SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamasia i Paula jestescie bardzo mile dziewczynki, ale nie bede sie oszukiwac - gruba jestem, a uroda tez na tym traci. Dopiero co wyszlam z 1-ego stopnia otylosci, teraz moje bmi wskazuje nadwage na pograniczu otylosci. Do zrzucenia minimum 15 kg, nie ma co sobie zakladac klapek na oczy. Fakt jest faktem.
Od stycznia z YT bede uczyla sie na nowo malowac. Jak sie naucze, to perfekcyjny makijaz bedzie zajmowal mi 5 minut. Myslalam o kursie wizazu, ale z dzieckiem, to chyba nie wykonalne. A od polowy stycznia, bo zmienuam operatora i w koncu bede miala spory pakiet internetu - nie to co teraz 1,5 GB, po dwoch-trzech dniach nie zostaloby nic -
Ciekawe czy jak bedzie starsza bedzie tez potrzebowala suszarki do spania..... hmmm , juz mam czarne wizje ze jako dorosla kobieta po zblizeniu z facetem odpala suszarke zeby zasnac
aaaaga, jesslin87, małaMyszka, apaczka, Martucha86, mamasia, Ewa123 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Ciekawe czy jak bedzie starsza bedzie tez potrzebowala suszarki do spania..... hmmm , juz mam czarne wizje ze jako dorosla kobieta po zblizeniu z facetem odpala suszarke zeby zasnac
mój siostrzeniec był tak nauczony, suszarka albo farelka, ale nawet nie do spania tylko do uspokajania, do tej pory uwielbia leżec przy farelce hehe0na88, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Aga a nie przewijasz go w nocy? U mnie tylko 1 karmienie w nocy i zawsze po nim zmieniam pieluszkę - wtedy już jest ciężka od sikania a często też kupę zrobi jak karmię.
Przewijam ok 24 a później już nie bo tak mi się zawsze rozbudza na przewijaku że o spaniu nie ma mowy, owszem pielucha rano jest ciężka ale nigdy nie miał żadnych odparzeń itp.. mój robi kupę tylko i wyłącznie na przewijaku jak ma otwartego pampersa, wtedy kilka razy przejadę mu po tyłku chusteczkami i wyłazi kupa, tak się nauczył i już nie pamiętam kiedy zrobił w pieluchę..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotka ja bym podala. Ewentualnke jak tak bardzo boi sie tego antybiotyku to niech wroci do pediatry i porozmawaia o kropelkach do inhalatora z nebulizatorem. Moja pediatra jak uslyszala, ze zamierzam zakupic takie ustrojstwo, bardzo mnie zachecala, mowila, ze wtedy ma szersze spektrum dzialania. Wlasnie przy zapaleniu oskrzeli inhalacje z jakichs kropli do nebulizatora, oczywiscie nie pamietam jakich, moga zastapic antybiotyk.
Ale tak czy inaczej nie zostawialabym tego zapalenia oskrzeli bez zaenych lekow, bo zaraz skonczy sie to na szpitalu. -
Mój bez szumisia nie zaśnie. Tylko wkurza mnie te dziad bo mam standardowego i wyłącza się od razu zamiast stopniowo się wyciszać... Julka to najcześciej budzi, mnie zreszta tez.
Ja zamówiłam śpiworek właśnie z wełna i do tego mufkę, jutro kurier ma być. Ciekawa jestem czy serio to tali super ekstra jak piszą.
Siedzę już godzinę z Julkiem na rękach bo śpi, a przecież nie odłoże bo się obudzi. Ostatnio codziennie tak ok 9 sobie siedzimy. Nauczyłam się już i obkładam się pilotami, tel i kawaaaaaga, lys, jesslin87, apaczka, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Mamasia i Paula jestescie bardzo mile dziewczynki, ale nie bede sie oszukiwac - gruba jestem, a uroda tez na tym traci. Dopiero co wyszlam z 1-ego stopnia otylosci, teraz moje bmi wskazuje nadwage na pograniczu otylosci. Do zrzucenia minimum 15 kg, nie ma co sobie zakladac klapek na oczy. Fakt jest faktem.
Od stycznia z YT bede uczyla sie na nowo malowac. Jak sie naucze, to perfekcyjny makijaz bedzie zajmowal mi 5 minut. Myslalam o kursie wizazu, ale z dzieckiem, to chyba nie wykonalne. A od polowy stycznia, bo zmienuam operatora i w koncu bede miala spory pakiet internetu - nie to co teraz 1,5 GB, po dwoch-trzech dniach nie zostaloby nic
Trudno, schudne moze nie bede szczypioreczkiem ale jeszcze schudne. Nie bede sie tym frustrowac. Chcialabym wazyc mniej, mysle o tym, ze powinnam cwiczyc czy mniej slodyczy jesc. No ale tez nie spedza mi to snu z powiek.
jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
A to my:)
Tylko młody średnio do siebie podobny w tej pozycji:) też tak macie - mój przodem wygląda jak jakiś sułtan albo zawodnik sumo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 10:23
gianna88, magda sz, Aska87, aaaaga, lys, jesslin87, Amberla, Laura, Paula_071, apaczka, Martucha86, mamasia, Weridiana, 5ylwia, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Agata I Ona, po prostu spikniecie ze soba dzieciaczki, zainstalujecie im okap nad lozkiem i bedzie git. Zadne z nich nje bedzie uwazac, ze to dziwne
Ja mojego tez nie przewijam w nocy, spi od 19-8 w jednej pieluszcze. Jak sciagam, to mozna nia okno wybic, ale skora sucha (uzywam dada).
Kupa w nocy tez sie juz nie zdarza, robi teraz raz na tydzien. Za to wczoraj dwa razy. Za pierwszym razem luz nawet nie duza, troche smierdzaca, ale jak juz go odblokowalo, to druga ledwo w pieluszce sie zmiescilamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mój tez do szumisia przyzwyczajony no i ostatnio do smoka przy zasypianiu co mi się średnio podoba ale narazie się tym nie przejmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 09:52
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotka tez mam te obawy a do tego ta wełna niby żółta jest co mi tez nie pasi ale ze nigdzie nie mogłam pomacać stacjonarnie to zamówiłam. Jedynie odeśle. Kupiłam i tak z myślą o spacerówce bo do gondoli się nie zmieści.
Czy ktoś już przeszedł na spacerowe? Rozkładają się Wam całkiem na płasko? U mnie w BH jest lekkie podwyższenie...można już tak jeździć?małaMyszka lubi tę wiadomość