X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Ofka w awatarku nigdy nie miałam swojej foty ale jakieś zdjęcia wrzucałam więc możesz kojarzyć mój ryjek ;-)
    kojarze jak najbardziej

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz mnie zaprosił na ogladanie marsjanina i seksik, odstawilam tablety i libido od razu inne, naobiecywalam a potem zasiadlam na forum, bedzie obraza,....

a i Iwo sie nauczyl zasypiac sam, prawie za kazdym raem mu wychodzi:)))

Pulpecja, jesslin87, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ja coś wrzuce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 14:26

Amberla, gianna88, magda sz, Agaata, 0na88, lys, Pulpecja, Martucha86, Aska87, agatka196, witaminkab, 5ylwia, Laura, mamasia, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam na imię Asia :)

lys, jesslin87, mamasia, aaaaga, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    maz mnie zaprosił na ogladanie marsjanina i seksik, odstawilam tablety i libido od razu inne, naobiecywalam a potem zasiadlam na forum, bedzie obraza,....

a i Iwo sie nauczyl zasypiac sam, prawie za kazdym raem mu wychodzi:)))
    Aaaa.... Ofka, sprawdziłam, już jest dostępny z napisami ;) Super, ja też oglądnę z mężem na dniach... i na seksik też mam nadzieję.... choć z tym ostatnio kiepsko, mamy pewien problem w sypialni :/

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no no dzieczyny same laski, pulpecji nie widzialam. Ja to brzydka i gruba jestem, ale maz mnie kocha i dziecko mam sliczne, toz to mi wystarczy :)
    Moj maz ma nos jak klamka od zakrystii, ale on nadaje charakteru jego twarzy. Gdyby nie ten nos, moglabym sie nie zakochac.
    Ofka rozkminiajac dalej imiona po nikach, to ja GriszAnka, podobnie mamAsia ;)

lys, Agaata, jesslin87, mamasia, mamasia, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka, a ty jesteś Ewa, nie?

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    No no no dzieczyny same laski, pulpecji nie widzialam. Ja to brzydka i gruba jestem, ale maz mnie kocha i dziecko mam sliczne, toz to mi wystarczy :)
    Moj maz ma nos jak klamka od zakrystii, ale on nadaje charakteru jego twarzy. Gdyby nie ten nos, moglabym sie nie zakochac.
    Ofka rozkminiajac dalej imiona po nikach, to ja GriszAnka, podobnie mamAsia ;)
    Wiele nie straciłąś, ze mnie nie widziałaś :-) ale ja też trzymam się tego,że maż mnie kocha i dzieci mam ładne :-)

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin super :-)

Griszanka, rozbawiłaś mnie, ale i tak nie wierzę w Twój opis :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=6HEc4DigT8c
    Wczoraj miała taki humorek a dziś masakra
    Mama ją właśnie zbudziła ciucianiem i teraz kołysze z tatą małą w kocu..ja już nie mam siły.

0na88, Pulpecja, Agaata, Martucha86, lys, jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny ale super jak się wchodzi tutaj i można WAs zobaczyć:)

Wszystkie jesteście piekne dziewczyny!

Ofka, bo Cie Bozia pokara jak tak będziesz brzydko o sobie mówić, widać że jajcara ha, oczy wesołe, a buzia śliczna!

Apaczka jaka laska, fajne zdj:)

5ylwia, pozazdrościć figury ! pięknie wyglądasz, a syncio mamuni faktycznie:) aaa noi ściana super, też mi sie taka marzy he:

Gianna duży chłopczyk z synusia:) pięknie razem wyglądacie:) aaa polowałam na takie body kurna i nigdzie nie znalazłam a tu prosze koleżanka podkupiła w smyku:P

gianna88, jesslin87, 5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda polubilam za filmik ! moje dziecko to ma kiepskie poczucie humoru w porownaniu do Majki :-)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa ja jestem Monika, miło mi:)

lys, jesslin87, mamasia, aaaaga, niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój Szymko to jest chiochracz jak nie wiem:) wogóle siedzi w bujaku cieszy sie, dzis sobie kichnał to mówię mu zdrówka a on mi cos odpowiada haha, ale sie uśmiałam:D

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Aaaa.... Ofka, sprawdziłam, już jest dostępny z napisami ;) Super, ja też oglądnę z mężem na dniach... i na seksik też mam nadzieję.... choć z tym ostatnio kiepsko, mamy pewien problem w sypialni :/
    dawaj pisz o co chodzi zaraz Ci tu poradzimy

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Ofka, a ty jesteś Ewa, nie?

tak, ofka mowi na mnie siostra to z krzyzaków tam byla Ofka z Jarzabkowa. ja bardzo lubilam krzyzaków za dziecka

Pulpecja, Amberla, jesslin87, Paula_071, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowa chyba wykonczyla Lady bo sie nie odzywa .

aaa i mialam sie pochwalic ze zauwazylam ocieplenie stosunkow mojego meza do dziecka - tzn. jak Zoska zrobila sie bardziej kontaktowa , rozdaje usmiechy i czasem sie glosno do niego zasmieje to widze dopiero teraz ze na prawde ja kocha.

Nie to zeby jej nie kochal od poczatku - zebyscie mnie zle nie zrozumialy ale dopiero teraz to widac golym okiem. Od razu jakos cieplej mi na sercu ;-)

Ofka - znam ten brak libido przy tabletkach , juz dawno ich nie biore bo zawsze jak ktores lykalam a probowalam chyba z 5 roznych rodzajow , to wlasciwie moglabym wstapic do zakonu czystosci ;-)

apaczka, Pulpecja, Amberla, lys, jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Kurde dziewczyny ale super jak się wchodzi tutaj i można WAs zobaczyć:)

Wszystkie jesteście piekne dziewczyny!

Ofka, bo Cie Bozia pokara jak tak będziesz brzydko o sobie mówić, widać że jajcara ha, oczy wesołe, a buzia śliczna!

Apaczka jaka laska, fajne zdj:)

5ylwia, pozazdrościć figury ! pięknie wyglądasz, a syncio mamuni faktycznie:) aaa noi ściana super, też mi sie taka marzy he:

Gianna duży chłopczyk z synusia:) pięknie razem wyglądacie:) aaa polowałam na takie body kurna i nigdzie nie znalazłam a tu prosze koleżanka podkupiła w smyku:P

Migotka do stylizacji z wiankiem brakuje mi torebki kury

Pulpecja, lys, jesslin87, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka, mój nick jest żywcem z Musierowicz wyjęty :-) też lubię jesć, mam skłonności do tycia no i imię się zgadza

201508091565.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Tesciowa chyba wykonczyla Lady bo sie nie odzywa .

aaa i mialam sie pochwalic ze zauwazylam ocieplenie stosunkow mojego meza do dziecka - tzn. jak Zoska zrobila sie bardziej kontaktowa , rozdaje usmiechy i czasem sie glosno do niego zasmieje to widze dopiero teraz ze na prawde ja kocha.

Nie to zeby jej nie kochal od poczatku - zebyscie mnie zle nie zrozumialy ale dopiero teraz to widac golym okiem. Od razu jakos cieplej mi na sercu ;-)

Ofka - znam ten brak libido przy tabletkach , juz dawno ich nie biore bo zawsze jak ktores lykalam a probowalam chyba z 5 roznych rodzajow , to wlasciwie moglabym wstapic do zakonu czystosci ;-)
    ja przy dwufaziwych nie mialam proboblemu ale przy tych do kp to masakra.

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 2808 2809 2810 2811 2812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ