X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi okularami to masz rację Magda tylko, że ja noszę soczewki bo niestety wada -6.5 D :-/ w okularach nie pojawiam się w miejscach publicznych ;-)

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Idziecie chyba na rekord dziś ze stronami heheh bardzo dobrze jest co czytać :) Dziś mamy dzień TOP NO SECRET :D Agatkę i Apaczkę, Agę89- widziałam piękne kobietki :) ale Apaczka była dla mnie zaskoczeniem jak poznałyśmy się w szpitalu nie wiem czy przez sytuację że akurat jednego dnia trafiłyśmy do tego samego szpitala czy inaczej sobie wyobrażałam po prostu ale myślałam że ma krótkie włosy i ma okulary a tu taka lala :).

Niecierpliwa, noś dowód ze sobą :D heh ja Ci dam Raciborskie, latka są? :D

Lys powiem Ci jedno- córka Cię zaraz przerośnie, wyobrażałam sobie Ciebie podobnie :) niebieskie oczy i krótkie włosy nie wiem dlaczego :) że też małż nie boi się tak Ciebie zostawiać i lecieć na tyle czasu :P

Amberla jaki nos? gdzie? chyba nie widziałaś brzydkiego nosa- mój kolega ma jak klamka od zakrystii. Aż poszukam fotki i wstawię, wołaliśmy na niego- rednos, duży pryszczaty i zawsze czerwony.

Puplecja wyborażałam sobie Ciebie po nicku (bez obrazy) za taką pulpecję z prawdziwego zdarzenia a tym czasem poliki do środka nie na zewnątrz. Mam nadzieję że po 3 dzieci też będę tak wyglądać :)

Martucha Ciebie wyobrażałam sobie jako dziewczynkę z dłuugimi włosami, tylko co do okularów to się nie pomyliłam :)

Resztę z Was no prawie to już widziałam wcześniej więc powiem tylko tyle że jesteśmy sexy mamy nie żadne matki polki. :)

Madzia odpisałam na maila i przepraszam ze tak pozno. jakby cos to pisz jeszcze. ja opini nie umiem pisac nie mam cierpliwosci mysli za szybko leca wiec moze chaotycznie byc.

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Ale super Was zobaczyć! :) niestety Marty nie zdążyłam :( kara za opóźnienia w czytaniu.. Z tymi zdjęciami to jak czytanie książki! Człowiek ma własne wyobrażenia, a później idzie do kina i zdziwienie! :)
    Ja i mój przystojniak:
    bfb86b052c714dffm.jpg

Na codzień chodzę w okularach ;-)
    9985d2e8c40907e1m.jpg

A Syli mialas zdjecie w avatarku nie?

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Ofka on ma ciemno niebieskie oczy, może trochę zdjęcia przekłamują. Ale faktycznie często słyszę, że ma duże ładne oczka i to mnie bardzo cieszy :-)
    piekneeee

jak urodze trzecia corke to go wezme na ziecia bo dla pierwszej to sobie rezerwuje Sebka Myszy.

lys, Agaata, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj po takich miłych słowach stwierdzam, że mąż tak szybko mnie nie wymieni na młodszy model :-D Za kilka dni Nowy Rok i będę miała 30 lat! Agata czyżbym była starsza od Ciebie? :)

Agaata, magda sz, jesslin87, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Z tymi okularami to masz rację Magda tylko, że ja noszę soczewki bo niestety wada -6.5 D :-/ w okularach nie pojawiam się w miejscach publicznych ;-)
    Apaczka, a ni myślałaś o korekcji? Ja miałam laserową. Powiem tyle : Najlepsza decysja w życiu :)

• Agaata Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Oj po takich miłych słowach stwierdzam, że mąż tak szybko mnie nie wymieni na młodszy model :-D Za kilka dni Nowy Rok i będę miała 30 lat! Agata czyżbym była starsza od Ciebie? :)

Nie, nie, ja w marcu skończę 32 :-D

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka w awatarku nigdy nie miałam swojej foty ale jakieś zdjęcia wrzucałam więc możesz kojarzyć mój ryjek ;-)

• apaczka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Apaczka, a ni myślałaś o korekcji? Ja miałam laserową. Powiem tyle : Najlepsza decysja w życiu :)
    Myślałam ale później na studiach trochę straszyli powikłaniami i faktycznie, póki co jednak boję się grzebać w rogówce. Dobrze toleruje soczewki więc na razie jest ok. Może zdecyduję się kiedyś jak opracują lepsze metody ;-)

Paula_071, małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez jestem slepa mam minus 4,75

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie znamy twarze a imion swoich nie:) tylko nicki. no nie wszystkie, wiem ze MAdzia to madzia, jeslyn to sandra, amberla to Liliana, Lys to Sylwia, Sylwia to Sylwia, Agata to Agata, mysza to Natalia...Ainer to Renia, Marta to Marta itd.

lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Agaata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka, to ja czekam na tą Twoją 3 córkę i będziemy swatać towarzystwo :-D

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Amberla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Myślałam ale później na studiach trochę straszyli powikłaniami i faktycznie, póki co jednak boję się grzebać w rogówce. Dobrze toleruje soczewki więc na razie jest ok. Może zdecyduję się kiedyś jak opracują lepsze metody ;-)
    Ja jestem 3 lata po korekcji... W dniu zabiegu dowiedziałam się, że pół roku nie zachodzić w ciążę.... musiałam zajść dwa dni wcześniej... bo owulacja była dokładnie w dniu zabiegu a serduszkowanie 2 i 3 dni wcześniej... ;)
    Więc miałam gorszą sytuację bo nie mogła mi dać takich kropli które się stosuje po.
    Ale powiem CI, że czuje się wspaniale. Bez wady. Widzę świetnie. Musialam się pomęczyć - nosić miesiąc ponad okulary przed. Gdzie ja tylko soczewki od 12 roku życia. Ale warto było. Najważniejsza jest grubość rogówki. Ja miałam bardzo grubą dlatego wyszło idealnie. Właśnie w grudniu byłam na wizycie kontrolnej ( raz w roku żeby gwarancja była) I pani doktor mówiła, że tak mi się pięknie wygoiło, że gdyby nie to, że ona mnie operowała to by nie wiedziała że miałam korekcję.
    Mało tego, później zrobił sobie mój kuzyn ( miał duży astygmatyzm na jednym oku a jest wojskowym) i tata - i też są ogromnie zadowoleni ;)

apaczka, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne Wy niestety niektórych nie zdazylam podejrzec 5godzin bez forum i tyle mnie ominęło młody marudny jak cholera ryk bez powodu ciężko go ululac może żeby ida jutro mu posmaruje zelem

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Ofka, to ja czekam na tą Twoją 3 córkę i będziemy swatać towarzystwo :-D

no nie moge sie napatrzec na to Twoje dziecko...

Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, Maja daje w palnik, napisałam 3 h temu posta ale wcięło.. i się wkurwiłam i poszłam spać. Maja od rana płacze, dorobiła się kataru przez to że kaloryfery babcia na 5 ustawiła bo słyszała że mrozy idą i żeby wnusia nie zmarzła...obudziłam się mokra jak świnia o 3, Maja się wierciła już i czułam ze będzie ostro. Nie wiem co jej było dziś oprócz tego bo strasznie płakała z takim cierpieniem w głosie. Nic nie pomagało, nie wiem co to za ataki. Kiepski dzień za nami. Ja już nie wiem, co przyjedziemy do rodziców to ta ma katar..jakieś uczulenie ma na ten dom czy co... :/ ja się czuje jak na kacu.

Do tego uczuelenie jej wyskoczyło na rękach na łokciach i plecach...Zwariować można. Żyje wczorajszym dniem kiedy się śmiała i była w humorze.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na imię Agata jakby kto pytal

niecierpliwa, 0na88, Agaata, lys, apaczka, jesslin87, Laura, Paula_071, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje imie tez znasz Ofka obstawialas po imieninach albo Hubert albo Sylwia :D

0na88, gianna88, lys, Pulpecja, jesslin87, Laura, Paula_071, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Ja mam na imię Agata jakby kto pytal

padlam :D

Edit: ja jestem Gosia ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:50

lys, aaaaga, jesslin87, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Moje imie tez znasz Ofka obstawialas po imieninach albo Hubert albo Sylwia :D

ach w pierwszym odruchu chcialam to napisac ze Hubert ale ugryzłam sie w ten jezor swój:)))

0na88, lys, jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 2807 2808 2809 2810 2811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ