SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Pulpecja nie przesadzasz czasem
?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja w ogóle nie lubię siebie na zdjęciach, tym bardziej jestem dumna z fotografa że jakoś dał radę mi te zdjęcia zrobić, że się nie wstydzę
Ja się nie lubię przez nos
Jak to się mówi - mam nos jak diabeł pytę do mieszania smoły ;P Ale t kiedyś może dojrzeję, żeby go trochę poprawić o ile się da.... bardziej się boję, że mogą go bardziej spieprzyć niż jest
Pulpecja, Agaata, jesslin87, Neyla, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
ona88 ja jestem taka leniwa, ze z suszarki nie chce mi się gotowego juz suchego wyciągnąć.
Może z tymi zdjęciami to jest tak, ze na siebie patrzy się bardziej krytycznie, zna się swoje wady i kompleksy. jedno jest pewne, na wszystkich zdjęciach które tu widziałam widać, że macierzyństwo służy mamuśkomno i nawet jak my mamy jakieś mankamenty, to nasze dzieci wyglądają jak z obrazka
0na88, niecierpliwa, jesslin87, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Ja w ogóle nie lubię siebie na zdjęciach, tym bardziej jestem dumna z fotografa że jakoś dał radę mi te zdjęcia zrobić, że się nie wstydzę
Ja się nie lubię przez nos
Jak to się mówi - mam nos jak diabeł pytę do mieszania smoły ;P Ale t kiedyś może dojrzeję, żeby go trochę poprawić o ile się da.... bardziej się boję, że mogą go bardziej spieprzyć niż jest
Padłam z diabła i pytyAle ja mam to samo
niecierpliwa, 0na88, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja dopoki nie poznalam meza nie pozwalalam sobie robic zdjec, dopiero on wyciagnal mnie z zakompleksienia i dzieki niemu mamy pelne albumy, choc co do zdjec ze swoim udzialem jestem bbardzo krytyczna i wybredna.
Moge zapomniec o obiedzie mloda wstala rozryczana i wszystko jest be tylko raczki mamusi cacy, a matka zamiast zjesc wczesniej to wolala posiedziec na forummałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa, gdybym się zobaczyła samą na ulicy, to pomyślałabym, że grzeczna uczennica z liceum katolickiego:) A jakbym zobaczyła z dzieckiem to też miałabym skojarzenie - o pewnie gówniara wpadła;) Z awatarka widziałam, że masz krótkie włosy, ale też wyobrażałam sobie Ciebie trochę inaczej.
Ciekawe, jak jesteśmy bardzo różne od wyobrażeń. Griszanka myślałam, że mam ciemne włosy, a jestem blond.
Idziemy na szczepienie, zobaczymy ile waży moje szczęście.jesslin87, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Amberla, mój Hubert i Twoja Laura urodzili się z taką samą masą 2890g i mój waży teraz 6010g - też 3 centyl, a jest chłopcem i powinien jeszcze więcej ważyć - ale lekarka nie twierdzi, że jest głodny... Ja będę szła 13 stycznia, on będzie miał wtedy 5 miesięcy i zobaczymy co powie.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja coz no idealna nie jestem ale moj maz mi powiedzial jak ludzie maja nie widziec w Tobie tzw Twoich defektow jak Ty sama je pokazujesz. Musisz pokochac swoje cialo i nie ma tam nic co ja bym zmienil. Takze lazda z nas jest piekna
tak trzeba sobie powtarza codziennie rano aaa no i dla naszych dzieciaczkow nie ma piekniejszych mam od nas samych
niecierpliwa, mamasia, Pulpecja, Paula_071, 0na88, Maniuś, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość