X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się z Mazur.
    Ja chora, dostałam jakieś syropki ale średnio pomagają.

Doczytałam Was powoli.

Serdeczne życzenia dla Was i Waszych Rodzin. Zdrowia, szczęścia i spokoju. Pociechy z dzieciaków i przespanych nocek.

jesslin87, Migotkaa, mamasia, magda sz, małaMyszka, aaaaga, niecierpliwa, Weridiana, Amberla, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, czytam i widzę że nasi mężowie podobne wykształcenie i zawód wykonywany :)

Agaata, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ,

Jestem kiepska w skladaniu zyczen ale zycze kazdej z Was : zeby nasze dzieci byly najszczesliwszymy dziecmi na swiecie ;-) Nam bysmy byly wypoczete , zdrowia dla calej rodziny - a reszta to sie juz sama ulozy :)

Paula - nie , grzywa moja :)

lys, Paula_071, Migotkaa, mamasia, magda sz, małaMyszka, apaczka, jesslin87, aaaaga, niecierpliwa, Ewa123, AgaSad, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Agata, czytam i widzę że nasi mężowie podobne wykształcenie i zawód wykonywany :)

Hej :-) A może nawet się znają, bo to jednak nie jest aż taka ogromna branża :-)

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych i spokojnych dziewczyny!! Urwanie karabinu przed świętami więc nie mam czasu czytać, przelecialam tylko. Ofka co do przeklinania to też stosuje ta metodę. Tylko mi dzieciaki znikną za rogiem to klne jak kloszard , one wracają, a ja ciućkam do nich jak stara ciota. :) też pazurki zrobilam, a z tymi rzesami to mnie wkurzylyscie,bo od paru miesięcy marudze mojemu staremu żeby mi kupił nanolash . i kupił teraz pod choinkę a tu się okazuje że nie mogę tego używać??? Niech Was kulę bija !!! Dobra spadam do roboty. Wesołych sierpniowkiho ho ho ho !!!

lys, Paula_071, Migotkaa, mamasia, magda sz, małaMyszka, apaczka, jesslin87, aaaaga, niecierpliwa, Ewa123, Weridiana, witaminkab, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Wszystkim Wam życzę zdrowych, pogodnych, pełnych radości i miłości Świąt Bożego Narodzenia. Dużo odpoczynku, nabrania sił i energii na Nowy Rok z naszymi kochanymi dzieciaczkami:)

lys, Paula_071, Migotkaa, mamasia, magda sz, małaMyszka, apaczka, jesslin87, aaaaga, niecierpliwa, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

iv09gu1r9swezozr.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę Wam magicznych radosnych Świąt w gronie rodzinnym. Spokoju,zdrowia i wszelkiej pomyślności.

Ja poszłam spać o 3. Ale jest sernik, makowiec i spakowane prezenty :-) ainer, ja też przeklinam jak cholera, nawet nie czekam aż dzieci znikną za rogiem. Starszym tez potrafię wiązankę puścić, żeby szybciej polecenia działały. Starszy dopiero w gimnazjum zaczał używać przekleństw, ale to raczej wśród kolegów, W domu nie. A młodsza nigdy nie używa. Z tym, ze kiedyś ze dwa lata temu powiedziala kurwa mać,a jak jej powiedzialąm, ze to nieładnie, to się rozpłakala, że ona nie wiedziala ze to brzydki wyraz bo przecież ja tak często mówię :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 09:54

lys, mamasia, magda sz, 0na88, małaMyszka, apaczka, Paula_071, jesslin87, aaaaga, niecierpliwa, Ewa123, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Wesołych Świąt, pełnych miłości i radości <3 Bogatego Mikołaja i samych pyszności :) niech wszystkie nasze kochane gwiazdeczki będą grzeczne i radosne w te święta :)

0na88, małaMyszka, magda sz, apaczka, Pulpecja, lys, Paula_071, jesslin87, aaaaga, niecierpliwa, Ewa123, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane sierpnioweczki to nasze drugie swieta na bbf :) rok temu siedzialysmy jak na szpilach czekajac na kolejne usg, kazdy objaw lub brak powodowal fale na forum a teraz jestesmy najszczesliwszymi mamusiami pod sloncem, zamiast na usg czekamy na pierwsze zeby, raczki i kroczki.
    Po tym wstepie chcialam Wam zyczyc przedewszystkim zdrowka dla Was i dzieciaczkow, czesto sie to slyszalo w zyczeniach, strzelalo sie tym slowem jak z armaty nie myslac o jego znaczeniu, dopiero teraz zdaje sobie sprawe jak to jest wazne! Mamy piekne, kochane i zdolne jak na swoj wiek dzieci :) wiec zdrowka, przespanych nocy, duzo duzo usmiechow od swoich skarbow.
    Najpiekniejsze jest dla mnie to ze kiedys zylam w biegu, pewnie wiele z nas tez tak mialo, teraz dzieki tej malej istotce zaczelam dostrzegac proste rzeczy ktore tak mnie ciesza ze jak bym wygrala w totka to usmiech dziecka jest dla mnie wart o wiele wiecej.
    Ps. Jak ktoras za ciazy to ani mysli przechodzic do jakis majowek, wrzesniowek itp :P

Wesolych swiat!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 10:34

małaMyszka, apaczka, lys, Kkarolinaaaa, Pulpecja, Migotkaa, Paula_071, jesslin87, aaaaga, 5ylwia, mamasia, niecierpliwa, Neyla, Ewa123, AgaSad, Weridiana, witaminkab, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura, Zetka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! Wesołych Świąt!
    W końcu wszystkie mamy to o czym marzyłyśmy, więc pomimo tego, że pogoda wiosenną, te nadchodzące dni będą piękne!
    Życzę Wam Zdrówka i dużo dużo Miłości, spełnienia pozostałych Marzeń!

lys, Pulpecja, Kkarolinaaaa, Paula_071, magda sz, jesslin87, aaaaga, 5ylwia, mamasia, Neyla, Ewa123, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    :( my tez nie spimy. Mala strasznie placze. Myslalam ze to ucho bo sie za nie lapie ale jak nacisne pod nim to jej nie boli. I kolejny moj typ to zeby. Nosze ja w chuscie bo inaczej placze. Maz ma na szczescie jutro wolne. Masakra...

jak tam?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje wszystkim za życzenia świąteczne, ja również zycze każdej z was dużo szczęscia, przede wszystkim zdrowych dzieci, szczęsliwej rodziny-bo dla nas to teraz jest priorytet !
    To są najpiękniejsze święta,bo mamy ten cud przy sobie..najpiekniejszy prezent świąteczny ubiegłego roku... :)
    Ognia w miłości...
    Zrozumienia w słowach..

Wszystkiego co najlepsze kochane dziewczyny !

No i oczywiscie życze wam zlotu sierpnióweczek !! :)

UWIELBIAM WAS!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 11:07

Pulpecja, lys, Paula_071, apaczka, magda sz, jesslin87, Migotkaa, 5ylwia, mamasia, niecierpliwa, Neyla, Ewa123, Weridiana, witaminkab, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cudowne ukłądy z rodzicami, czuje się kochana,ale na myśl ze oni mnie tak kochają,tak się o mnie martwią jak ja o Pole to mnie az ciarki przechodzą, ze jest się komuś tak ważnym..dopiero teraz jak ma się swoje dziecko to docenia się zupełnie co innego niz kiedys.. :)

Paula_071, magda sz, jesslin87, Migotkaa, mamasia, niecierpliwa, Weridiana, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :-)
    U nas zimno 5 stopni hihi i piękne słońce.

lys, Pulpecja, jesslin87, aaaaga, Paula_071, mamasia, niecierpliwa, Neyla, Ewa123, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    jak tam?

Zasnela dopiero w chuscie po 30min. noszenia. Oczywiscie musialam tak ja zwiazac zeby cyc byl dostepny. Wstala standardowo po 6... Rano czulam sie jak gowno-taka niewyspana, a Julia jak mlody bog. Dzisiaj tez drzemki tylko w chuscie bo jak tylko jak lulam w poziomie to ryk. Dobrzee ze wszystko mam juz gotowe na Wigilie. Cos czuje ze to bankowo zeby. Sliniaki to zmieniam tasmowo...

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    Zasnela dopiero w chuscie po 30min. noszenia. Oczywiscie musialam tak ja zwiazac zeby cyc byl dostepny. Wstala standardowo po 6... Rano czulam sie jak gowno-taka niewyspana, a Julia jak mlody bog. Dzisiaj tez drzemki tylko w chuscie bo jak tylko jak lulam w poziomie to ryk. Dobrzee ze wszystko mam juz gotowe na Wigilie. Cos czuje ze to bankowo zeby. Sliniaki to zmieniam tasmowo...

Ja też śliniaki co chwilę zmieniam, rękawki tak czy siak mokre więc przebierać też muszę, myślałam że może też to zęby, ale sama nie wiem, dziąsła wyglądają normalnie. Noc jak zawsze mieliśmy tragiczną, bo ona dłużej pospać potrafi tylko na rączkach i najlepiej w towarzystwie cyca.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny cudem Was nadrobilam i melduje się tylko na szybko, żeby Wam złożyć najszczersze i najlepsze życzenia! Uwielbiam Was wszystkie i każda z osobną, bardzo się cieszę, że tak nam wątek żyje i życzę nam kolejnych lat razem! A dla dzieciaczkow tylko zdrowia, bo reszta samarzyjdzie!
    Kochane postaram być się na bieżąco, na ile to tylko będzie możliwe, bo jestem odcięta od świata. Wczoraj spadł mi telefon i ekran poszedł w drobny mak. Jestem wściekła na siebie, bo tyle kasy poszło na ten telefon, który był dla mnie połączeniem że swiatem, a żeby było malo wcześniejszy utilam w misce, bo pralam i gadlam z koleżanką :\ No nic, po świętach kupie nowy.
    Ona zburzyłas mi cały swój obraz. Miałam Ciemza taką szara myszkę, a tu taki lachon ;)
    Uszka ulepilam, pierogi też, krokiety gotowe, jeszcze tylko rybka i moja działka gotowa. Mam nadzieję, że w Święta nie będziecie dużo skrobac. Jeszcze raz najlepszego!

lys, Neyla, Paula_071, mamasia, Ewa123, jesslin87, 0na88, apaczka, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesolych swiat!!!
    Rok temu rzygalam i czekalam na pierwsze usg 8 stycznia, w tym roku 8 stycznia lecimy z synem do maroka;)))

A ja mam dzisiaj imieniny, dostalam rekawiczki od meza niestety nie jest to torebka kura.

Aaaa siostra mi zmielila buraczki na ciape w termomixie sama se biedzie jadla ta spierdoline bo ja tej salatki nie zjem! Chuj bombki strzelil nie bedzie salatki sledziowej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 13:47

małaMyszka, Paula_071, aaaaga, lys, magda sz, mamasia, Ewa123, jesslin87, 0na88, AgaSad, apaczka, psioszka11, Migotkaa, Pulpecja, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura, Zetka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych i zdrowych Świąt w gronie najbliższych
    Życzymy my M.N.S i pani T.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75ba6867e19c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 13:59

lys, magda sz, mamasia, Ewa123, jesslin87, AgaSad, apaczka, niecierpliwa, Pulpecja, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja tak na szybko z życzeniami.
    Życzę Wam Wesołych Świąt, pociechy z dzieci, radości ze wspólnego świętowania w gronie najbliższych, spełnienia wszystkich marzeń i przede wszystkim pogody ducha!

lys, magda sz, mamasia, Ewa123, jesslin87, AgaSad, apaczka, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Pulpecja, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 2780 2781 2782 2783 2784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ