SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa, trzymam kciuki za przeprowadzke Julki, ja tam sobie chwale taki stan rzeczy
Tomek dalej sie przewraca, przestal spokojnie na mnie lezec, podnosi sie do siadu jak sie o mnie opiera. To ewidentny skok rozwojowy.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pulpecja wrote:magda, ty chyba też tego 3 bita robiłaś. Powiedz mi, bo Karolina chyba nieobecna, jak gotujesz to mleko skondensowane?
Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
u nas też przy cycu ostatnio straszne afery i wrzaski nie do uspokojenia
tylko wieczorem jak jest padnienty i w nocy ładnie ssie a tak to walczy... ale jak sie poddam i podam butle to pije jakby pierwszy raz jedzenie widział ... pediatra kazała mi go przetrzymywać aż zgłodnieje i zacznie ładnie jeść cyca ale ona chyba nigdy nie widziała dziecka w histerii takiej że aż się dusi
a ja nie mam już jakiegoś parcia żeby tylko kpbrak mi cierpliwości na takie cyrki a i widze jak młody się męczy a po butli zadowolony i do tego ta marchewka mu też tak ładnie podeszła i kupa po tym była że tak powiem śliczna
bez śluzu zrobiona bez problemu
Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witamy po Świętach
Dzisiaj wróciliśmy do domku.
Z prezentów zadowoleni.
Dominiś dostał dużo ubranek, mate edukacyjną dużą i zapas pampersów na miesiąc
Kalendarze na każdym wywarły wielkie wrażenie
Objedzeni że hoho, jeszcze do domu przywieźliśmy.
Mąż ma tydzień wolnego to będzie nam raźniej razem, po odpoczywamy trochejesslin87, Paula_071, lys, sylwucha89, Martucha86, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Wiesz lys to moze byc tak jak u doroslego czlowieka. Jak czlowiek spi to jedynie pracuje serce i mozg a reszta ciala ze tak powiem odpoczywa to i moze Lily nic nie boli dlatego spokojnie je i spi. Dlatego czlowiek jak rano wstanie przy dobrej przemianie materii powinien zrobic kupsztyla zeby pozbyc sie wszystkiego z jelit.
Mam nadzieje ze u was wkrotce wszystko bedzie ok a kiedy maz wraca? Chyba w lutym? To moze we dwoje bedzie wam razniej.
A teraz bo nie pamietam niech sie wypowie ta do ktorej eks meza chodzila na kawke? Dlalej ma ochote wpadac w odwiedziny? Ofka to nie bylas Ty? Jak tak to jak bedzie chciala znowu wpasc to powiedz torebka kura sie nalezylys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Aska, najbardziej mi sie spodobała ta śliczna kupa
nigdy w życiu nie myślałam że będe się tak rozczulać nad kupami mojego dziecka
wręcz twierdziłam że ja to nigdy nie będe tak gadać
tylko wtedy nie wiedziałam jeszcze że to taki temat rzeka
i wcale nie taki łatwy do ogarnięcia
niecierpliwa, Pulpecja, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas narazie jelitowa meza nie przeszla na nas.
Dzis zaczynamy nauke samodzielnego zasypiania w lozeczku. Ja sie kapie i slysze wlasnie jak maly sie drze...
Jesslin to do mnie eks wpadala. Wprasza sie ale nie przychodzi.jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas już wczoraj i dzisiaj bardzo przyjemnie
Byłam przerażona, że belly padło na amen... a ja nie mam do was kontaktów a nie było zjazdu sierpniówek.... powiem szczerze że chyba się uzależniłam od Belly.
A teraz zarzucę was prywatąBo tak się cieszę tymi zdjęciami ze ślubu, więc zapodam parę, ale nie wiem nawet czy najładniejsze bo wszystkie mi się podobają....
Do brakującej ramki na ścianę:
Reklama Krakowa
Sukiennice muszą być
Na tym zdjęciu uwielbiam mojego męża bo jest taki macho ( sraczo) ;P
Tu dwóch braci bliźniaków z najstarszymi dziećmiDj zgłupiał, bo mówi do mnie " najpierw patrzę Pan młody w marynarce, potem bez, najpierw z muchą, potem bez... i dopiero się zorientowałem,że jest ich dwóch
"
A tu moja córka musiała być przy nas podczas uroczystości
Pulpecja, Aska87, niecierpliwa, Migotkaa, Laura, magda sz, sylwucha89, aaaaga, jesslin87, Agaata, lys, apaczka, witaminkab, Martucha86, mamasia, AgaSad, małaMyszka, Paula_071, Ewa123, Maniuś, Kkarolinaaaa, Weridiana, Neyla, Zetka lubią tę wiadomość