SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A to z przygotowań do ślubu w lipcu 2013, bardzo je lubię:
Dobra, koniec wspomnień, czas się dzieckiem zająć i pranie wstawićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 20:34
Martucha86, Migotkaa, lys, Laura, gianna88, Pulpecja, jesslin87, mamasia, apaczka, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, AgaSad, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89, Amberla lubią tę wiadomość
-
jesslin dziękuje, za to cięzki był jak nie wiem haha
Agaata ślicznie Ci w tej fuksji! to Twój kolor:)
dobra spadam sie brać z aobiad, bo maly ma drzemke 2-godzinna, ponad godzine spi a matka w czarnej dupieAgaata, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zainspirowana Waszymi zdjeciami podeszłam do lustra ... patrze w lustrze się nie mieszczę... i odniosłam ze smutkiem nutelle do kuchni
nowy cel... do wakacji zejść poniżej 60 kg żeby młody na plaży się za matkę nie wstydził, no i żeby się w sierpniu na zjeździe za bardzo nie wyróżniać z tłumujesslin87, 5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aśka na pewno jakieś bardzo małe to lustro masz
Ooo a ja nie w temacie... Zjazd jakiś organizujecie?
Byliśmy na spacerze 40min i wymiękkam. Za zimno dla mnie. Piździ takim chłodem ze poliki odpadaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 12:36
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ktoś zaraz oberwie za miss apaczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 15:26
Martucha86, Pulpecja, Migotkaa, Laura, mamasia, 0na88, lys, niecierpliwa, magda sz, gianna88, jesslin87, Paula_071, AgaSad, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Migotka dziekuje Ci bardzo kochana.
Jeslyn ja bym wystapila w my slowianie chetnie bo nawet mam takie cyce jak trzeba.
A urode to ja mam tatarska, pisalam juz chyba ze moja prababcie godonil tatarzyn i my mamy czarne, gleboko osadzone oczy, no i podejrzewam ze dlatego mam krotkie mocne nozki bo oni takie mieli Ci tatarzy zeby sie dobrze w siodle utrzymac na tych konikach. No wiec co poradze dieta???geny, geny!!!magda sz, gianna88, jesslin87, małaMyszka, sylwucha89, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
dzieje sie!mielismy brac slub juz 3-4 miesiace temu ale z czekalismy na jakis papier z urzedu imigracyjnego(moj b. jest z indii) i mozem y brac dopiero teraz, termin na 9 stycznia. jestesmy w ferworze przygootowan, nie myslalam ze to tyle roboty!
starszaki sa kochane, uwielbiaja mlodsza siostre. a moja kira wazy 7,3kg (wazona dzisiaj)idzie jej dolna jedynka - sliny coniemiara i od dzisiejszej nocy jest przeziebiona, zapluta po pas i duzo spi. zaczelam jej dawac troszke kaszke(karmie piersia, ale zdecydowalam po malu wprowadzac)
i o co chodzi z torebka kura?bo przeczytalam pare stron i nie ogarniam;)magda sz, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość