X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofkaaaaaaa ja bym sie Ciebie bała jak byś chodziła z ta torebką, wiesz że nie lubie kur haha

apaczka, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady się nie odzywa, ale też dawno Aga89 nic nie pisała, właściwie od naszego spotkania w Warszawie.

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero odzyskałam net a tu takie comming outy!!
    Lys pasuje mi idealnie do mojego wyobrażenia tylko myślałam że będziesz blada i z sincami pod oczami a tu taka świeżynka☺

Pulpecja nie zdążyłam Cię zobaczyć..

Ofka kurde kogoś mi przypominasz tylko nie wiem kogo..

Niecierpliwa no Ty to jak 16 tka, super.
    Kuzwa pisze z tel i mi posty wcina. . Naprawdę super Was wszystkie zobaczyć..

lys, jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Ofka, mój nick jest żywcem z Musierowicz wyjęty :-) też lubię jesć, mam skłonności do tycia no i imię się zgadza
    wlasnie chcialam pisac czy nie Patrycja:))

aaa czytalas jej "Tym razem serio?"

Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Migotka do stylizacji z wiankiem brakuje mi torebki kury

kurde my chyba musimy Ci tą torebkę kurę kupić

apaczka, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Amberla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Tesciowa chyba wykonczyla Lady bo sie nie odzywa .

aaa i mialam sie pochwalic ze zauwazylam ocieplenie stosunkow mojego meza do dziecka - tzn. jak Zoska zrobila sie bardziej kontaktowa , rozdaje usmiechy i czasem sie glosno do niego zasmieje to widze dopiero teraz ze na prawde ja kocha.

Nie to zeby jej nie kochal od poczatku - zebyscie mnie zle nie zrozumialy ale dopiero teraz to widac golym okiem. Od razu jakos cieplej mi na sercu ;-)

Ofka - znam ten brak libido przy tabletkach , juz dawno ich nie biore bo zawsze jak ktores lykalam a probowalam chyba z 5 roznych rodzajow , to wlasciwie moglabym wstapic do zakonu czystosci ;-)

To normalne u facetów ;) Mój miał to samo ;) A teraz by życie oddał :) Ze starszą są tak związani, że czasem mama mogłaby nie istnieć.... CHoć ostatnio mamusia też ważna. Np. dzisiaj tylko mnie chciała i musiałam przyjść przytulić i dopiero zasnęła ;)

0na88, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaz dobrych wieści to mąż od świąt wrócił do naszej sypialni i spimy we trójke, oczywiście Szymonek w łóżeczku, a matka siedzi na forum zamiast z mężem w łóżku

jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    wlasnie chcialam pisac czy nie Patrycja:))

aaa czytalas jej "Tym razem serio?"
    a widzisz, nie czytalam, a powinnam :-)i na pewno przeczytam

małaMyszka lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nick też z książki - Z "Kamieni elfów" Terrego Brooksa. Jego seria Shannara to były pierwsze książki fantasy które przeczytałam i tak się nazywała główna bohaterka - Amberle. A że nick był w 2000 roku już zarezerwowany na portalu na którym zakładałam pocztę to zmieniłam na Amberla ;P
    Teraz 5 stycznia właśnie wchodzi serial na podstawie tej książki ;) Chyba na MTV? Czekam z niecierpliwością co zrobią ;D

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    kurde my chyba musimy Ci tą torebkę kurę kupić

marzy mi sie chociaz portmonetka jak wyzej, obawiam sie ze z torebka to jednak wygladalabym jak pierdolnieta.

0na88, lys, Migotkaa, gianna88, jesslin87, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Mój nick też z książki - Z "Kamieni elfów" Terrego Brooksa. Jego seria Shannara to były pierwsze książki fantasy które przeczytałam i tak się nazywała główna bohaterka - Amberle. A że nick był w 2000 roku już zarezerwowany na portalu na którym zakładałam pocztę to zmieniłam na Amberla ;P
    Teraz 5 stycznia właśnie wchodzi serial na podstawie tej książki ;) Chyba na MTV? Czekam z niecierpliwością co zrobią ;D
    no i juz musze to przeczytac

tb73i09k881y3sjt.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka, wiem, że chętnie doradzisz ;P
    A poważnie, to nigdy nie mieliśmy problemów w tych sprawach... a ostatnio jest problem dość nietypowy. Jest rachu ciachu i po wszystkim. W sensie, ja się dopiero rozgrzewam a tu już po. Mąż mi mówi, że po prostu tak na niego działam, tak mu dobrze, że nie da rady. No problem może śmieszny bo facet w jego wieku to powinien powoli zacząć zażywać pigułki na to żeby w ogóle żołnierz stanął a ten jak nastolatek.... normalnie załamuje mnie... bo ja też chcę mieć coś z tego zycia!! Wychowuje mu dwójkę dzieci, siedzę w domu, nie mam chwili dla siebie i mam ochote na jedną małą przyjemność i też tego nie mmam ;( No wyżaliłam się :P

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tatuś zakochany w córeczkach i starsza też tatusia uwielbia, ale jednak solidarność jajników górą. Nawet jak powiem największą bzdurę to córka z uśmiechem przyzna mi rację. A z lepszych tekstów: po kim jesteś taka śliczna i mądra? Po mamusi. A co masz po tatusiu? Nazwisko. heheh

Aska87, 0na88, Amberla, gianna88, jesslin87, lys, magda sz, mamasia, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, agatka196, Martucha86, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    A poważnie, to nigdy nie mieliśmy problemów w tych sprawach... a ostatnio jest problem dość nietypowy. Jest rachu ciachu i po wszystkim. W sensie, ja się dopiero rozgrzewam a tu już po. Mąż mi mówi, że po prostu tak na niego działam, tak mu dobrze, że nie da rady. No problem może śmieszny bo facet w jego wieku to powinien powoli zacząć zażywać pigułki na to żeby w ogóle żołnierz stanął a ten jak nastolatek.... normalnie załamuje mnie... bo ja też chcę mieć coś z tego zycia!! Wychowuje mu dwójkę dzieci, siedzę w domu, nie mam chwili dla siebie i mam ochote na jedną małą przyjemność i też tego nie mmam ;( No wyżaliłam się :P

no to zrobcie runde 2 - na pewno bedzie dluzsza ;-)

Pulpecja, Amberla, jesslin87, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    No a drugi raz nie da rady? Powinien już dłużej wtedy wytrzymać.

0na88, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja czytasz mi w myslach :D

Pulpecja, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ofka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    a widzisz, nie czytalam, a powinnam :-)i na pewno przeczytam
    nie wznowili wydania i na allergo chodza po dwie stowy nawet. ja niestety pozyczylam komus i nie doczekalam sie zwrotu.

tb73i09k881y3sjt.png
  • Aska87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Tesciowa chyba wykonczyla Lady bo sie nie odzywa .

lady chyba na nas obrażona bo na innych wątkach widziałam że się udziela

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Migotkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka nie chiałam tego pisac haha

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Pulpecja czytasz mi w myslach :D
    właśnie chciałam coś podobnego o tobie napisac :-)

201508091565.png
‹‹ 2809 2810 2811 2812 2813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ