SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Maly Ksiaze to klasyk
dziala na wyobraznie
ja zatrzymalam sie na erotykach , ostatnio przebrnelam przez serie o Crossie Sylvi Day , choc 4 czesc jeszcze mi zostala - i szybko pewnie po nia nie siegne ;/
50 twarzy greya nie przebrnelam , na drugiej czesci ugrzezlam ..ani mnie grzala ani ziebila.
duzo ksiazek mi siostra na kindla przesyla.. ale tak leza i czekaja.lys, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Maly Ksiaze to klasyk
dziala na wyobraznie
ja zatrzymalam sie na erotykach , ostatnio przebrnelam przez serie o Crossie Sylvi Day , choc 4 czesc jeszcze mi zostala - i szybko pewnie po nia nie siegne ;/
50 twarzy greya nie przebrnelam , na drugiej czesci ugrzezlam ..ani mnie grzala ani ziebila.
duzo ksiazek mi siostra na kindla przesyla.. ale tak leza i czekaja.jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolina sie luzuje dziś przy winie:)
dobra spadam pod prysznic i w kimono do męża
zimno się robi, ubieracie cieplej dzieciaki na noc? ja pod pajaca bawełnianego dołozyłam body na krótki rekaw i standardowo w spiworek ten bez łapekjesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka, zależy jaką masz temperaturę w mieszkaniu. U mnie ze 20 stopni teraz i jakieś takie nawet ostre powietrze. Ja mam bardzo cienki śpiworek, pajacyk zawsze też cienki bawełniany i wydaje mi się, że wczoraj w nocy było mu zbyt chłodno.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kurcze nie udało mi się zobaczyć Marty i Pulpecji
ale reszta super zdjęcia. Ja to jednak jestem daleeko za Wami.
Mąż właśnie usypia dziecko, bo się rozbudzilo, przez niego. Tez ma porę na eksperymenty.
A ja jestem BasiaAgaata, jesslin87, lys, niecierpliwa, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Jeju, dziewczyny,ale się rozbrykalyscie :-)na chwile Was spuscic z oczu i masz
Jakie śliczne jesteście, stąd i dzieciaczki takie fajniutkie! Szkoda tylko,że niektóre się tak szybko edytowaly i nie zdążyłam wszystkich zobaczyć
mój księciunio idzie dziś na rekordy i od drzemeczki o 19 zasnął 5 minut temu, a ja zamiast korzystać to nadrabiam,bo i tak mi się porobiły zaległości. Dobrej nocki i spokojnej!
jesslin87, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:No no no dzieczyny same laski, pulpecji nie widzialam. Ja to brzydka i gruba jestem, ale maz mnie kocha i dziecko mam sliczne, toz to mi wystarczy
Moj maz ma nos jak klamka od zakrystii, ale on nadaje charakteru jego twarzy. Gdyby nie ten nos, moglabym sie nie zakochac.
Ofka rozkminiajac dalej imiona po nikach, to ja GriszAnka, podobnie mamAsiajesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość