SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie siedzę i oglądam sobie te wszystkie zabawki Oliwierka, które dostał
no dobra muszę się przyznać, że się trochę bawię
są super!
Jestem dumna z mojego synka! Ogólnie jest mało imprezowy i nie lubi zamieszania ale dzisiaj był mega grzeczny i przetrwał 2 wigilieWeridiana, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotka nie wiem dla kogo ta porcelana bo było podpisane że dla naszej rodziny. Jakiś stary zestaw japońskiej porcelany w takim okrągłym pudełku, podejrzewam że ktoś chciał się pozbyć bo mimo ze to może nowe to widać że wiekowe. Miałam nadzieję że w tym okrągłym pudełku będzie jakiś fajny kapelusz ala lady gaga ale cóż zadowolimy się porcelaną
Migotkaa, jesslin87, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Nie hustalam sie!!!! Jeszcze ten baran kuzyn mnie podniesc nie mogl bo mnie troskliwie za dwie rece ciagnal a ja nie mialam jak sie podeprzec zeby sie dzwignac a ten ciagnie no i oczywiscie nie dal rady, kto by podniosl takie ciele bezwladne!!!i mnie puscil !!!
Nie wspimne ze mi siora modelowala wlosy i mi stopila szczotke we wlosach, mowie przytrzymaj chwile w sensie zeby dluzej a ona przytknela suszarke poszedl smrod jak z kury opalonej...ja patrze a tam filc kurwa no filc:((( pietnascie min wyczesywalam te przytopione, dobrze ze ciac nie trzeba bylo...
Dzizas co za dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 23:04
Weridiana, jesslin87, małaMyszka, Paula_071, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
O rany no to faktycznie kiepski dzień, oby to na szczęście... albo siostra ma Ci coś za złe- najpierw topi Ci włosy, później jakieś połamane krzesło podstawia. Ktoś Cie musi polizać po czole i splunąć bo zauroczona jesteś jak nic
Pulpecja, lys, jesslin87, niecierpliwa, 5ylwia, apaczka, małaMyszka, Aska87, Amberla, witaminkab, Paula_071, Martucha86, sylwucha89, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ofka leze ! :p
Pola super zniosla 2 wigilie:)
Mamy duzo zajebistych ubranek, zabawek,krzeselko do karmienia,a my tez sporo dostalismy ale przede wszystkim grill elektryczny tako zamykany,ze mozna zapiekane tortille zrobic mm
Od meza cudowny prezent..zlota bransoletka celebrytka,z serduszkiem a na serduszku grawer "Pola 21.08.2015")
No i..moja bratowa jest w ciazy! Termin na 15 sierpnia :p
W tamtym roki my w wigilie powiedzielismy a w tym roku oni:p
Nie lubie jej,ale ciesze się bardzo bo wiem ze chciala dzidziusia i mam nadzieje ze bedzie miala bezproblemowa ciaze i zdrowego dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 23:25
mamasia, magda sz, Weridiana, małaMyszka, Amberla, Paula_071, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt
Ofka popłakałam się ze śmiechu, tak humorystycznie piszesz.
Oczywiście współczuję nabitego siniaka i popalonych włosów ale będziesz miała co opowiadać wnukom
Dziewczyny cieszę się że wszystko u was przebiegło w radosnej atmosferze. U nas była konferencja Skype z rodzinkąprezenty to nowy telefon , a reszta na przecenach
Laura dostała saksofon, grała nam już kolędy fajnie, strasznie się cieszy, a Emma dostała szczeniaczka
jesslin87, lys, niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, Martucha86, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
A u nas tragedia
Paula wylądowała w szpitalu... Przestała jeść. Co wypila to wymiotowal. Dostała dreszczy i obudziła się cała orzygana. Babcia z nią została w szpitalu bo ja nie mogłam a mama ze mną pojechała a P został w domu. Juz 4 pralkę robimy z orzyganych rzeczy i moich ze szpitala itp. A ja leżę i tak mnie serce boli ze nie jestem z nią i ze musi tak cierpieć ;( zdrowe dziecko - nic innego się w życiu nie liczy
takie mam święta
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!!!!!!
Amberla przykro mi i dużo zdrówka dla córci.
Ofka śmiesznie opowiedziałaś to choć wiem,że Ci do śmiechu nie było....oby jutrzejszy dzień był lepszy;))
A ja od męża dostałam zmywarkę;)Oli szczeniaczka;PmałaMyszka, jesslin87, Martucha86, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Witam. Nie mogę spać.
Amberla, dużo zdrówka dla malutkiej. Biedna, ale w szpitalu podadzą kroplówki, elektrolity i szybciutko lepiej się poczuje.
U nas wszystko przebiegło spokojnie, chociaż widzę, że mała jest mniej towarzyska niż starsza siostra. Nie płakała, ale taki prawdziwy pogodny uśmiech u humor odzyskała w domuu nas siostrzyczka szczeniaczka była pod choinką, a u rodziny ubranka i zabawki.
Ofka, popłakałam się czytając twoje posty. Oczywiście z żalu, że takie przygody musiały cię spotkaći to na własne imieniny. z drugiej strony co to za krzesła? Przecież nie ważysz 200 kilo. Ja też mam prawie 80 i nic mi się nie łamie. Chociaż fakt, siadam na fotelu zazwyczaj. A krzesła mam metalowe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 05:19
małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Z prezentów mały dostał puzzle, bo tak grubemu podpowiedziałam, grającego i tańczącego Mikołaja, bodziaka, no i oczywiście kasę...
Powiem Wam, że od zawsze spędzaliśmy wigilię sami i to była najlepsza i najpiękniejsza wieczerza ever.
Do jedzenia nie robiłam dużo, więc nie było problemu z obżarstwem.
Dzisiaj do teściów na obiad. Jutro do moich.
Aaaaa we wtorek zjadłam do obiadu kapustę a'la bigos... Kupy nie ma od trzech dni, brzuch wzdęty, gazy wręcz bolą... To samo u mnie
Karolina to super prezent. Kiedyś opowiadałaś, że ona musi mieć wszystko to co Wy? Czy coś pomyliłam?
W każdym razie pewnie też córcia będzie...jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Czesc, ja dopiero wstałam. Ale my mieliśmy dzisiaj gorszą noc, Młody się obudził o północy a później już co półtorej godziny... o 8.00 mąż go przejął i pospałam godzinę. Teraz karmienie, prysznic, pakowanie i jedziemy do mojej mamy.
małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
U nas noc ok pospal do 6.15 od 21 i do 7 na mnie. Mlody dostał żyrafe i juz ja ciamcia taki stoliczek edukacyjny ma 3 pozimy do lezenia jak już będzie siedział i stał inny poziom i kilka innych zabawek ciuchy i duzego pluszowego misia. Dzisiaj do tesciow na obiad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:06
małaMyszka, jesslin87, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość