SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla mi mąż czasem mówi choć szybko, 5 min i będzie z głowy to ja mu wtedy mówie ze na 5 min to nawet spodni nie ściągam, ale tak serio to kza każdym razem? bo u nas np jak długo nic to za pierwszym razem jest szybko ale juz nastepnego dnia jest ok
0na88, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:no i juz musze to przeczytac
Może nie jest to zajebista książka na miarę nie wiem, Tolkiena, Wiedźmina, Pratchetta czy też kilku innych autorów których bym wymieniła ( np. Orson Scott Card, Herbert itp.) ale mam do niej sentyment bo była pierwszaDo tej pory pamiętam jak poszłam do biblioteki - miałam chyba 11 lat. I poprosiłam o Tolkiena - Pani powiedziała, że nie ma ale ma podobną I dała mi właśnie Shannarę więc łezka się w oku kręci ;P
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla róbcie przerwy my tak robimy. calujemy sie wtedy i przytulamy
a moj maz mowi ze keiedys widzial obrzydliwy filmik z rzygajaca chinka i za nastolatka jak chcial zeby mu podniecenie opadlo to myslal rzygajaca chinka rzygajaca chinka i przechodzilo.0na88, Amberla, magda sz, jesslin87, Paula_071, małaMyszka, Martucha86, sylwucha89, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
No powiem wam, że macie racje ;P Wiem, że tak powinno być. 2 raz. Ale uwierzcie, wieczorem to ja marzę o spaniu. A nawet jak już coś się zacznie- to oki, mam ochotę... ale 2 raz... ja po 1 usypiam w 5 minut ;P A częściej też racja, tylko, że właśnie ostatnio nie wychodzi... choroby, dom, święta itp.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:Amberla - no to zawsze zostaje Ci drugi blizniak
co jak co , ale mamy farta z kopiami zapasowymiNo żona drugiego to by mnie chyba zabiła w sekundę ;P Jest hetera
0na88, jesslin87, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
na dobranoc która chciala torebke konia?
https://www.google.pl/search?q=torebka+kon&biw=1280&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjB_If-hYLKAhVGd3IKHYNKD7oQsAQIGg#imgrc=6UNzy0aZVPuJ6M%3A
i torebka prosiak
http://mondu-robotkowanie.blogspot.com/2013/06/torebka-swinka.htmllys, jesslin87, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość