SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8423a0379056.jpg
Najpierw mieliśmy siebie, później stworzyliśmy Ciebie a teraz mamy już Wszystko
Z sesjiniecierpliwa, aaaaga, Pulpecja, Aska87, lys, mamasia, AgaSad, Martucha86, Agaata, gianna88, apaczka, Paula_071, Amberla, jesslin87, Migotkaa, 0na88, magda sz, sylwucha89, Maniuś, 5ylwia, małaMyszka, agatka196, witaminkab, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Jakie laski fju fju fju
Ja siebie tez nie lubie na zdjeciach zawsze wychodzę na mega grubą przez cycki no ale mam z 10 kg nadwagi wiec w sumie jestem gruba hehe
Mlody dzisiaj marudny spal godzine w domu i ok 40 min na spacerze wiec slabo zeby byl pogodny potrzebuje drzemki w domu minimum 2 godz
Czekam na meza az przejmie juniora zjem poskladam pranie i wezme goracy prysznic bo zmarzlam niby tylko minus 1 ale jakos kurde zimnoniecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dzieki bardzo za odpowiedzi w sprawie zywienia. Chodzi mi o poznanie nowych smakow, raczej nie bedzie to jeszcze taki pelny posilek bo dalej chce karmic na zadanie
kiedys matki juz po 3 mies podawaly zupki i chcialabym zeby maly poznal cos nowego:)
Musze Wam powiedziec, ze bardzo mi to forum pomaga, zawsze znajda sie problemy podobne do naszych, dzieci podobne do mojego i Wasze rady sa bardzo pomocne. Ald glupio mi, ze Was tak po kryjomu podczytuje;)niecierpliwa, jesslin87, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mieliśmy jechać na Stare Miasto, ale zasnęłam z Hubertem na łóżku w sypialni... Teraz on już przełożony do łóżeczka jeszcze śpi, a ja siedzę z Wami. Ciekawe jak długo to potrwa, bo od 2 dni jest niespokojny i nie chce spać w dzień za cholerę
No cóż, pojedziemy jutro albo pojutrze.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Byliśmy na szczepieniu. Lekarka rodzinna tez powiedziała ze to taki wiek wiec takie wyniki morfo. Lily bardzo płakała a pielęgniarka jakaś taka niedelikatna była . Wzięłam receptę na Vigantol i skierowanie na rehabilitacje na nfz. Nie lubię tych wszystkich szczepień strasznie mnie to stresuje gdzieś tam w środku siedzi we mnie obawa przed tymi wszystkimi NOP.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Tomek zaszczepiony. Aż żałuję, że młody miał na sobie pampersa bo pani doktor do niego "Ale Ty jesteś gruby!". Może gdyby na nią siknął darowałaby sobie takie komentarze. Przez ostatni miesiąc przybrał pół kilko i waży teraz 7540g. Nie wiem jaki jest długi, bo ta lekarka twierdzi, że mierzy się tylko dzieci które stoją. W każdym bądź razie ubranka 74 są na niego w sam raz.
niecierpliwa, Aska87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula no chyba trochę przesądziła, szkoda że jej nie osiural
Ja wychodzenia z założenia, że bobas spocznie wygląda z faldkami na nogach i fajnie jak jest puciaty
U nad też nie mierzą. Ja dziś wazylam i mierzylam Julke i 7330kg i 69/70 cmPaula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość