SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję wam za miłe słowa. Jestem samokrytyczna, fakt,ale też znam swoje wady i zupełnie szczerze mówię co mi się nie podoba. Ale już po tych wpisach samoocena skoczyła do góry
dzięki
lys, niecierpliwa, apaczka, jesslin87, Laura lubią tę wiadomość
-
No a tak poza tym to okropnie rwie się do siadania. Z pozycji na pół lezaco potrafi już sama usiąść odpychajac się łokciami, umie też chwycić za palce i sama się podnieś do siadu. I nie wiem czy to się liczy, że samodzielnie siada (chodzi mi o to czy mogę ją już posadzić czy jednak poczekać z tym aż usiądzie samodzielnie z pozycji leżącej). Jak myślicie?
jesslin87 lubi tę wiadomość
Ewa123 -
To ja też się Wam pokażę na chwilę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 08:47
niecierpliwa, Pulpecja, 0na88, Paula_071, Agaata, Ewa123, Martucha86, apaczka, gianna88, jesslin87, Aska87, sylwucha89, 5ylwia, Amberla, Laura, Meggi31, magda sz, aaaaga, psioszka11, małaMyszka, agatka196, AgaSad, witaminkab, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ona ja co rok i tak wyglądam inaczej. W ciąży opitolilam sie na krótko. Teraz zapuszczam. A w zeszłym roku miałam bardzo jasny beżowy blond. Wcześniej naturalne długie włosy do polowy plecow. A w przeszłości czarne bordowe rudawe. Z wygolony bokiem itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 19:26
0na88, jesslin87, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys, ale jesteś chudzina! jak Ty dajesz rade tak nosić non stop na rękach Lily, a ona jaka pucunia, fajnusia jest:) i oczyska duże ma po mamie:)
wiecie co fajnie tak poogladać Was he:)
Ona nie przesadzaj, naprawdę dobrze wygladasz! mama 3 dzieci, ja bym chciała tak po drugim wygladac jak Ty dziewczyno!
to kto nam sie tu jeszcze nie pokazał hem;>
Żabka to tak świetuje że zapomniała o koleżankach haha, ona ma chrzciny 6 stycznia to nie wiem czy nie zabaluje dłużej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 19:37
lys, 0na88, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość