SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A i jeszcze miałam napisać ze trochę się obawiam sylwestra jak tak będą strzelać i balowac to będzie katorga ze spaniem małej. Juz wystarczy ze kot ledwo to znosi i zestrachany siedzi pod kołdra bądź w szafie kilka godzin.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:)
My byliśmy na obiedzie u dziadków, mały mega grzeczny:) przed 4 wrocilismy i mały usnął juz w samochodzie, teraz dosypia, jak sie obudzi to podjedziemy chwilke do siostry:)
Ona mój mały po pierwszej marchewce rzygał;/ wogóle mu nie podeszła, za to już z ziemniakiem bardzo, noi dyniaaaa:)
Ja kaszke robie bardzo gęsta, że z łyzki nie spada:) próbowałam podać z butki ale był krzyzk a tak to łyzeczka 5 min i opitoli cała miske:) wogóle swietnie mu idzie to jedzenie łyzeczka:)
Ja mam zamiar własnie do zupy troszke dodawać do gotowania kaszy mannejjesslin87, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
aaa i mój brzuch masakra;/ ja mam jak dobry 4 miesiac, tzn starszna skóra;/kuźwa dzis się zapatrzyłam u dziadków na zdj z przed 5 lat ze slubu, ja pierduu jaki byłam szczurek szczupły
aa i na cyckach tez zaczely sie robic rozstepy;/ a oczywiscie nie smaruje niczymWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 17:38
-
Mała śpi przy tv ale takim mocno przyciszonym i to jakieś jednostajnie dźwięki nie film akcji. Tylko ze wygodniej mi w łóżku jednak bo mogę się podeprzec poduchami wyciagnac nogi do przodu itd
Z brzuchem to chyba jednak bez ćwiczeń i jakiś gaci super elastic fantastic sie nie obejdzie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:A i jeszcze miałam napisać ze trochę się obawiam sylwestra jak tak będą strzelać i balowac to będzie katorga ze spaniem małej. Juz wystarczy ze kot ledwo to znosi i zestrachany siedzi pod kołdra bądź w szafie kilka godzin.
-
Wróciliśmy od moich rodziców. Obiad pycha! Mały dostał super ubranka z h&M
Się odchamili cholera...
Jestem mniej zmęczona jak wczoraj...
M gra na konsoli, młody odsypia, pies z nami na kanapie... Żyć nie umierać...
A moja siostra nawet nie przyszła na obiad... Hmmmm trudnolys, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Wszystkie będziecie wprowadzać gluten ok. 5 miesiąca (lub wcześniej), bo ja jednak bym chciała kp minimum do lutego/marca... Tylko kp. To źle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 18:04
-
Tomek bije rekordy. W nocy malo spal, wiec powinien byc zdechlaczek. Jem kolacje, on lezy na macie i nagle z plecow na brzuch, z brzucha na plecy i znowu z plecow na brzuch! Turla sie!!! A mi sie chce tak spac...
lys, mamasia, małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
małaMyszka wrote:Wszystkie będziecie wprowadzać gluten ok. 5 miesiąca (lub wcześniej), bo ja jednak bym chciała kp minimum do lutego/marca... Tylko kp. To źle?
Edit. Mam płaski brzuch a jem bulki slodkie o czekolade codziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 18:30
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Cześć wam.
Nie miałam kiedy pisać, bo mieliśmy gości przez dwa dni. Teraz będę sprzatać do nowego roku, ale co tam. Lubię takie spotkania, co roku urządzamy imprezkę w świeta dla kuzynostwa. Powoli to się zmienia w naszą małą tradycję
robiliśmy zupę z kukurydzy, karkówkę i boczek pieczony, salatkę jarzynową, grzanki z suszonymi pomidorami, roladę szpinakową, paszteciki z mięsem, skrzydelka pieczone.... bylo trochę roboty.
A dzisiaj luz i odpoczywamy, trzeba się przejść na jakiś rodzinny spacerek, bo pogoda piękna.
Karolina, może głupie pytanie, ale to mleko skondensowane w puszce gotujesz, tak jak na kajmak? Wolę się upewnić niż zrobić jakąś głupotę, a chcialabym upiec tego 3bita na sylwestra.
Miłego dnia wam życzęlys, małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
witamy sie i my po pierwszej marchewce
tak zasmakowala ze Patryk najchetniej zjadl by caly sloiczek:)
teraz czekamy jak zareaguje kupa hmmlys, mamasia, magda sz, Paula_071, małaMyszka, niecierpliwa, jesslin87, Laura, Meggi31, Martucha86, sylwucha89, sylwucha89, Agaata, witaminkab, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Wszystkie będziecie wprowadzać gluten ok. 5 miesiąca (lub wcześniej), bo ja jednak bym chciała kp minimum do lutego/marca... Tylko kp. To źle?
Paula_071, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
oo Belly wróciło, już myślałam że po forum i co my zrobimy.
Lys ostatnio zaczęłam robić brzuszki z małą, dostałam książkę za(nie)dbana mama jak wrócić do formy... heheh chyba musze strasznie wyglądać skoro taki prezent, ale może się przyda.
Byliśmy wczoraj na imprezie jak mała zasnęła i w takim składzie bawimy się na sylwkajuż się bałam że drugi pod rząd sylwek z polsatem nas czeka, uśpimy małą i idziemy ok 21 do znajomych a rodzice zostaną z małą, fajerwerków się nie boje bo u mnie w mieście przenieśli sylwestra na 1 stycznia.... http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/chelm-przelozyl-impreze-sylwestrowa-na-1-stycznia,600019.html także może na osiedlu ktoś puści kilka ale wiadomo to nie to samo co miejski sylwester, mniej huku.
lys, małaMyszka, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Mały oddiablony
chrzciny wypadły super mimo zmęczenia małego,w kościele nie płakał ale trochę śpiewał kolędy,fajnie to wyszło
później na obiedzie nie chciał spać towarzysz jeden
za to padł po 21 (a zwykle ok 23 zasypia na nocke)
teraz spacerujemy,a później do teściów na obiad, miłej niedzieli
magda sz, Paula_071, Ewa123, małaMyszka, jesslin87, Laura, Migotkaa, Martucha86, sylwucha89, witaminkab, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
zdjęcia usunięto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:06
lys, Aska87, Paula_071, aaaaga, apaczka, Ewa123, agatka196, małaMyszka, mamasia, niecierpliwa, jesslin87, Pulpecja, Laura, Kkarolinaaaa, Migotkaa, Meggi31, Martucha86, sylwucha89, Agaata, witaminkab, Maniuś, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość