X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka - dokladnie tak! Ona jest taka zazdrosnica ze szok..
    No..jak dziewczynka to byle nie Pola :p

Moje dziecie znowu cyc o 4,cyc o 7 i do 9 spanko :) 3 albo 4 taka noc,czylo ppwrocila do swojego wczesniejszego rytmu:)

małaMyszka, magda sz, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla, naprawdę współczuję :-( Mam nadzieję, że Paula szybko dojdzie do siebie i będzie z Wami w domku.

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla ...jeju duzo zdrowka dla corci..
    Straszne...

Pola pokochala Sophie :))

Zaraz do kosciola a potem do moich rodzicow :)) w srode przyjechala moja ciocia z Poznania- mamy siostra rodzona a moja chrzestna, uwielbiam ją!

małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz do niej jedziemy zamienić babcie. Paweł z nią do jutra rana zostaje. W ogóle wezwalismy pogotowie bo nie trzymała pionu, ledwo się na nogach trzymała. Jakieś jej Dziwne plamy wyszły na brzuchu, stad ta karetka bo bałam się ze dostała jakiegoś zakażenia. I karetkę bo jakbyśmy sami pojechali a kolejki by były to byśmy się naczekali a karetki zawsze pierwsze biorą... Laura została z dziadkiem. My pobedziemy z nią chwile a potem Paweł do jutra. Osobne święta ale ważne żeby była zdrowa. Ja nie mogę zostać bo karmie a pozatym lekarka mówiła ze karmienie nie zabezpiecza w 100% wiec lepiej nie ryzykować ze ja się zaraze lub młoda. Napiszę wieczorem.

małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest kupa.
    Nie ma pajaca...
    Tzn. Zamoczyłam może puści...

jesslin87 lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina - nie zdziwie się jak będzie Pola, Paulina, Paula...
    A tak swoją drogą, to w pierwszym strzale się udało, czy starali się dłużej?

magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane, Amberla przytulam :( duzo duzo zdrowka! Mozna sie stresu najesc, ale teraz bedzie tylko lepiej mala jest pod opieka a Wy sie trzymajcie mocno :*

Karolina ja tez sie nie zdziwie jak bedzie podobne imie, nawet termin porodu sciagneli haha co za ludzie no ale najwazniejsze ze bedzie kolejne bobo na swiecie.

U nas noc ok 22-6 cyc i o 8:30 wstalysmy. Noce wrocily do normy to chyba byl skok ze przes caly miesiac co noc to inne pory i czesciej sie budzila.
    Zaraz jedziemy do moich rodzicow na 10 dni, 4 godz jazdy..mam zabawki swiecace, zgralam tez z youtuba filmiki dla dzieci, dalam viburcol i spi u tesciowej na kolanach, zaraz przebieramy ja i jedziemy.
    Milego dnia :)

jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam kozaki od tesciowej i szok bo nawet spoko takie "mlodziezowe" kupila sobie ale stwierdzila ze raczej nie bedzie w nich chodzic

jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla Przytulam mocno,bądźcie dzielni cora już na szczęście pod fachową opieką :-)

bzkxskf.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my też się witamy.
    Amberia jejku biedna mała, oby jak najszybciej wróciła do zdrówka..

Patryk był cudowny przez 2 Wigilie, nawet przez chwilę nie zamarudził wiec jestem z niego bardzo dumna.. za to mąż sue rozchorowal.. 38 goraczki, katar, kaszel.. biedny on i biedna ja bo trochę miał nadrobić czas z nami

małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam że wczoraj wigilia super, z rodzicami i tesciami. Ale było tyle pysznego jedzonka i atmosfera taka super. Oglądaliśmy zdjęcia ze ślubu, pogadalismy na Skype z bratem P. Tak fajnie rodzinnie... No i po 23 ta akcja. Teraz mam najgorsze święta jakie pamiętam. Siedzę sama z mala w domu. P. W szpitalu z Paula.... Rodzice pojechali bo też muszą ogarnąć i przespać się bo nam pomagali. Smutno tak.... :( mała dostała 3 wielkie kroplowy i jest lepiej. Nawet sama poprosiła o bułeczke.Bo normalnie to od kilku dni odmawiała jedzenia. Sama nic nie chciała, tylko ja czasem w nią wymusiła ociupine. Badania krwi ładne, no tylko wiadomo elektrolity- zaczęła się odwadniac. Ale przynajmniej pocieszam się że jak pójdzie dobrze to jutro po 9-10 będziemy wszyscy razem i mamy jeszcze sobotę i niedzielę dla siebie. a od środy P znów urlop i może nawet taki ze dopiero 7 wróci do pracy to się sobą nacieszymy :)

małaMyszka, sylwucha89, Weridiana, jesslin87, Laura lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla tak mmi Was szkoda... trzymam kciuki za to zeby bylo lepiej.

Mi to chyba nikt nie uwierzy...wyjezdzalismy od siostry i wypuscilismy przed dom mojego psa. cala sie wymazala gownem. Krzys ja musial zlapac smrod byl jak nie wiem...potem musialam ja zostawic u siostry bo mokra byla. Dzizas co za swieta.

Migotkaa, małaMyszka, magda sz, Martucha86, Paula_071, Pulpecja, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla no żal strasznie Niuni, bo i ona napewno chciałaby być w domku, ale pocieszenie jest takie, że w szpitalu szybciej dojdzie do siebie..

My dzis byliśmy w kościółku, później na spacerku i do teściów pozjadać z wigilii, kurde tak sie nawpieprzałam pierogów z kaspusta i grzybami że nie wiem czy do wieczora coś zjem, świnie tak maja haha

Mieliśmy jechać do mamy dzis mojej , ale mała siostry(ona mieszka z moja mamą) coś zasmarkana, byli z nią rano na pogotowiu bo oczy podkrązone , już wczoraj widziałam, że ona jakaś dziwna, oczy takie czerwone i nie pojechaliśmy, żeby nie narażać Szymonka, mam nadzieje ze wczoraj nic nie złapał..

małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuje zrzute na torbe kure dla Ofki, zeby miala cos z tych swiat:) Kochana normalnie masz jak w filmie Swieta w krzywym zwierciadle- obejrzyj na poprawe humoru. Moj SP. pies Rudy tez sie w gownie tarzal, kiedys nawet w takim cieplym krowim placu jak pojechalismy po jaja wiejskie, padline tez bardzo lubil... Nie potrafie zliczyc ile razy go kapalam.

Podroz super 3.20 bez korkow, Maja spala cala droge z przerwa na cyca o dziwo kupy nie bylo..ale kupy nie bylo 3 dni... Sciagnelam jakiegos usypiacza na komore i po 9 min padla. Teraz u baby w ramionach oglada jaka to melodia :) tu kolejne prezenty wszystkie grajace i swiecace haha jedyny oball jest cichy :) Sunia sie wscieka i probuje calowac mala :) jutro goscie przychodza i znow wyzeraaaa.

apaczka, małaMyszka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My od 3 godzin się byczymy i oglądamy TV. U teściów mały marudził, bo za dużo ludzi. Ja małego na matę, to po sekundzie teść już obok, mały na rękach to wszyscy za nami chodzili. Mały siedział u nas to każdy a daj go a daj go a daj go, to dawaj małego do wózka i sru do domu. Nie mógł zasnąć, bo ciągle ktoś ciumkał. Wyszliśmy tylko za bramę i odpadł... Śpi do teraz. Aż nam dziwnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 18:29

psioszka11, jesslin87 lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po chrzcie tzn Leon i ja bo impreza w restauracji dalej trwa.W kościele Leon spał 30min a później grzecznie bez płaczu wytwal do końca.W restauracji też ok cHoć goście go zmeczyli jednak 25osób które skaczą koło niego to przesada.Dlatego Mąż nas odprowadzil do domu i wrócił do gości.Prezenty cudne prócz kasy piękny złoty dukat srebrna łyżeczka z grawerem obraz specjalnie dla niego malowany.Ja wymeczona ale szczęśliwa.Lecę zająć się gwiazdorem.Buziaki.

małaMyszka, Martucha86, aaaaga, magda sz, mamasia, sylwucha89, Weridiana, jesslin87, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 11 nie bylo nas w sonu,o 19:30 wrocilismy i szybko kapac Pole:)
    Piekny dzien, bardzo rodzinny,wesoly,z koledami..:)

Moj tato z mezem na koniec(oczywiscie wstawieni) zaczeli akcje z serii "ja w.." z zyrafkaSophie..i tak zyrafa ma zdjecia "ja z karpiem" "ja w wenecji" ( zyrafa na tle obrazu przedstawiajacym wenecje) jutro wrzuce te zdjecia my padalismy ze smiechu ;p

Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Od 11 nie bylo nas w sonu,o 19:30 wrocilismy i szybko kapac Pole:)
    Piekny dzien, bardzo rodzinny,wesoly,z koledami..:)

Moj tato z mezem na koniec(oczywiscie wstawieni) zaczeli akcje z serii "ja w.." z zyrafkaSophie..i tak zyrafa ma zdjecia "ja z karpiem" "ja w wenecji" ( zyrafa na tle obrazu przedstawiajacym wenecje) jutro wrzuce te zdjecia my padalismy ze smiechu ;p

Twoj tato ma meza??;)

Amberla wspolczuje:( duzo zdrowka dla Pauli! a Laure szczepilas chociaż na rota czy tez nie?

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tato z moim mezem :P

No wiec..

Ja babcia.
    c8ddac527352e324med.jpg

Ja z ciastem.
    f5380c9ac360994amed.jpg

Ja w nowych laczkach.
    e56758fc457f54cfmed.jpg

Gdzie jest Wally>
    0dc6cc26c1c9b04emed.jpg

Takie tam w Wenecji.
    0df314969f66b9ccmed.jpg

Selfie z karpiem.
    f5ae1f26c0b033f5med.jpg

Dobranoc.
    b2b1e3740c0bda60med.jpg

Tato zaczął zabawe bo bawil się z 4 letnią córeczką kuzyna,a potem wyszło ze kazdy zaczął sie angazowac i sikaliśmy ze smiechu nie mniej niz mała :P

aaaaga, lys, apaczka, witaminkab, 5ylwia, Paula_071, sylwucha89, mamasia, magda sz, Weridiana, Martucha86, małaMyszka, jesslin87, Laura, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla- Boze kochany... biedna malutka.. jak dziecko choruje to serce się kraja..

3i49bd3mn3g76zlc.png
‹‹ 2783 2784 2785 2786 2787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ