SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasto cioci i marchewkowiec sie udal
Chcialam jeszcze dozyczyc zeby nasz dzieci dzis przemowily i powiedzialy do nas mamooo
Ofka mi sie rok temu w wigilie zaczely mdlosci, dzis sie nawpierdalam po kokardkemamasia, jesslin87, 0na88, apaczka, niecierpliwa, lys, Paula_071, psioszka11, małaMyszka, aaaaga, Pulpecja, Weridiana, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura, Zetka lubią tę wiadomość
-
Wspaniałych, magicznych oraz iście rodzinnych Świąt Wam forumowe ciocie życzę wraz z mamą (no i tatą oczywiście też
)
Ewa123, jesslin87, AgaSad, apaczka, Griszanka, niecierpliwa, lys, Paula_071, małaMyszka, agatka196, Neyla, aaaaga, Migotkaa, Pulpecja, magda sz, 5ylwia, Weridiana, witaminkab, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość
-
Widze wszystkie juz swietuja. Ja jeszcze tak na szybko pocgwalic sie co stworzylam
To stoi juz na ganku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/816299f811ec.jpg
A to stroik w 3 odslonach, w zaleznosci ile miejsca bedzie na stole
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3394d58b0a05.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da5b520a0daf.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54900c7bba02.jpg
Jeszcze raz Wesolych swiatniecierpliwa, lys, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Neyla, Pulpecja, magda sz, 5ylwia, Weridiana, jesslin87, witaminkab, Amberla, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Laura, Zetka lubią tę wiadomość
-
Krzeslo sie pode mna zlamalo i tak sie wypierdolilam ze sie kpytami nakrylam. Przy rozdawaniu prezentow. Przy tesciach mojej siostry i calej rodzinie. Kuzyn mnie nie mogl podniesc z podlogi. Naprawde czas schudnac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 19:34
Paula_071, psioszka11, małaMyszka, Ewa123, Neyla, aaaaga, Pulpecja, magda sz, 5ylwia, Weridiana, jesslin87, Aska87, Amberla, sylwucha89, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
My oblecielismy dwie wigilie jedna i teściów druga i moich rodziców gdzie jest 20osób i przyszliśmy godzinę temu do domu.Leon już wykapany i śpi.Dużo ludzi nowych twarzy szum moje dziecko tego nie lubi.Najlepiej w domku spokój i cisza.
Jutro chrzciny.Trzymajcie kciuki żeby Leon dał radę. I w sumie będzie już po świętach i spokój.Pod kiedy mamy Leona doceniam swiety spokoj.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego na te święta.
Ofka byleby siniakow nie było bo w Maroku bikini nie zakryjePaula_071, Neyla, lys, Pulpecja, magda sz, mamasia, Weridiana, jesslin87, Amberla, Martucha86, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
My też po wszystkim, ja jestem padnięta. Moja Mała tez nie lubi imprez (po ojcu kurde taki dzikus). Cały dzień grzrczniutka, ledwo zaczęli się goście na wieczerze schodzić to zaczął się foch. Potem usnac nie mogła z nadmiaru wrażeń. A jutro do teściów jedziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 19:03
psioszka11, Weridiana, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
My już też po Wigilii, Hubert wykąpany i nakarmiony śpi od godziny, a my z mężem słuchamy Wilków i siedzimy sobie przy choince
Hubert lubi imprezki i jak się dużo dzieje, cały czas był duszą towarzystwa, śmiał się, wszystkim się interesował, dopiero pod koniec zaczął marudzić, ale był już zmęczony i to była godzina jego kąpieli więc zaczęliśmy się zbierać.
Jutro jedziemy do mojej mamyWeridiana, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My tez już po mlody spi mlody mial duzo wrazen troche pomarudzil ale w sumie bylo ok jutro do tesciow a w sobote nic nie robimy odpoczywamy w domku
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka padłam haha
My po wigili młody spi od godziny, grzeczniutki dzis był ten mój króliczek, u tesciów spał od 16 do 18, potem zjadł i czarował, usmiechał się i cieszyłpózniej pojechaliśmy na godzinke do mojej mamy i o 20 zaczał marudzić to sie zebraliśmy, wykapał się zjadł i usnął
Jutro siedzimy w domku, chce się nacieszyć moją rodzinka:)Weridiana, jesslin87, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
PozdrowieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:27
lys, Migotkaa, magda sz, apaczka, Pulpecja, psioszka11, 5ylwia, Weridiana, jesslin87, niecierpliwa, Ewa123, małaMyszka, Paula_071, agatka196, Amberla, witaminkab, sylwucha89, Martucha86, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ofka pewnie chustalas sie na tym krzesle, dlatego mi mama zawsze mowila- nie chustaj sie na krzesle to nie bujak! Niech sobie sister lepsze krzesla kupi
My juz po, wlasnie usypiam mala, kurde wrocilismy z wieksza torba prezentow niz w 1 strone. Maja dostala super ciuszki i zabawki w tym bebenek z fisherpirce jest super! A z wpadek prezentowych to dostala zestaw porcelany...hmm ktos sie wczul w sytuacje ze mam male dziecko hhah:) ale obylo sie bez leginsow w cekiny, maz dostal m.in. dezodorant bonda heeh.
Maja byla grzeczna caly czas wszyscy sie dziwili ze takie male dziecko a takie spokojne i zadowolonepekam z dumy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 22:21
Agaata, Weridiana, jesslin87, małaMyszka, Paula_071, Zetka lubią tę wiadomość
-
Taak Magda, to ta sławna mucha, tylko wtedy byłam taka wkurzona, że ta mucha mi się ze złości chyba większa wydawała
Co do Huberta - wszyscy mówią, że jest identyczny jak mój mąż...Weridiana, jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda ta porcelana to dla Ciebie czy dla Maji na melko hłe hłe, dezodorant też zajebiaszczy prezent, będziesz mieć swojego osobistego bonda haha
Agata, ale mąż ma wypasioną muche! ale oczy Hubert ma mamy he:)Agaata, lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość