SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:Agaata napisała:
Aska, to widzę, że na forum jest ktoś niższy ode mnieJa mam 158 cm wzrostu.
Ja też jakoś tak mam
Ja mam 154 wzrostu i obecnie 48kg, ale brzuszek dalej odstaje, pupa płaska więc nie wygląda to za dobrze, plus taki, że karmię to piersi jeszcze większe:D
Doczytałam, że nie jestem sama taka mała:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 16:48
AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Udalo sie - tak noj synek wyglada, kiedy probuje go polozyc. Trzyma sie tak nawet kilka minut. Dzisiaj na szczepieniu tez zrobil pokaz - lekarka pekala ze smiechu.
Waga 6840g, glowa 43, klata 41Podczas szczepienia bardzo dzielny, pozniej chwile zalu, a teraz sobie spi
lys, aaaaga, jesslin87, Pulpecja, Laura, małaMyszka, Amberla, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Trochę mnie nie było, bo tydzień przed świętami mieliśmy przeprowadzkę. Masakra, ile tych rzeczy mamy. Potem od razu impreza pierniczkowa (pieczenie pierniczków na choinkę), przygotowania do świąt (wigilia jak co roku była u nas), święta, w święta wyjazd na chrzest do rodziny (a my nadal nie zdecydowaliśmy, czy chrzcić małą czy nie). Dziś wielki dzień, bo założyli nam w nowym mieszkaniu internet.
Mieszka się fajnie, choć jeszcze trochę na kartonach, bo jesteśmy o jedną szafę do tyłu. Mała dorobiła się swojego pokoju (a ja straciłam swój). W ogóle mamy jakoś straszie dużo pisczących sprzętów: pralka, zmywarka, odkurzacz, płyta indukcyjna, mikrofala, piekarnik - jak coś piszczy, to nie wiem, z której strony, a jak piszczy 2 na raz to już w ogóle.
Na basen też bym poszła, ale teraz mieszkam na zadupiu i dojazd jest okropny, czy to rowerem czy MPKiemPo nowym roku idę znowu na ćwiczenia po ciąży, będę raz w tygodniu robić całodzienną wyprawę w tym celu. Jak wrócę do pracy, a M zostanie z Miłką, to będę mieć łatwiej.
jesslin87, Pulpecja, Laura, AgaSad, lys, małaMyszka, Amberla, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Polecam ostatni wpis z pamietnika Miru, ja mam wrazenie, ze to jakis zart 5 miesieczne dziecko uczyc na nocnik robic kupe??
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
jasmine miło Was poznać, mała do tatusia podobna:) kochana:)
Jesslin nosz kurde robicie konkurencje haha
W bikini? chybaście ohujały, ja miałam plan jechac nad morze w lecie ale jak ja sie rozbiore, nie dosc ze brzuchol to jeszcze w rozstepach, masakra;/
wogóle to ile one bledną?
/kupiłam dziś mojemu królowi cielęcinkę do zupki i lepiej niech mu posmakuje bo 45 zł za kg haha, włąsnie nastawiłam mu zupkę, nie wiem czy dobrze robię ale ja jarzyny i mięso gotuje osobno dopiero pozniej przekładam do wspólnej miseczki i blenduję
Kurde musze poczytać ten pamiętnik miru, takie rzeczy sie dzieją wow, ja sobie nie wyobrazam zeby posadzić małego tak.. ale moja siostrzenica np twardo stoi na nogach i sie odbija, a mój Szymko niejasmine89, 0na88, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Polecam ostatni wpis z pamietnika Miru, ja mam wrazenie, ze to jakis zart 5 miesieczne dziecko uczyc na nocnik robic kupe??
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Meggi31 wrote:Ja mam 154 wzrostu i obecnie 48kg, ale brzuszek dalej odstaje, pupa płaska więc nie wygląda to za dobrze, plus taki, że karmię to piersi jeszcze większe:D
Doczytałam, że nie jestem sama taka mała:D:DmałaMyszka, Meggi31 lubią tę wiadomość
-
Hmm, jak dla mnie to ten mały owszem utrzymuje się, bo prawdopodobnie był bardzo szybko sadzany i trzyma równowagę. Ale zobaczcie, on nie siedzi z prostymi pleckami, tak normalnie, ma jakby okrągłe, z całym ciężarem w dole plecków. jasmine, tu nie ma co mieć kompleksów, każde dziecko rozwija się w swoim tempie i wazne żeby było zdrowe a nie przyspieszone
apaczka, jasmine89, jesslin87, małaMyszka, lys, niecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość