SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:no tylko u Ciebie nie widac! a ja to mam juz takie łapska od noszenia ze masakra
Bo wcześniej u mnie biceps był w zaniku a niektórzy się śmiali ze ten mięsień u mnie nie istniejemąż mówi ze Lilus to hipotonik po mamusi
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Tak sobie Ciebie wyobrażałam lys
tylko z krotszymi włosami, bo pamiętałam, że ścinałaś w ciąży. Musisz zacząć jeść słodycze bo niedługo nam znikniesz;)
Takie młode mi się wszystkie wydajecie. Ciekawe, czy gdyby nasze zdjęcia pokazać licealistkom też by o nas tak mówiły;)lys, niecierpliwa, jesslin87, Pulpecja lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:Bo wcześniej u mnie biceps był w zaniku a niektórzy się śmiali ze ten mięsień u mnie nie istnieje
mąż mówi ze Lilus to hipotonik po mamusi
Z całym szacunkiem dla męża, ale Ty nawet koło hipopotama nie leżałaślys lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hipotonik nie hipopotam :p ale aż dwa razy czytałam czy dobrze napisałam
niemniej jednak dziękuję za komplement
Kto wie czy po zakończeniu "diety cud" jak się rzucę na słodycze czy jednak nie skończę z ksywa hipopotamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 19:54
-
Ale fajnie pooglądać Wasze foty, jesteście wszystkie piękne mamuśki
a jakie młode, macierzystwo służy bez wątpienia
Lys i Lily dla mnie największym zaskoczeniem, jak Ty ja nosisz to podziwiam, pulpecik taki a Ty chucherko
lys, Martucha86, Amberla, jesslin87, magda sz lubią tę wiadomość
-
Ale mamuski piekne:))
Pulpecja i Lys tak Was sobie wyobrazalam, niecierliwa miala zdjecie w awatarku to pamietalam ale ona88 to czad jaka kocica z pulp fiction...
aga pieknie tez...
Ja juz pysk pokazywalam nic ciekawego jak pyza na polskich drogach, pycho pucolowate.niecierpliwa, lys, Pulpecja, 0na88, Laura, jesslin87, magda sz, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Hipotonik nie hipopotam :p ale aż dwa razy czytałam czy dobrze napisałam
niemniej jednak dziękuję za komplement
Kto wie czy po zakończeniu "diety cud" jak się rzucę na słodycze czy jednak nie skończę z ksywa hipopotam
to znak, że pora iść spać13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d717096f2f2.jpg
to moje selfie z mezemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:22
lys, gianna88, 0na88, Pulpecja, niecierpliwa, sylwucha89, Laura, magda sz, aaaaga, Martucha86, małaMyszka, agatka196, mamasia, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
pyza, poliki jakbym miała implanty
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/705a4f183c48.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:33
lys, Aska87, gianna88, 0na88, niecierpliwa, sylwucha89, Laura, jesslin87, aaaaga, Martucha86, agatka196, witaminkab, mamasia, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
ja i mój ponoć zupełnie niepodobny do mnie syn w większej okazałości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:28
0na88, Pulpecja, Aska87, niecierpliwa, sylwucha89, Laura, jesslin87, lys, magda sz, apaczka, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość