Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura super! jaka szczęsliwa rodzinka:)

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie np niecierpliwa wyobrażałam sobie inaczej tak samo Martuche a z kolei Agata pasuje mi do mojej projekcji.

Pulpecja, niecierpliwa, Agaata, Martucha86, jesslin87, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie nie lubie na zdj, tez moim mankamentem jest nos;/

Kiedys nie lubiłam bo za chuda, teraz bo za gruba, nosz babie nie dogodzisz

Pulpecja, Paula_071, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Wiecie np niecierpliwa wyobrażałam sobie inaczej tak samo Martuche a z kolei Agata pasuje mi do mojej projekcji.

A mi właśnie niecierpliwa pasuje do mojego wyobrażenia, Agaaata też, ale Martucha to myślałam że ma długie czarne włosy, nie wiem czemu he:)

niecierpliwa, Agaata, Martucha86, lys, jesslin87, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię się na zdjęciach jak foto jest dobrze zrobione :p i jak wiem ze jestem fotografowania bo wtedy i się wyprostuje i uśmiechnę. Takie niepozowane to hmm zawsze mam minę nieciekawa.

niecierpliwa, Agaata, Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona zakup Zosce pianino to już w ogóle hardcore :D Pisk plus dźwięki klawiszy mieszanka wybuchowa :D

0na88, lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    A mi właśnie niecierpliwa pasuje do mojego wyobrażenia, Agaaata też, ale Martucha to myślałam że ma długie czarne włosy, nie wiem czemu he:)
    Migotka dzięki tylko Ciebie nie zawidlam :P

Migotkaa, apaczka, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Lys - no to tak jak moja , czasem jak wrona , czasem jak kot - dzis to nawet purpurowa byla bo testowala wszystko na jednym wdechu ile pociagnie ;-)

Moj maz nie moze sie nadziwic jak pojemne ma pluca ile jest w stanie mruczec na jednym wdechu

0na88, lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Agaata powiem Ci coś- ale masz wypierdolcze brwi, no poprostu mega, strasznie mi sie podobają:)

Hubercik nie wyglada na jakiegoś małego:) cudny jest i taka jego uroda najwidoczniej:)

Dzięki Migotka, nic nie robię z brwiami, nigdy ich nie regulowałam ani nie malowałam, właściwie to zapomniałam, że je mam :-) Cieszę się, że Ci się podobają.

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Dzięki Migotka, nic nie robię z brwiami, nigdy ich nie regulowałam ani nie malowałam, właściwie to zapomniałam, że je mam :-) Cieszę się, że Ci się podobają.

No kurde myślałam że masz tak pieknie wyregulowane i przyciemnione, tym bardziej zazdraszczam:P

Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • MaMia Debiutantka

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecie z tych wymagajacych i tez jak cos mu sie nie podoba to krzyczy;p a jak go mam na rekach to mam wrazenie, ze jakby mial zeby to przegryzl by mi tetnice:p

0na88, niecierpliwa, Pulpecja, Martucha86, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też się pokażę, a co mi tam, potem usunę, ale przynajmniej będziecie wiedziały z kim gadacie :-)

o matko, te nogi jak u słonia na pierwszym planie hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:50

0na88, Martucha86, Agaata, lys, niecierpliwa, Laura, Paula_071, Ewa123, apaczka, gianna88, jesslin87, Amberla, mamasia lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdziwy coming out za mną; ) hehehe;)!
    Cieszę się że możemy się tak "poznać "!
    Agata, Hubert uroczy :).
    Migotka my myślimy o spacerówce bo Młody ledwo się mieści w gondoli. Po nowym roku przesiadka...
    Staś tez jeszcze się nie przewraca. Ćwiczymy codziennie i ten dzień niebawem nadejdzie. Nie martwię się :)
    Przewijaka juz dawno nie mam bo bałam się ze nogi poobija tak w niego walił; )

Pulpecja, 0na88, Agaata lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja - ochujalas ? co Ty chcesz od siebie ! laska jak sie patrzy !

Pulpecja, lys, niecierpliwa, gianna88, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ona88, ale jak się na siebie patrzy to widzi się więcej ;-) wiesz jak to jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 18:23

0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja, te Twoje opowieści, jak to Ty źle wyglądasz, to możesz sobie między bajki włożyć - bardzo ładnie wyglądasz i Twoja córcia też śliczna jest.
    Fajnie, że się pokazałaś!

0na88, Pulpecja, niecierpliwa, lys, Paula_071, gianna88, jesslin87, Amberla, Laura lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • MaMia Debiutantka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie ma sie co martwic o to czy potrafi to czy tamto, kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie:) ja mialam do czynienia z kilkoma lekarzami i kazdy mowi co innego wiec tez juz wzielam na nich poprawke. Na poczatku sie nakrecalam ale teraz juz wyluzowalam i nie doszukuje sie:)

lys, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokladnie , ja po opowiesciach Pulpecji bylam przygotowana na jakas godzille a tu prosze ! zadbana babeczka!

Pulpecja, lys, niecierpliwa, gianna88, jesslin87, Amberla, 5ylwia, Laura, apaczka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no godzilla mnie rozwaliła :-)

lys, niecierpliwa, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Pulpecja jesteś zbyt samokrytyczna. A mała to cała Ty!

Pulpecja, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 2802 2803 2804 2805 2806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ