SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moj kaczorek:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0adebada67e.jpgAska87, Agaata, gianna88, 0na88, niecierpliwa, Pulpecja, sylwucha89, Laura, jesslin87, lys, Amberla, magda sz, apaczka, aaaaga, Martucha86, agatka196, witaminkab, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Pulpecja - ochujalas ? co Ty chcesz od siebie ! laska jak sie patrzy !
I przyglądałam się Nosowi
Ile bym dała, żeby taki mieć
Kurde normalny zgrabny nos, nie to co mój...
Edit: Sorki Pulpecja, posty mi się wymieszały, myślałam, że to Ty pisałaś a o nosie to inna dziewczynaCo nie zmienia faktu, że potwierdzam to co napisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:46
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Ani cukrzycy ani anemii
mamuśka zdrowa jak rybka
0na88, niecierpliwa, Pulpecja, gianna88, apaczka, sylwucha89, Laura, jesslin87, lys, Agaata, Amberla, magda sz, aaaaga, Martucha86, witaminkab, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Julek to podobno tata z pełnego wytrysku haha tak powiedziała Pani fotografka na sesji noworodkowej
miny mają zawsze wściekłe więc coś w tym jest
Duży duży, my też duzi jesteśmy z mężem to musi być dużynosi rozmiar 74, dopinają się akurat ale rękawki muszę podwijać więc jakiś niewymiarowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:28
niecierpliwa, 0na88, lys, jesslin87, Pulpecja, apaczka, magda sz, aaaaga, Paula_071, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Eeee.... kurde Lys.... Ty tak wyglądasz niewyspana? Wymęczona przez Lily? Hmmm... muszę przestać tyle spać ;P
A poważnie naprawdę jesteś śliczna, ale tego się domyślałam. I powiem Ci, że mam mieszane uczucia bo i pasujesz mi i nie pasujesz do wyobrażenia.... Muszę to przemyśleć to Ci powiem dlaczego ;Pgianna88, jesslin87, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Julek to podobno tata z pełnego wytrysku haha tak powiedziała Pani fotografka na sesji noworodkowej
miny mają zawsze wściekłe więc coś w tym jest
Duży duży, my też duzi jesteśmy z mężem to musi być dużynosi rozmiar 74, dopinają się akurat ale rękawki muszę podwijać więc jakiś niewymiarowy
lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka, a Ty nie jesteś wcale za bardzo pyzata, powiedziałabym w sam raz
I bardzo ładnie wyglądasz jako pani wiosna
A Iwo ma zajebistą minkę!!!
Gianna piękna rodzinkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:01
lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wrzuciłabym fotkę świąteczną ale są jeszcze na aparacie a ja piszę z komórki.
Szalejecie tu dzisiajFajnie Was "poznać" ja to chyba nie mam za grosz wyobraźni bo każda z Was jest dla mnie zaskoczeniem
U nas Święta ok, spokojne, rodzinne. Natalka poznała resztę rodziny i przy okazji pomarudziła ale i tak wszyscy są zakochani
Dzisiaj miała problemy ze spaniem, często się wybudzała i płakała. Teraz już na szczęście śpi a ja relaksuje się z czekoladą i karmi przed tvWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 22:37
0na88, niecierpliwa, Pulpecja, lys, Amberla, Agaata, gianna88, Aska87, magda sz, aaaaga, Martucha86, jesslin87, agatka196, sylwucha89, Laura, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Amberla jaki nos???? normalny masz chyba ze ja zle widze...
Jak mówię o operacji to mój " stary" mówi, żeby sobie mózg zoperowała. JAk mu mówię, że z wiekiem będzie gorzej i będzie tylko dłuższy i większy, to słyszę, że się ze mą rozwiedzie, bo on z inną babą ślub brał a jak będzie inny nos to wyciągnie album i pokaże dzieciom, że to nie ich mamusia ;Plys, Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Eeee.... kurde Lys.... Ty tak wyglądasz niewyspana? Wymęczona przez Lily? Hmmm... muszę przestać tyle spać ;P
A poważnie naprawdę jesteś śliczna, ale tego się domyślałam. I powiem Ci, że mam mieszane uczucia bo i pasujesz mi i nie pasujesz do wyobrażenia.... Muszę to przemyśleć to Ci powiem dlaczego ;P
a to mnie zaintrygowałaś, że jednocześnie Ci pasuję i nie pasuję
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:MArtucha ja nie zdazylam zobaczyc zdjec:((((((
Agata Hubert piekne ma oczy marza mi sie brazowe...
Ofka on ma ciemno niebieskie oczy, może trochę zdjęcia przekłamują. Ale faktycznie często słyszę, że ma duże ładne oczka i to mnie bardzo cieszymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Moja pediatra zawsze mówi żeby delikatnie raz dziennie przy kąpieli ściągać napletek, ja tego nie robię.
W Gdańsku dziś zimno ze hoho... Młody smacznie śpi w wózku a ja zamarzam... Brr nie lubię.
Macie jakiś dobry, sprawdzony przepis na ciasto marchewkowe?