SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka - dokladnie tak! Ona jest taka zazdrosnica ze szok..
No..jak dziewczynka to byle nie Pola :p
Moje dziecie znowu cyc o 4,cyc o 7 i do 9 spanko3 albo 4 taka noc,czylo ppwrocila do swojego wczesniejszego rytmu:)
małaMyszka, magda sz, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Amberla ...jeju duzo zdrowka dla corci..
Straszne...
Pola pokochala Sophie)
Zaraz do kosciola a potem do moich rodzicow) w srode przyjechala moja ciocia z Poznania- mamy siostra rodzona a moja chrzestna, uwielbiam ją!
małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Teraz do niej jedziemy zamienić babcie. Paweł z nią do jutra rana zostaje. W ogóle wezwalismy pogotowie bo nie trzymała pionu, ledwo się na nogach trzymała. Jakieś jej Dziwne plamy wyszły na brzuchu, stad ta karetka bo bałam się ze dostała jakiegoś zakażenia. I karetkę bo jakbyśmy sami pojechali a kolejki by były to byśmy się naczekali a karetki zawsze pierwsze biorą... Laura została z dziadkiem. My pobedziemy z nią chwile a potem Paweł do jutra. Osobne święta ale ważne żeby była zdrowa. Ja nie mogę zostać bo karmie a pozatym lekarka mówiła ze karmienie nie zabezpiecza w 100% wiec lepiej nie ryzykować ze ja się zaraze lub młoda. Napiszę wieczorem.
małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Karolina - nie zdziwie się jak będzie Pola, Paulina, Paula...
A tak swoją drogą, to w pierwszym strzale się udało, czy starali się dłużej?magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane, Amberla przytulam
duzo duzo zdrowka! Mozna sie stresu najesc, ale teraz bedzie tylko lepiej mala jest pod opieka a Wy sie trzymajcie mocno :*
Karolina ja tez sie nie zdziwie jak bedzie podobne imie, nawet termin porodu sciagneli haha co za ludzie no ale najwazniejsze ze bedzie kolejne bobo na swiecie.
U nas noc ok 22-6 cyc i o 8:30 wstalysmy. Noce wrocily do normy to chyba byl skok ze przes caly miesiac co noc to inne pory i czesciej sie budzila.
Zaraz jedziemy do moich rodzicow na 10 dni, 4 godz jazdy..mam zabawki swiecace, zgralam tez z youtuba filmiki dla dzieci, dalam viburcol i spi u tesciowej na kolanach, zaraz przebieramy ja i jedziemy.
Milego dniajesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
To my też się witamy.
Amberia jejku biedna mała, oby jak najszybciej wróciła do zdrówka..
Patryk był cudowny przez 2 Wigilie, nawet przez chwilę nie zamarudził wiec jestem z niego bardzo dumna.. za to mąż sue rozchorowal.. 38 goraczki, katar, kaszel.. biedny on i biedna ja bo trochę miał nadrobić czas z namimałaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Powiem wam że wczoraj wigilia super, z rodzicami i tesciami. Ale było tyle pysznego jedzonka i atmosfera taka super. Oglądaliśmy zdjęcia ze ślubu, pogadalismy na Skype z bratem P. Tak fajnie rodzinnie... No i po 23 ta akcja. Teraz mam najgorsze święta jakie pamiętam. Siedzę sama z mala w domu. P. W szpitalu z Paula.... Rodzice pojechali bo też muszą ogarnąć i przespać się bo nam pomagali. Smutno tak....
mała dostała 3 wielkie kroplowy i jest lepiej. Nawet sama poprosiła o bułeczke.Bo normalnie to od kilku dni odmawiała jedzenia. Sama nic nie chciała, tylko ja czasem w nią wymusiła ociupine. Badania krwi ładne, no tylko wiadomo elektrolity- zaczęła się odwadniac. Ale przynajmniej pocieszam się że jak pójdzie dobrze to jutro po 9-10 będziemy wszyscy razem i mamy jeszcze sobotę i niedzielę dla siebie. a od środy P znów urlop i może nawet taki ze dopiero 7 wróci do pracy to się sobą nacieszymy
małaMyszka, sylwucha89, Weridiana, jesslin87, Laura lubią tę wiadomość
-
Amberla tak mmi Was szkoda... trzymam kciuki za to zeby bylo lepiej.
Mi to chyba nikt nie uwierzy...wyjezdzalismy od siostry i wypuscilismy przed dom mojego psa. cala sie wymazala gownem. Krzys ja musial zlapac smrod byl jak nie wiem...potem musialam ja zostawic u siostry bo mokra byla. Dzizas co za swieta.
Migotkaa, małaMyszka, magda sz, Martucha86, Paula_071, Pulpecja, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Amberla no żal strasznie Niuni, bo i ona napewno chciałaby być w domku, ale pocieszenie jest takie, że w szpitalu szybciej dojdzie do siebie..
My dzis byliśmy w kościółku, później na spacerku i do teściów pozjadać z wigilii, kurde tak sie nawpieprzałam pierogów z kaspusta i grzybami że nie wiem czy do wieczora coś zjem, świnie tak maja haha
Mieliśmy jechać do mamy dzis mojej , ale mała siostry(ona mieszka z moja mamą) coś zasmarkana, byli z nią rano na pogotowiu bo oczy podkrązone , już wczoraj widziałam, że ona jakaś dziwna, oczy takie czerwone i nie pojechaliśmy, żeby nie narażać Szymonka, mam nadzieje ze wczoraj nic nie złapał..małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Proponuje zrzute na torbe kure dla Ofki, zeby miala cos z tych swiat:) Kochana normalnie masz jak w filmie Swieta w krzywym zwierciadle- obejrzyj na poprawe humoru. Moj SP. pies Rudy tez sie w gownie tarzal, kiedys nawet w takim cieplym krowim placu jak pojechalismy po jaja wiejskie, padline tez bardzo lubil... Nie potrafie zliczyc ile razy go kapalam.
Podroz super 3.20 bez korkow, Maja spala cala droge z przerwa na cyca o dziwo kupy nie bylo..ale kupy nie bylo 3 dni... Sciagnelam jakiegos usypiacza na komore i po 9 min padla. Teraz u baby w ramionach oglada jaka to melodiatu kolejne prezenty wszystkie grajace i swiecace haha jedyny oball jest cichy
Sunia sie wscieka i probuje calowac mala
jutro goscie przychodza i znow wyzeraaaa.
apaczka, małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
My od 3 godzin się byczymy i oglądamy TV. U teściów mały marudził, bo za dużo ludzi. Ja małego na matę, to po sekundzie teść już obok, mały na rękach to wszyscy za nami chodzili. Mały siedział u nas to każdy a daj go a daj go a daj go, to dawaj małego do wózka i sru do domu. Nie mógł zasnąć, bo ciągle ktoś ciumkał. Wyszliśmy tylko za bramę i odpadł... Śpi do teraz. Aż nam dziwnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 18:29
psioszka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
My po chrzcie tzn Leon i ja bo impreza w restauracji dalej trwa.W kościele Leon spał 30min a później grzecznie bez płaczu wytwal do końca.W restauracji też ok cHoć goście go zmeczyli jednak 25osób które skaczą koło niego to przesada.Dlatego Mąż nas odprowadzil do domu i wrócił do gości.Prezenty cudne prócz kasy piękny złoty dukat srebrna łyżeczka z grawerem obraz specjalnie dla niego malowany.Ja wymeczona ale szczęśliwa.Lecę zająć się gwiazdorem.Buziaki.
małaMyszka, Martucha86, aaaaga, magda sz, mamasia, sylwucha89, Weridiana, jesslin87, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Od 11 nie bylo nas w sonu,o 19:30 wrocilismy i szybko kapac Pole:)
Piekny dzien, bardzo rodzinny,wesoly,z koledami..
Moj tato z mezem na koniec(oczywiscie wstawieni) zaczeli akcje z serii "ja w.." z zyrafkaSophie..i tak zyrafa ma zdjecia "ja z karpiem" "ja w wenecji" ( zyrafa na tle obrazu przedstawiajacym wenecje) jutro wrzuce te zdjecia my padalismy ze smiechu ;pWeridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Od 11 nie bylo nas w sonu,o 19:30 wrocilismy i szybko kapac Pole:)
Piekny dzien, bardzo rodzinny,wesoly,z koledami..
Moj tato z mezem na koniec(oczywiscie wstawieni) zaczeli akcje z serii "ja w.." z zyrafkaSophie..i tak zyrafa ma zdjecia "ja z karpiem" "ja w wenecji" ( zyrafa na tle obrazu przedstawiajacym wenecje) jutro wrzuce te zdjecia my padalismy ze smiechu ;p
Twoj tato ma meza??
Amberla wspolczuje:( duzo zdrowka dla Pauli! a Laure szczepilas chociaż na rota czy tez nie?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mój tato z moim mezem
No wiec..
Ja babcia.
Ja z ciastem.
Ja w nowych laczkach.
Gdzie jest Wally>
Takie tam w Wenecji.
Selfie z karpiem.
Dobranoc.
Tato zaczął zabawe bo bawil się z 4 letnią córeczką kuzyna,a potem wyszło ze kazdy zaczął sie angazowac i sikaliśmy ze smiechu nie mniej niz małaaaaaga, lys, apaczka, witaminkab, 5ylwia, Paula_071, sylwucha89, mamasia, magda sz, Weridiana, Martucha86, małaMyszka, jesslin87, Laura, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość