SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest oryginalna i elegancka oraz ekologiczna bo pokazuje zeby kochac kury niekoniecznie w rosole. Wiec uwazam ze jak najbardziej na czasie.
Aska87, jasmine89, magda sz, apaczka, Laura, jesslin87, Paula_071, Ewa123, Hermiona, małaMyszka, sylwucha89, Amberla lubią tę wiadomość
-
jestem ze wsi i jak bylam mala to atakowal mnie kogut:/od tamtego czasu mam awersje do wszelkirgo rodzaju ptactwa:kury, kaczki, gesi, indyki, a nawet golebie:p
za to torebka jest ( z braku innego slowa) EPICKA !Ofka, zamawiaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 13:37
Migotkaa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
jasmine89 wrote:jestem ze wsi i jak bylam mala to atakowal mnie kogut:/od tamtego czasu mam awersje do wszelkirgo rodzaju ptactwa:kury, kaczki, gesi, indyki, a nawet golebie:p
za to torebka jest ( z braku innego slowa) EPICKA !Ofka, zamawiaj!
jasmine89, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jeju ale się źle czuje chyba będę chora. Juz wczoraj wieczorem źle się czułam. Jakbym fotę z dzisiaj wrzucila to nie byłoby "ładnie wyglądasz " tylko "organizujemy miss zombie ". Idę lyknac Apap z braku laku musi wystarczyć.
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
[URL=http:/www.tinypic.pl/2f6h8ic6h1ii]
[/URL]
moja lysolina:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 13:51
lys, Aska87, magda sz, Laura, jesslin87, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, Pulpecja, aaaaga, mamasia, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89, Amberla, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Jasmine myślałam ostatnio o Tobie, gdzie Ty
czekamy na fotki Ciebie w tym Sari co pokazywałaś
U nas katar pełną parąmęczy niunię jak nie wiem co. Jeszcze pokłociłam się w nocy z mężem i z mamą tzn oni się pokłócili
takze jestem zombie dziś.
Mi zostało do wagi z przed ciąży ze 4kg ale przypasło mi się od czerwca do listopada kiedy zaszłam w ciążę z 5kgna ślubie ważyłam 62-63 kg przy wzroście 175 więc czułam się bardzo dobrze, już nawet z tych 65 byłabym szczęśliwa tym czasem 72 na wadze uparcie stoi..Ale tyle słodyczy co jem to co się dziwić
Dobrze że są szpilki, obciskające rajstopy, majty można ukryć to i owo
jasmine89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Jasmine myślałam ostatnio o Tobie, gdzie Ty
czekamy na fotki Ciebie w tym Sari co pokazywałaś
U nas katar pełną parąmęczy niunię jak nie wiem co. Jeszcze pokłociłam się w nocy z mężem i z mamą tzn oni się pokłócili
takze jestem zombie dziś.
Mi zostało do wagi z przed ciąży ze 4kg ale przypasło mi się od czerwca do listopada kiedy zaszłam w ciążę z 5kgna ślubie ważyłam 62-63 kg przy wzroście 175 więc czułam się bardzo dobrze, już nawet z tych 65 byłabym szczęśliwa tym czasem 72 na wadze uparcie stoi..Ale tyle słodyczy co jem to co się dziwić
Dobrze że są szpilki, obciskające rajstopy, majty można ukryć to i owo
czesc:) fotki po 9 stycznia, szczerze to juz sie nie moge doczekac:)
ja mam 154 i okolo 60 kg, no ale jak zrezygnowac ze slodyczy, eeeh:/ stosujesz jakas diete?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Zeby zostac mis trzeba zamiescic zdjecie w bikini oraz wystapic w konkursie talentow. Apaczka Ty pierwsza.
bikini nie wkladałam od 1.5 roku więc ślę nie pochwalę. A nie wiem czy śpiewanie 3 zwrotek Kundla Burego liczy się jako talent choć żywiołowa reakcja mojego dziecka mogłaby to sugerować
Paula_071, Pulpecja, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość