SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
maz mnie zaprosił na ogladanie marsjanina i seksik, odstawilam tablety i libido od razu inne, naobiecywalam a potem zasiadlam na forum, bedzie obraza,....
a i Iwo sie nauczyl zasypiac sam, prawie za kazdym raem mu wychodzi:)))Pulpecja, jesslin87, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Jeszcze ja coś wrzuce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 14:26
Amberla, gianna88, magda sz, Agaata, 0na88, lys, Pulpecja, Martucha86, Aska87, agatka196, witaminkab, 5ylwia, Laura, mamasia, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:maz mnie zaprosił na ogladanie marsjanina i seksik, odstawilam tablety i libido od razu inne, naobiecywalam a potem zasiadlam na forum, bedzie obraza,....
a i Iwo sie nauczyl zasypiac sam, prawie za kazdym raem mu wychodzi:)))Super, ja też oglądnę z mężem na dniach... i na seksik też mam nadzieję.... choć z tym ostatnio kiepsko, mamy pewien problem w sypialni
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No no no dzieczyny same laski, pulpecji nie widzialam. Ja to brzydka i gruba jestem, ale maz mnie kocha i dziecko mam sliczne, toz to mi wystarczy
Moj maz ma nos jak klamka od zakrystii, ale on nadaje charakteru jego twarzy. Gdyby nie ten nos, moglabym sie nie zakochac.
Ofka rozkminiajac dalej imiona po nikach, to ja GriszAnka, podobnie mamAsialys, Agaata, jesslin87, mamasia, mamasia, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:No no no dzieczyny same laski, pulpecji nie widzialam. Ja to brzydka i gruba jestem, ale maz mnie kocha i dziecko mam sliczne, toz to mi wystarczy
Moj maz ma nos jak klamka od zakrystii, ale on nadaje charakteru jego twarzy. Gdyby nie ten nos, moglabym sie nie zakochac.
Ofka rozkminiajac dalej imiona po nikach, to ja GriszAnka, podobnie mamAsiaale ja też trzymam się tego,że maż mnie kocha i dzieci mam ładne
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
https://www.youtube.com/watch?v=6HEc4DigT8c
Wczoraj miała taki humorek a dziś masakra
Mama ją właśnie zbudziła ciucianiem i teraz kołysze z tatą małą w kocu..ja już nie mam siły.0na88, Pulpecja, Agaata, Martucha86, lys, jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość
-
Kurde dziewczyny ale super jak się wchodzi tutaj i można WAs zobaczyć
Wszystkie jesteście piekne dziewczyny!
Ofka, bo Cie Bozia pokara jak tak będziesz brzydko o sobie mówić, widać że jajcara ha, oczy wesołe, a buzia śliczna!
Apaczka jaka laska, fajne zdj:)
5ylwia, pozazdrościć figury ! pięknie wyglądasz, a syncio mamuni faktycznie:) aaa noi ściana super, też mi sie taka marzy he:
Gianna duży chłopczyk z synusia:) pięknie razem wyglądacie:) aaa polowałam na takie body kurna i nigdzie nie znalazłam a tu prosze koleżanka podkupiła w smyku:Pgianna88, jesslin87, 5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Aaaa.... Ofka, sprawdziłam, już jest dostępny z napisami
Super, ja też oglądnę z mężem na dniach... i na seksik też mam nadzieję.... choć z tym ostatnio kiepsko, mamy pewien problem w sypialni
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Tesciowa chyba wykonczyla Lady bo sie nie odzywa .
aaa i mialam sie pochwalic ze zauwazylam ocieplenie stosunkow mojego meza do dziecka - tzn. jak Zoska zrobila sie bardziej kontaktowa , rozdaje usmiechy i czasem sie glosno do niego zasmieje to widze dopiero teraz ze na prawde ja kocha.
Nie to zeby jej nie kochal od poczatku - zebyscie mnie zle nie zrozumialy ale dopiero teraz to widac golym okiem. Od razu jakos cieplej mi na sercu
Ofka - znam ten brak libido przy tabletkach , juz dawno ich nie biore bo zawsze jak ktores lykalam a probowalam chyba z 5 roznych rodzajow , to wlasciwie moglabym wstapic do zakonu czystosciapaczka, Pulpecja, Amberla, lys, jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Kurde dziewczyny ale super jak się wchodzi tutaj i można WAs zobaczyć
Wszystkie jesteście piekne dziewczyny!
Ofka, bo Cie Bozia pokara jak tak będziesz brzydko o sobie mówić, widać że jajcara ha, oczy wesołe, a buzia śliczna!
Apaczka jaka laska, fajne zdj:)
5ylwia, pozazdrościć figury ! pięknie wyglądasz, a syncio mamuni faktycznie:) aaa noi ściana super, też mi sie taka marzy he:
Gianna duży chłopczyk z synusia:) pięknie razem wyglądacie:) aaa polowałam na takie body kurna i nigdzie nie znalazłam a tu prosze koleżanka podkupiła w smyku:P
Migotka do stylizacji z wiankiem brakuje mi torebki kuryPulpecja, lys, jesslin87, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Tesciowa chyba wykonczyla Lady bo sie nie odzywa .
aaa i mialam sie pochwalic ze zauwazylam ocieplenie stosunkow mojego meza do dziecka - tzn. jak Zoska zrobila sie bardziej kontaktowa , rozdaje usmiechy i czasem sie glosno do niego zasmieje to widze dopiero teraz ze na prawde ja kocha.
Nie to zeby jej nie kochal od poczatku - zebyscie mnie zle nie zrozumialy ale dopiero teraz to widac golym okiem. Od razu jakos cieplej mi na sercu
Ofka - znam ten brak libido przy tabletkach , juz dawno ich nie biore bo zawsze jak ktores lykalam a probowalam chyba z 5 roznych rodzajow , to wlasciwie moglabym wstapic do zakonu czystosci0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość