, ale przyatakowalam go szumisiem i pociagnal do 7:30. Przychodze do pokoju, a ten lezy w lozeczku na brzuchu i wystawia rączki przez szczebelki .
Ona - a Ty grzywke też przedluzalas? Pytam, bo się nie znam
Dziewczyny, zdrowych, pogodnych swiat. I zeby snieg spadl. I cichej nocyLaura, jesslin87, lys, Migotkaa, mamasia, magda sz, małaMyszka, aaaaga, AgaSad, Weridiana, Amberla, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.