SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apropo krzywych kregosłupów... ja mam problemy i ostatnio do mamy mojej zazartowalam ze pewnie mnie zle nosili i sadzali za wczesniej to łooo ale byla klotnia ze to ja sama sobie zepsulam bo od malego sie garbilam itp ehhh
a wyszlo z tego ze ladnie poprosilam zeby malego inaczej trzymalimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Właśnie jasmine89, miałam napisać i zapomniałam, tak się przejęłam postem Miru, śliczna Twoja córcia, na tym zdjęciu po prostu uroczo wygląda.
Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja uwazam ze dziecko zna swoje granice, tak tez mi lekarz mowil ze nic na sile ze jak dziecko siada i trzyma rownowage to ok, Miru synek jest szybki, pamietacie jak mial 2 miesiace i pelzal? Tego sie nie da wymusic na dziecku. Silne chlopisko i tyle, znam kilka takoch przypadkow i wszystko jest ok. Nie badzcie zlosliwe, nie po to to forum zeby sobie dopiekac tylko zeby sie wspierac.
Miru, małaMyszka, 5ylwia, Neyla, Hermiona lubią tę wiadomość
-
mam sterimar spray i ulga po nim ogromna, zobaczymy jutro, ale jestem dobrej mysli:)
powiem wam, ze milo jest tutaj pisac po polsku. ciagle musze uzywac angielskiego i sie odzwyczailam... z dziecmi inaczej sie rozmawia, a najmlodsze nie odpowie. brak mi kogos doroslego do rozmowy. weridiana, jesli sie jeszcze pokazujesz, moze mialabys chec sie kiedys spotkac?małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ja uwazam ze dziecko zna swoje granice, tak tez mi lekarz mowil ze nic na sile ze jak dziecko siada i trzyma rownowage to ok, Miru synek jest szybki, pamietacie jak mial 2 miesiace i pelzal? Tego sie nie da wymusic na dziecku. Silne chlopisko i tyle, znam kilka takoch przypadkow i wszystko jest ok. Nie badzcie zlosliwe, nie po to to forum zeby sobie dopiekac tylko zeby sie wspierac.
Dziekuje Ci za zrozumienie. Opisalam to w pamietniku. Jest ograniczany, na sile kladziony. Czasami na zmiane siedzimy i trzymamy na nim rece,ktorej by sie chcialo" lezec" prawie na dziecku aby nie siadalo po 2-3 h. Ale...nie wazne.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Tak Magda, sama pisze, ze te zdjecia to chwile, bo ogranicza go ile się da, co nie przeszkadza jej wstawiać ich w pamiętniku i twierdzić, że dziecko siedzi. Dziecko ma przykurcz karku, problemy z jelitami, ale o tym nie przeczytasz w pamiętniku. Jest tylko jak to wciąga z rodzicami dorosłe jedzenie i stawia pierwsze kroki. To albo piszę wszystko i co z czego wynika i dlaczego jest tak a nie inaczej albo nie pierdolę głupot.
małaMyszka, niecierpliwa, 0na88, Ewa123, Amberla lubią tę wiadomość
-
Miru, tu chyba nie chodzi o złośliwości tylko zdziwienie.
Myślę, że skoro jesteście pod dobrą opieką, to chyba pewne sprawy są pod kontrolą.
Tak jak Magda napisała silny facet rośnie.
Z tego co pamiętam, to od początku były problemy. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze i spotkamy się na zlocie sierpnióweczek5ylwia lubi tę wiadomość
-
Oj Kochane nie ma się co kłócić i złościć.
Mnie też raz poniosło i napisałam, że mały usiadł, bo się odbił łokciami ode mnie i sobie usiadł z pół leżącej pozycji a ja się zajarałam jak gwizdek.
Teraz też mu czasem pozwalam usiąść, bo ciągnie do przodu i się wkurza, że nic nie widzi.
Mój mąż jest już prawie na pochlej party. Mały śpi i coś mi się wydaje, że noc będzie przerąbana...
Ugotowałam rosół z ofkowej kury i nie mam jak go zjeść, no żesz go w sznycel
A ja Wam się przedstawiłam? -
małaMyszka wrote:Oj Kochane nie ma się co kłócić i złościć.
Mnie też raz poniosło i napisałam, że mały usiadł, bo się odbił łokciami ode mnie i sobie usiadł z pół leżącej pozycji a ja się zajarałam jak gwizdek.
Teraz też mu czasem pozwalam usiąść, bo ciągnie do przodu i się wkurza, że nic nie widzi.
Mój mąż jest już prawie na pochlej party. Mały śpi i coś mi się wydaje, że noc będzie przerąbana...
Ugotowałam rosół z ofkowej kury i nie mam jak go zjeść, no żesz go w sznycel
A ja Wam się przedstawiłam?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Takiego mam cwaniaka
Ooooooo telefon...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:38
Pulpecja, lys, jesslin87, Martucha86, gianna88, Aska87, jasmine89, aaaaga, Laura, mamasia, apaczka, sylwucha89, 5ylwia, AgaSad, witaminkab, chcebycmama, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja PISZE nie pierdole. Ale to kultura osobista.
Pisalam rowniez ze mial problemy przez pierwsze dwa miesiace, pisalam na poczatku nawet o tym ze gimnastyka i jaka.
Dostal jablko jak skonczyl 2 mce i problem znikal z kazdym kolejnym oraz gimnastyka i masazami.
Tego tez pewnie jyz nikt nie pamieta bo to bylo 3 mce temu tu pisane. Przykurcz karku byl powodem gimnastyki i naciagania co zwiekszylo jego ruchliwosc. To tez powinno byc oczywiste ze ktos kto Cwiczy jest silniejszy niz ktos kto lezy i czeka na rozwoj. To rehabilitacja.
W pamietniku ostatnio malo wpisow bo wystatczy ze na codziensie nim martwilam i w ciaxy tam wolę pisac jego postepy noz smuty.małaMyszka, magda sz, mamasia lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:39
lys, gianna88, jesslin87, Aska87, niecierpliwa, jasmine89, Pulpecja, aaaaga, magda sz, Martucha86, AgaSad, Laura, 0na88, apaczka, mamasia, sylwucha89, 5ylwia, Meggi31, witaminkab, chcebycmama, Paula_071 lubią tę wiadomość