SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj bylo nienajgorzej za to dzisiaj tragicznie. Straszny płacz wzdety pełen brzuszek brak kupy. Była głodna a jak dawałam jej pierś to po 2-3 min ogromny płacz i tak pół dnia. Dopiero o 22 zasnela u mnie na klatce piersiowej wiec musiała być mega wymeczona bo ona nienawidzi tak leżeć.
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Zobaczymy. Jakie to straszne uczucie jak nie można pomóc własnemu dziecku jakby cały świat się walił.
lys, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Witamy się po cudnym dniu. A właściwie dwóch. Wczoraj byliśmy u moich rodziców, a dziś u teściów. Łuśka była w fantastycznym nastroju. Gadała i śmiała się cały dzień i wczoraj też. Za to ja jestem wymordowana i leżę juz w łóżeczku.
Amberla dużo zdrówka dla córci!lys, mamasia, Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Lion do zdjecia sie nie zalapal,to jest snickers bratowej i widac jeszcze mojego 3-bita,3-bita robie od paru lat na wszystkie okazje bo kazdy go uwielbia,to nie jest ten na herbatnikach tylko na kakaowym biszkopcie,jak chcecie moge podac przepis:)
A lion..dupy nie urywa,raczej wiecej go nie zrobie:pmałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
No wiec tak:
-6 zoltek
-1 szkl cukru
Ubic
Dodac
-1szkl maki
-1 lyzeczka proszku do pieczenia
-3 lyzki oleju
-2 lyzki wody
Ubijac i dodawac stopniowo kakao,nie wiem ile bo robie to na oko,az bedzie taki ciemny braz.
Ubic bialka,dodac do reszty i zmiksowac.
2 puszki mleka ugotowsnego skondensowanego ubic z pol kostki masla i wstawic do lodowki na czas pieczenia biszkoptu.
Biszkopt przeciac tak zeby byly 2 placki.
Placek nasaczyc mlekiem
Masa z mleka
Herbatniki wczesniej zamoczone w mleku
Masa
Herbatniki
Masa
Biszkopt
Masa
Herbatniki
Polewa- mleczna czekolade rozpuscic (ja to robie w mikrofali,bez dodatku mleka i rosmarowac na wierzchu (2 tabliczki).
Oczywisciendrugi biszkopt tez mlekiem nasaczyc i kazda warstwe herbatnikowapaczka, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mozna witamine C, ale moj po niej rzygal, widocznie mleko za kwasne dla niego.
Jestem nieprzytomna, Tomek poszedl spac o 20:30, obudzil sie o 23:30, o 3 i nie spal do 5, a o 7 juz wstal ze spiewem na ustach i tak nadaje od ponad godziny. Nie wiem jak go oduczyc tych nocnych zabaw i pogaduszek.
Lys - a nie chcesz polozyc Lily do szpitala? Bo to wszystko chyba za dlugo trwa. I sama idz do gina, musisz o siebie zadbac.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula nie chce szpitala. Poza tym to by musiał być oddział gastroenterologii a jeśli to jest ta dyschezja bądź zaburzenia czynnościowe to nikt jej na oddział nie przyjmie bo co czytam to wszędzie jest napisane że to musi przejść samo itd Po świętach idziemy znów do gastrologa zobaczymy co powie tym razem. W końcu jesli uzna ze to coś poważnego to nas skieruje.
Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość