SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopiero odzyskałam net a tu takie comming outy!!
Lys pasuje mi idealnie do mojego wyobrażenia tylko myślałam że będziesz blada i z sincami pod oczami a tu taka świeżynka☺
Pulpecja nie zdążyłam Cię zobaczyć..
Ofka kurde kogoś mi przypominasz tylko nie wiem kogo..
Niecierpliwa no Ty to jak 16 tka, super.
Kuzwa pisze z tel i mi posty wcina. . Naprawdę super Was wszystkie zobaczyć..lys, jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Ofka, mój nick jest żywcem z Musierowicz wyjęty
też lubię jesć, mam skłonności do tycia no i imię się zgadza
aaa czytalas jej "Tym razem serio?"Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Tesciowa chyba wykonczyla Lady bo sie nie odzywa .
aaa i mialam sie pochwalic ze zauwazylam ocieplenie stosunkow mojego meza do dziecka - tzn. jak Zoska zrobila sie bardziej kontaktowa , rozdaje usmiechy i czasem sie glosno do niego zasmieje to widze dopiero teraz ze na prawde ja kocha.
Nie to zeby jej nie kochal od poczatku - zebyscie mnie zle nie zrozumialy ale dopiero teraz to widac golym okiem. Od razu jakos cieplej mi na sercu
Ofka - znam ten brak libido przy tabletkach , juz dawno ich nie biore bo zawsze jak ktores lykalam a probowalam chyba z 5 roznych rodzajow , to wlasciwie moglabym wstapic do zakonu czystosci
To normalne u facetówMój miał to samo
A teraz by życie oddał
Ze starszą są tak związani, że czasem mama mogłaby nie istnieć.... CHoć ostatnio mamusia też ważna. Np. dzisiaj tylko mnie chciała i musiałam przyjść przytulić i dopiero zasnęła
0na88, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Mój nick też z książki - Z "Kamieni elfów" Terrego Brooksa. Jego seria Shannara to były pierwsze książki fantasy które przeczytałam i tak się nazywała główna bohaterka - Amberle. A że nick był w 2000 roku już zarezerwowany na portalu na którym zakładałam pocztę to zmieniłam na Amberla ;P
Teraz 5 stycznia właśnie wchodzi serial na podstawie tej książkiChyba na MTV? Czekam z niecierpliwością co zrobią
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:kurde my chyba musimy Ci tą torebkę kurę kupić
marzy mi sie chociaz portmonetka jak wyzej, obawiam sie ze z torebka to jednak wygladalabym jak pierdolnieta.0na88, lys, Migotkaa, gianna88, jesslin87, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Mój nick też z książki - Z "Kamieni elfów" Terrego Brooksa. Jego seria Shannara to były pierwsze książki fantasy które przeczytałam i tak się nazywała główna bohaterka - Amberle. A że nick był w 2000 roku już zarezerwowany na portalu na którym zakładałam pocztę to zmieniłam na Amberla ;P
Teraz 5 stycznia właśnie wchodzi serial na podstawie tej książkiChyba na MTV? Czekam z niecierpliwością co zrobią
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka, wiem, że chętnie doradzisz ;P
A poważnie, to nigdy nie mieliśmy problemów w tych sprawach... a ostatnio jest problem dość nietypowy. Jest rachu ciachu i po wszystkim. W sensie, ja się dopiero rozgrzewam a tu już po. Mąż mi mówi, że po prostu tak na niego działam, tak mu dobrze, że nie da rady. No problem może śmieszny bo facet w jego wieku to powinien powoli zacząć zażywać pigułki na to żeby w ogóle żołnierz stanął a ten jak nastolatek.... normalnie załamuje mnie... bo ja też chcę mieć coś z tego zycia!! Wychowuje mu dwójkę dzieci, siedzę w domu, nie mam chwili dla siebie i mam ochote na jedną małą przyjemność i też tego nie mmam ;( No wyżaliłam sięmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas tatuś zakochany w córeczkach i starsza też tatusia uwielbia, ale jednak solidarność jajników górą. Nawet jak powiem największą bzdurę to córka z uśmiechem przyzna mi rację. A z lepszych tekstów: po kim jesteś taka śliczna i mądra? Po mamusi. A co masz po tatusiu? Nazwisko. heheh
Aska87, 0na88, Amberla, gianna88, jesslin87, lys, magda sz, mamasia, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, agatka196, Martucha86, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Ofka, wiem, że chętnie doradzisz ;P
A poważnie, to nigdy nie mieliśmy problemów w tych sprawach... a ostatnio jest problem dość nietypowy. Jest rachu ciachu i po wszystkim. W sensie, ja się dopiero rozgrzewam a tu już po. Mąż mi mówi, że po prostu tak na niego działam, tak mu dobrze, że nie da rady. No problem może śmieszny bo facet w jego wieku to powinien powoli zacząć zażywać pigułki na to żeby w ogóle żołnierz stanął a ten jak nastolatek.... normalnie załamuje mnie... bo ja też chcę mieć coś z tego zycia!! Wychowuje mu dwójkę dzieci, siedzę w domu, nie mam chwili dla siebie i mam ochote na jedną małą przyjemność i też tego nie mmam ;( No wyżaliłam się
no to zrobcie runde 2 - na pewno bedzie dluzszaPulpecja, Amberla, jesslin87, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Ofka, wiem, że chętnie doradzisz ;P
A poważnie, to nigdy nie mieliśmy problemów w tych sprawach... a ostatnio jest problem dość nietypowy. Jest rachu ciachu i po wszystkim. W sensie, ja się dopiero rozgrzewam a tu już po. Mąż mi mówi, że po prostu tak na niego działam, tak mu dobrze, że nie da rady. No problem może śmieszny bo facet w jego wieku to powinien powoli zacząć zażywać pigułki na to żeby w ogóle żołnierz stanął a ten jak nastolatek.... normalnie załamuje mnie... bo ja też chcę mieć coś z tego zycia!! Wychowuje mu dwójkę dzieci, siedzę w domu, nie mam chwili dla siebie i mam ochote na jedną małą przyjemność i też tego nie mmam ;( No wyżaliłam się0na88, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Tesciowa chyba wykonczyla Lady bo sie nie odzywa .
lady chyba na nas obrażona bo na innych wątkach widziałam że się udziela0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość