SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Idziecie chyba na rekord dziś ze stronami heheh bardzo dobrze jest co czytać
Dziś mamy dzień TOP NO SECRET
Agatkę i Apaczkę, Agę89- widziałam piękne kobietki
ale Apaczka była dla mnie zaskoczeniem jak poznałyśmy się w szpitalu nie wiem czy przez sytuację że akurat jednego dnia trafiłyśmy do tego samego szpitala czy inaczej sobie wyobrażałam po prostu ale myślałam że ma krótkie włosy i ma okulary a tu taka lala
.
Niecierpliwa, noś dowód ze sobąheh ja Ci dam Raciborskie, latka są?
Lys powiem Ci jedno- córka Cię zaraz przerośnie, wyobrażałam sobie Ciebie podobnieniebieskie oczy i krótkie włosy nie wiem dlaczego
że też małż nie boi się tak Ciebie zostawiać i lecieć na tyle czasu
Amberla jaki nos? gdzie? chyba nie widziałaś brzydkiego nosa- mój kolega ma jak klamka od zakrystii. Aż poszukam fotki i wstawię, wołaliśmy na niego- rednos, duży pryszczaty i zawsze czerwony.
Puplecja wyborażałam sobie Ciebie po nicku (bez obrazy) za taką pulpecję z prawdziwego zdarzenia a tym czasem poliki do środka nie na zewnątrz. Mam nadzieję że po 3 dzieci też będę tak wyglądać
Martucha Ciebie wyobrażałam sobie jako dziewczynkę z dłuugimi włosami, tylko co do okularów to się nie pomyliłam
Resztę z Was no prawie to już widziałam wcześniej więc powiem tylko tyle że jesteśmy sexy mamy nie żadne matki polki.
Madzia odpisałam na maila i przepraszam ze tak pozno. jakby cos to pisz jeszcze. ja opini nie umiem pisac nie mam cierpliwosci mysli za szybko leca wiec moze chaotycznie byc.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:
A Syli mialas zdjecie w avatarku nie?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ofka on ma ciemno niebieskie oczy, może trochę zdjęcia przekłamują. Ale faktycznie często słyszę, że ma duże ładne oczka i to mnie bardzo cieszy
jak urodze trzecia corke to go wezme na ziecia bo dla pierwszej to sobie rezerwuje Sebka Myszy.lys, Agaata, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Z tymi okularami to masz rację Magda tylko, że ja noszę soczewki bo niestety wada -6.5 D
w okularach nie pojawiam się w miejscach publicznych
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Oj po takich miłych słowach stwierdzam, że mąż tak szybko mnie nie wymieni na młodszy model
Za kilka dni Nowy Rok i będę miała 30 lat! Agata czyżbym była starsza od Ciebie?
Nie, nie, ja w marcu skończę 32małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Amberla wrote:Apaczka, a ni myślałaś o korekcji? Ja miałam laserową. Powiem tyle : Najlepsza decysja w życiu
Paula_071, małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
a wiecie znamy twarze a imion swoich nie:) tylko nicki. no nie wszystkie, wiem ze MAdzia to madzia, jeslyn to sandra, amberla to Liliana, Lys to Sylwia, Sylwia to Sylwia, Agata to Agata, mysza to Natalia...Ainer to Renia, Marta to Marta itd.
lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Myślałam ale później na studiach trochę straszyli powikłaniami i faktycznie, póki co jednak boję się grzebać w rogówce. Dobrze toleruje soczewki więc na razie jest ok. Może zdecyduję się kiedyś jak opracują lepsze metody
Więc miałam gorszą sytuację bo nie mogła mi dać takich kropli które się stosuje po.
Ale powiem CI, że czuje się wspaniale. Bez wady. Widzę świetnie. Musialam się pomęczyć - nosić miesiąc ponad okulary przed. Gdzie ja tylko soczewki od 12 roku życia. Ale warto było. Najważniejsza jest grubość rogówki. Ja miałam bardzo grubą dlatego wyszło idealnie. Właśnie w grudniu byłam na wizycie kontrolnej ( raz w roku żeby gwarancja była) I pani doktor mówiła, że tak mi się pięknie wygoiło, że gdyby nie to, że ona mnie operowała to by nie wiedziała że miałam korekcję.
Mało tego, później zrobił sobie mój kuzyn ( miał duży astygmatyzm na jednym oku a jest wojskowym) i tata - i też są ogromnie zadowoleniapaczka, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Piękne Wy niestety niektórych nie zdazylam podejrzec 5godzin bez forum i tyle mnie ominęło młody marudny jak cholera ryk bez powodu ciężko go ululac może żeby ida jutro mu posmaruje zelem
-
Niecierpliwa, Maja daje w palnik, napisałam 3 h temu posta ale wcięło.. i się wkurwiłam i poszłam spać. Maja od rana płacze, dorobiła się kataru przez to że kaloryfery babcia na 5 ustawiła bo słyszała że mrozy idą i żeby wnusia nie zmarzła...obudziłam się mokra jak świnia o 3, Maja się wierciła już i czułam ze będzie ostro. Nie wiem co jej było dziś oprócz tego bo strasznie płakała z takim cierpieniem w głosie. Nic nie pomagało, nie wiem co to za ataki. Kiepski dzień za nami. Ja już nie wiem, co przyjedziemy do rodziców to ta ma katar..jakieś uczulenie ma na ten dom czy co...
ja się czuje jak na kacu.
Do tego uczuelenie jej wyskoczyło na rękach na łokciach i plecach...Zwariować można. Żyje wczorajszym dniem kiedy się śmiała i była w humorze.
-
niecierpliwa wrote:Moje imie tez znasz Ofka obstawialas po imieninach albo Hubert albo Sylwia
ach w pierwszym odruchu chcialam to napisac ze Hubert ale ugryzłam sie w ten jezor swój:)))
0na88, lys, jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość