SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:To my wszystkie widze takie "wyrosniete" ja mam 162 cm ...wzrost siedzacego psa
i waga tez do mnie mowi "spierdalaj" , 70 kg na niej sie swieci - ale zrzuce ja , po nowym roku . Wczoraj zezarlam ptasie mleczko smietankowe w polewie karmelowej - nie kupujcie , to zlo i wciaga okropnie.
To ja mam 158 cm i wzrost leżącego psalys, 0na88, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotka, tak ten chyba. Dam znać ja pasuje
Ach nic nie mówcie o wadzewściekła jestem na siebie, miałam powrócić do wagi sprzed ciąży do Świat i dupa nadal 4 na plusie. Ciało flak, tyłek płaski, uda wielkie, jeszcze cycki zaczną obwisac pewnie jak skończę karmienie. Remont generalny by się przydał
do tej pory nie mogę skumać jak przytyłam w ciąży 26kg - maz dopiero po porodzie przyznał ze wyglądałam jak kula śnieżna ha ha
lys, aaaaga, Pulpecja, 0na88, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aż wstyd się przyznać ale dopiero co wstaliśmy.
Małego karmiłam cycem o 1.30 butlą o 5 i cycem o 9.30
Ja zasiadłam na forum a malutki leży jeszcze w łóżku i z lampą gada
Chyba jakiś skok rozwojowy przez ostatnich pare dni bo raz w nocy karmimy się....Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mi się marzy moje 59 kg tak jak na fotkach poniżej
zdj z przed 2 lat, jak widać płaskiego brzucha nigdy nie miałam no moż ejak miałam 18 lat haha
bo moje 54 kg raczej nieosiągalne ze ślubu, chociaż mąż ostatnio stwierdził ż ebyłam szczur haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 23:19
0na88, Pulpecja, gianna88, apaczka, AgaSad, Aska87, Laura, Agaata, jesslin87, Martucha86, lys, mamasia, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, Amberla, 5ylwia, aaaaga, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
mi tez sie marzy takie 55-57 kg przy 162cm -super sie wtedy czulam - krotko cieszylam sie taka waga , ale samopoczucie mialam super - pewnosci siebie x3 . Teraz walcze zeby 6 zobaczyc na wadze .. o 5 jesczze nie marze
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj byłam ponad 2 godz na spacerze i d mi zmarzła ale myślę co tam młody śpi to niech śpi ale wieczorem tak kichał i całą noc charczał, nie wiem czy nie przesadziłam więc ja dziś idę na max godzinkę bo przymrozek u nas.. nie mam pojęcia ile na mrozie można chodzić z dzieckiem ale tak sobie myślę że jeszcze kilka dni temu było 12 stopni a teraz -3 to trzeba stopniowo oswajać raczej..
witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A to ja półtora roku temu, 52 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 20:34
Migotkaa, apaczka, Martucha86, jesslin87, Laura, gianna88, lys, mamasia, niecierpliwa, 0na88, Paula_071, AgaSad, Amberla, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Moja buba zasnela więc mam chwilkę
od kiedy jesteśmy poza Wawa zrobiła się strasznie rączkowa, do tego problemy z usypianiem itp więc mam mało czasu dla siebie. Na szczęście dzisiaj wraca mąż bo musiał być pon i wtorek w pracy to w końcu odpoczne
Najlepsza była jazda parę dni temu. Kladłam się spać ok 23 i mała spała u siebie w łóżeczku. O 4 obudziłam się a ona u nas w łóżku. Nie mam pojęcia jak się tam znalazła, chyba film mi się urwał bo kompletnie nie pamiętam okoliczności w jakich ją położyłam z nami
później jeszcze nie mogła zasnąć do 7. Cudnie było
Paula miss haha, teraz to dałaś do piecaNie powiedziałabym, mimo to dzięki.
Migotkaa nigdy bym się nie odważyła napisać komuś w necie żeby nie brał leków zapisanych przez lekarza, który widział i badał dziecko. W ogóle nie lubię się wypowiadać w necie na takie tematy, żeby coś powiedzieć przede wszystkim trzeba zbadać człowieka. Fakt faktem 95% zapalen oskrzeli jest wywołanych przez wirusy a u nas w PL lekarze często nadużywają antybiotyków. Mimo to chyba jednak trzeba zdać się na opinię swojego lekarza a jeśli jest takim, ktory z byle powodu wali antybiotyk to zamienić na kogoś rozsądnego.
U nas dzisiaj piękna pogoda, słoneczko i mróz. Żeby tylko ta moja królewna pospała na spacerze to będzie superjesslin87, magda sz, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ehhh trzeba zrobic rownowage za duzo tu chudzielców
półtorej roku temu 87kg
tyle co ja mam w jednym udzie to Wy macie w pasieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:35
Martucha86, Agaata, lys, Laura, gianna88, Pulpecja, jesslin87, mamasia, niecierpliwa, 0na88, magda sz, Paula_071, AgaSad, 5ylwia, aaaaga, witaminkab, małaMyszka, Amberla, sylwucha89, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ale z was chudzinki byly kurcze ja w okresie nastoletnim ogladalam namietnie telenowele na tvn i potrafilam zezrec pol chleba i to na wypasie z majonezem i tak waga hop nawet nie wiem kiedy do 65 kg potem sie tak dlugo utrzymywalam a jakies 3 lata temu skoczylam do wagi 70+ i kurcze nie umiem tego zrzucic.
A pod koniec ciazy waga 102 a teraz 74 ale kurcze ja bym chciala tak 55. To moj cel do wakacji.
Migotka boski bukiet slubny jakbym brala slub dopiero teraz to bym go zgapila od CiebiemałaMyszka lubi tę wiadomość