SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Griszanka wrote:No no no dzieczyny same laski, pulpecji nie widzialam. Ja to brzydka i gruba jestem, ale maz mnie kocha i dziecko mam sliczne, toz to mi wystarczy
Moj maz ma nos jak klamka od zakrystii, ale on nadaje charakteru jego twarzy. Gdyby nie ten nos, moglabym sie nie zakochac.
Ofka rozkminiajac dalej imiona po nikach, to ja GriszAnka, podobnie mamAsia
Kolejna ktora wymysla! Widzialam Cie na zywo, wiec wiem co mowie
Ja glosuje na Apaczke jako Miss forum
Koszmarna noc. Tomek nie spi:( nie wiem czy to nop czy co.
Ofka, zdradz sekret na samodzielne zasypianie dziecka.niecierpliwa, 0na88, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
O 4.30 obudzilo mnie guganie z pokoju malej, teraz jest na etapie walenia sie doslownie walenia piescia w twarz, tak jakby chciala w dziasla trafic, na sam widok mnie to boli. Zjadla, troche ponosilam, choc to juz nie lada wyczyn, albo w nocy mam mniej sily nie wiem. W kazdym razie ja na pewno juz nie zasne, mloda dosypia u nas w lozku, a ja siedze pod lozkiem, bo jak probowalam wejsc na zaproszenie meza na jego polowke to ja obudzilam skrzypiacym tapczanem.
Aaa chyba oszalalyscie, ze zapamietam Wasze imiona, chyba musze to spisac i bede sie uczyc
Ale nas wczoraj ponioslo tyle stron naskrobac, tak narzekamy na brak czasu, ale na forum to mamy kiedy pisac.
Kurde tylko ja nie spie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 05:37
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja tez bym sie chetnie kimnela, ale wolalam na spokojnie zjesc sniadanie, wypic kawke i popatrzec w tv
Jeszcze po polnocy zbudzily nas fajerwerki, bo jakis cymbal odpalil pod naszymi oknami, mialam ochote jajkami zaczac rzucac, bo wtedy juz Julka zaczela sie krecic, ale dalam mleko i tak spala do tej 4.30małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My juz nie spimy mlody ciagnie cyca krecil sie od 4.20 myslalam ze pobudka na karmienie ale smok wystarczyl od 5.15 spal mi na klacie jak to bedzie jak Bedzie duzy nie będzie już tak dosypial buuuu
Jak odpale laptopa tez sie ujawnie bo ani na komorce ani na tablecie nie mam fotekniecierpliwa, lys, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
U nas tez nie za ciekawa noc. O 24 jedzenie a już o 3 pobudka i do 4:30 ani myślał o spaniu. I od 6 nie śpimy znowu. Ledwo żyje... I co chwile krzyk, płacz w nocy, nie wiem co mu.
Ale w wczoraj stron poszło, ciesze się ze nie muszę tego nadrabiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 07:51
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze Tomek jako noworodek budzil sie co 3h na jedzenie. Ostatnie kilka nocy budzi sie co 2h i jeszcze robi sobie 1,5h aktywnosci w nocy. O 12 przychodzi kolezanka, a na 16 mialam isc z mama do kina, ale odwolam wyjscie bo usne tam na bank.
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
gianna88 wrote:robiłaś? warte grzechu? ta szklanka oleju mnie przeraża, nie czuć tego?
ciacho pycha
gianna88 lubi tę wiadomość
-
Hubert się budził o 1.30, 2.30 ale tylko na podanie smoczka i włączenie szumisia, później 3.30 karmienie i 6.30 karmienie. O 7.00 mąż go zabrał, bo już nie chciał zasnąć, ale o 8.00 zaczął tak płakać, że nie wiem... W życiu tak nie płakał, nie mogłam go uspokoić bo się darł, po 5 minutach darcia się pełnymi płucami położyłam go na przewijaku i nagle spokój... Nie wiem o co chodziło... Teraz leży pod naszym kocem i jest spokojny, kurcze no nie wiem, może zimno mu było?
Ja się zapisałam na 10.40 na cytologię, ale tak mi się nie chce jechać, że szok. Jeszcze musimy jechać do CH po spodnie dla męża i jakieś koszulki.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mi lekarka powiedziała, że 4 msc po porodzie i z tego co wiem moje koleżanki, które prowadziły ciążę w Medicoverze wszystkie miały takie zalecenia. Ale jednak przepisałam się na jutro, bo jutro jest moja dr prowadząca a dzisiaj to byłam do kogoś innego zapisana.
-
U nas też nocka taka sobie, oczywiście dzisiaj nie wyszło mi usypianie młodego smoczkiem bo za każdym razem budził się z płaczem, ech a taka dumna byłam z siebie.. Mój ostatnio jak w zegarku pobudki co 2 godz, nawet nie muszę sprawdzać która jest godzina:( całe szczęście od razu po cycu zasypia.. Dziś tyle pił że mu przeciekła pielucha w nocy, kupiłam te z Lidla i na dzień ok ale w nocy nie dają rady, Dady mi się lepiej sprawdzają..
Właśnie leży na łóżku i odkrył że może złapać się za 2 stopy, mąż nie może doczekać się jak będzie pchał stopę do buzi:) i od poniedziałku mam taki pisk w domu że oszaleję, całe Święta prawie nic nie gugał a od poniedziałku jeju.. gada non stop i wysokie tony odkrył.
Dziewczyny jeszcze raz - wszystkie laski jesteście! Dla mnie największym zaskoczeniem chyba Sylwia bo jakoś blond włosy mi się widziały:)
Griszanka na 100% przesadzasz z opisem, pewnie Paula ma rację skoro widziała:)
Ja nie cierpię swoich zdjęć ale postaram się coś wrzucić..małaMyszka, jesslin87, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:link do portmonetki kury jakby co
http://www.ministerstwogadzetow.com/kura-portmonetka-na-monety.html -
Paula_071 wrote:Kolejna ktora wymysla! Widzialam Cie na zywo, wiec wiem co mowie
Ja glosuje na Apaczke jako Miss forum
Koszmarna noc. Tomek nie spi:( nie wiem czy to nop czy co.
Ofka, zdradz sekret na samodzielne zasypianie dziecka.
Ja na miss forum glosuje na siebie a co. Kto mi zabroni. Zamiast korony - torebka kura.
A zasypianie to my strzelilismy sobie w kolano. Jak maly byl noworodem to mu tambylo obojetne gdzie spal. Wiec my w salonie, na lozku, caly dzien potem w trojke sie kitwasilismy.
I on nie umial zasypiac. Nie wiedzial ze to pora spania, zabawy.
Wiec od paru dni zamienilismy kosz mojzesza na lozeczko. Kladziemy go tylko na spanie tam. Nie ma w nim zadnej zabawy, karuzeli pierdzieli. Jest tylko telewizorek taki z fiszerprajsa z muzyczka ale cichutka. Wlaczamy ja tylko na spanie nocne zeby odroznil je od drzemek w dzien.
No i od dwoch dni odkladam, spomek w dziub i siedam obok ale zeby mnie nie widzial. Jak ryczy to podnosze uspokajam i odkladam. Czasem nawet dam cycka ale odkladam. Zalapal prawie odvrazu. Owszem czasem ryczy ale w wiekszosci zasypia.Aska87, małaMyszka, Pulpecja, jesslin87, niecierpliwa, Paula_071, Laura, Zetka lubią tę wiadomość