SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:Wiecie np niecierpliwa wyobrażałam sobie inaczej tak samo Martuche a z kolei Agata pasuje mi do mojej projekcji.
A mi właśnie niecierpliwa pasuje do mojego wyobrażenia, Agaaata też, ale Martucha to myślałam że ma długie czarne włosy, nie wiem czemu he:)niecierpliwa, Agaata, Martucha86, lys, jesslin87, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja lubię się na zdjęciach jak foto jest dobrze zrobione :p i jak wiem ze jestem fotografowania bo wtedy i się wyprostuje i uśmiechnę. Takie niepozowane to hmm zawsze mam minę nieciekawa.
niecierpliwa, Agaata, Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:A mi właśnie niecierpliwa pasuje do mojego wyobrażenia, Agaaata też, ale Martucha to myślałam że ma długie czarne włosy, nie wiem czemu he:)
Migotkaa, apaczka, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Lys - no to tak jak moja , czasem jak wrona , czasem jak kot - dzis to nawet purpurowa byla bo testowala wszystko na jednym wdechu ile pociagnie
Moj maz nie moze sie nadziwic jak pojemne ma pluca ile jest w stanie mruczec na jednym wdechu0na88, lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Agaata powiem Ci coś- ale masz wypierdolcze brwi, no poprostu mega, strasznie mi sie podobają
Hubercik nie wyglada na jakiegoś małego:) cudny jest i taka jego uroda najwidoczniej:)
Dzięki Migotka, nic nie robię z brwiami, nigdy ich nie regulowałam ani nie malowałam, właściwie to zapomniałam, że je mamCieszę się, że Ci się podobają.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Dzięki Migotka, nic nie robię z brwiami, nigdy ich nie regulowałam ani nie malowałam, właściwie to zapomniałam, że je mam
Cieszę się, że Ci się podobają.
No kurde myślałam że masz tak pieknie wyregulowane i przyciemnione, tym bardziej zazdraszczam:PAgaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moje dziecie z tych wymagajacych i tez jak cos mu sie nie podoba to krzyczy;p a jak go mam na rekach to mam wrazenie, ze jakby mial zeby to przegryzl by mi tetnice:p
0na88, niecierpliwa, Pulpecja, Martucha86, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
to ja też się pokażę, a co mi tam, potem usunę, ale przynajmniej będziecie wiedziały z kim gadacie
o matko, te nogi jak u słonia na pierwszym planie heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:50
0na88, Martucha86, Agaata, lys, niecierpliwa, Laura, Paula_071, Ewa123, apaczka, gianna88, jesslin87, Amberla, mamasia lubią tę wiadomość
-
Prawdziwy coming out za mną; ) hehehe;)!
Cieszę się że możemy się tak "poznać "!
Agata, Hubert uroczy.
Migotka my myślimy o spacerówce bo Młody ledwo się mieści w gondoli. Po nowym roku przesiadka...
Staś tez jeszcze się nie przewraca. Ćwiczymy codziennie i ten dzień niebawem nadejdzie. Nie martwię się
Przewijaka juz dawno nie mam bo bałam się ze nogi poobija tak w niego walił; )Pulpecja, 0na88, Agaata lubią tę wiadomość
-
Pulpecja, te Twoje opowieści, jak to Ty źle wyglądasz, to możesz sobie między bajki włożyć - bardzo ładnie wyglądasz i Twoja córcia też śliczna jest.
Fajnie, że się pokazałaś!0na88, Pulpecja, niecierpliwa, lys, Paula_071, gianna88, jesslin87, Amberla, Laura lubią tę wiadomość
-
Chyba nie ma sie co martwic o to czy potrafi to czy tamto, kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie:) ja mialam do czynienia z kilkoma lekarzami i kazdy mowi co innego wiec tez juz wzielam na nich poprawke. Na poczatku sie nakrecalam ale teraz juz wyluzowalam i nie doszukuje sie:)
lys, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość