SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja ja od kiedy karmię biorę Vitaminer dla karmiących i Omega 3 ale to nic nie daje - do 9 miesiąca powinno przejść. Mi niemiłosiernie włosy wypadają - powinnam odkurzać w domu codziennie, bo się walają wszędzie. czekam aż to wreszcie minie.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
jak Wy robicie że Wasze dzieci smieją się do zdjęć
? mój może mieć głupawke i smiac się w głos a tylko zobaczy aparat to mega powaga ... trzeba go brac z zaskoczenia zeby usmiech złapać pfff syn fotografa ehh
Agaata, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:jak Wy robicie że Wasze dzieci smieją się do zdjęć
? mój może mieć głupawke i smiac się w głos a tylko zobaczy aparat to mega powaga ... trzeba go brac z zaskoczenia zeby usmiech złapać pfff syn fotografa ehh
Mój robi dokładnie to samo.Aska87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:strasznie tesknie za mezem, ten ostatni miesiac bedzie sie ciagnał jak flaki z olejem
Lys zleci jak z bicza strzelil, zobaczysz. Juz Lily sie o to postara i nie bedzie Ci sie czas dluzyl, a jak maz wroci powinnas go zapoznac z rytualem Lily i spakowac torbe i na 2 dni do spa, zasluzylarg jak nikt na wiele, wiele wiecej.lys, małaMyszka, jesslin87, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Pulpecja ja od kiedy karmię biorę Vitaminer dla karmiących i Omega 3 ale to nic nie daje - do 9 miesiąca powinno przejść. Mi niemiłosiernie włosy wypadają - powinnam odkurzać w domu codziennie, bo się walają wszędzie. czekam aż to wreszcie minie.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wchodzę dziś a tu takie akcje...hmm jaj przeczytać ten pamiętnik Miru bo chętnie zobaczę.Kurczę Mój Leon też ma 5mscy 2 zęby dolne jedynki i idą teraz górne (notabene większy Sajgon niż z dolnymi ale może dlatego że górne to tzw łopaty?!) no i zaczyna nam siadać ale nie robię noc na siłę taki jest.Ja to się z tego cieszę dziewczyny choć jak wyje z bólu to ja razem z nim.
To jak sprawdzić Miru i pamiętnik?
Swoją drogą jesteście cudne na tych fotkach a dzieciaki jak maliny.Jak będę mieć więcej czasu to też się ujawnie.
P.S Lys dla mnie mega zaskoczenie po ujawnieniu;)małaMyszka, jesslin87, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
niecierpliwa wrote:Lys zleci jak z bicza strzelil, zobaczysz. Juz Lily sie o to postara i nie bedzie Ci sie czas dluzyl, a jak maz wroci powinnas go zapoznac z rytualem Lily i spakowac torbe i na 2 dni do spa, zasluzylarg jak nikt na wiele, wiele wiecej.
heheh już mu mówiłam, że po jego powrocie się pakuję i jadę do spa na masaże, mani i pedi, fryzjer, kosmetyczka itd itdmałaMyszka, chcebycmama, mamasia, niecierpliwa, 0na88, Paula_071, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie moge znalesc tego pamietnika Miru a link nie dziala. Moja juz ma skonczone 5 miesiecy czasami sie przekreci z brzuszka na plecki. Siedzi ale tylko u mnie na kolanach bardzo to lubi, a karmimy sie piersia ostatnio wieczorem daje jej troszke kleiku ryzeowego bo glodna jest.
chcebycmama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej,
Miru ja pamiętam co przechodziliscie pod koniec ciąży. Wierzę, że miałaś ciężkie początki z synem. Najważniejsze, że jesteście pod opieką dwóch lekarzy i wszystkiego dobrego dla Was!
Dziewczyny a ja mam pytanie o SZUMISIA. Czy któraś z Was już się z nim POŻEGNAŁA? Bo mój syn czasami budzi się w nocy jak szumis się wyłączy, a po chwili gdy tylko włączę go na nowo spokojnie zasypia. Zastanawiam się czy nie odstawić szumisia. Co MYSLICIE?małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Moja póki co tylko z dwa razy obróciła się z brzuszka na plecy i dwa razy na boczek przekręciła się z plecków a ja taka szczęśliwa, że już tak się rozwija:) Ja tam uważam, że wszystko w swoim czasie, jak będzie gotowa zacznie siadać, chodzić itp.
A u mnie jakiś kaszelek nieładny dla małej się zaczął. Można coś małej podać?? Zrobić inhalacje? Jutro jak się uda przejdę się z nią do lekarza, lepiej niech ją osłucha, czy w płuckach wszystko w porządku.AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:jak Wy robicie że Wasze dzieci smieją się do zdjęć
Aska87, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość