SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Migotka mi rehabilitant powiedzial 2 tygodnie temu jak powiedzialam, ze Julka obkreca sie tylko z plecow na brzuch, a odwrotnie juz nie, to powiedzial, ze martwilby sie, gdyby sie obkrecala z brzucha na plecy na tym etapie, wiec spokojnie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ok juz doczytałam. Ja mówiłam nerologowi i powiedział ze ok bo dziecko duże. Ale zawsze niepokój jest. Właśnie wczoraj rozmawiałam z mężem ze dobrze z juz nie rozwija się tak szybko bo już niedługo brała by się za chodzenie
U mnie marudy dzień drugi.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
O Gianna ciasto marchewkowe1! To bym zjadla, moze upieke jak znajde przepis, bo gdzierg mam, ale jak to cala ja, nie pamietam gdzie
I my postanowilysmy sie ujawnicPare zdjec swiatecznych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 05:35
lys, jesslin87, Laura, Pulpecja, Amberla, gianna88, Aska87, Paula_071, witaminkab, 0na88, Meggi31, Martucha86, magda sz, mamasia, apaczka, aaaaga, sylwucha89, Migotkaa, Neyla, Maniuś, małaMyszka, agatka196, Weridiana lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:A wiesz może czemu ma to niepokoic? Moja odwraca się z brzucha na plecy juz ok miesiąc i teraz się zastanawiam.
Powiedzial, ze to byloby za szybko i tlumaczyl dlaczego, ale nie zakodowalam, chyba mowil cos o miesniach karku, ale glowy nie dammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wow niecierpliwa ile Ty masz lat? Jakbys chciala kupic u mnie alkohol to poprosilabym o dowod
Sliczne zdjatka.
Malo pisze ale dajecie super fotkiuwielbiam patrzec na wasze dzieciaczki
Amberla jeszcze ja napisze. Twoja coreczka taka biedna najpierw ten kleszcz teraz jeszcze swieta w szpitalu. Tak mi przykro. No i biedna Ty i cala Twoja rodzina. Super ze juz jest lepiej. Duzo zdrowka dla was.
Zdjecia z wesela superogladalam tez filmik. Az mam ochote zobaczyc moje wesele
niecierpliwa, Amberla, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:W maju 29 stuknie, ale czuje sie nadal na 15
Dzieki jesslin, bardzo mi milo!
Nie wiem, czemu, czy przez awatarki czy co, ale zawsze sobie Ciebie wyobrażałam z długimi jasnymi włosami ;P Zdjęcia super
Córeczka też
niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kurde, bo zaczynam sie czerwienic
Odnosnie podobienstwa to jednak wiekszosc twierdzi, ze to kopia meza, ale duzo osob bierze nas za rodzenstwo, wiec sila rzeczy podobna do obojgaDo mnie najbardziej jak sie naburmuszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:16
lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość