SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwego i spokojnego roku!
Zasnela na mnie noszona w pionie i spi juz od 2h, mam nadzieje, ze juz to sie nie powtorzy, ale i tak noc spedze przy niej, bo sie boje. Najbardziej mnie zastanawia skad taki ataklys, jesslin87, jasmine89, Laura, mamasia, Weridiana, małaMyszka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Czego mogę Wam życzyć w tym dniu,co zaczyna Nowy Rok?Przede wszystkim zdrowia, bo bez niego wszystko inne staje się nieważne.Przede wszystkim miłości,bo ona dodaje skrzydeł i umacnia.Przede wszystkim życzliwych ludzi wokół siebie,takich co nie zatruwaja życia, ale zawsze służą wsparciem i pomocą...i aby ten Rok byl lepszy od poprzedniego
Pulpecja, lys, jesslin87, jasmine89, Laura, mamasia, Weridiana, Paula_071, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa az mnie dreszcz przeszedl. Moze nawet jak przejdzie to idzcie do lekarza? My w kinie czekamy na drugi film. Iwo u tesciowej. Plakal dzis.
Nienawidze organicznie nienawidze fajerwerkow.
Dziewczyny zycze Wam cudownrgo roku. Zebysci Wy i Wasza rodzina byly kochane i bezpieczne.lys, jesslin87, Pulpecja, jasmine89, mamasia, Weridiana, Paula_071, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89, Maniuś, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
Wiecie jak mloda zasnela siedzielismy z mezem prz lapmie disco, popijalismy piwko, jedlismy chipsy i mowie do niego, ze nowy rok zapowiada sie znakomicie, bo jaki sylwester taki caly rok, a chwile pozniej juz mi mine zrzedla
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki kochane jeszcze raz samych radości, dla mnie poprzedni rok był najpiękniejszy ! mam nadzieje ze i ten przyniesie mi wiele radości czego i Wam życze,
Mąż padł po 23 haha, on taki chłop niezabawowy, ale to nic, poszłam zbaczyc o północy jak moje chłopaki śpia, najpiekniejszy widok!
aaa i dziś w koncu przegrzebałam do strony kiedy pojechałam do szpiala, ale sie o mnie martwiłyście.. a ja nie miałam internetu w starym tel..Pulpecja, lys, jesslin87, mamasia, Weridiana, Laura, Paula_071, małaMyszka, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
U nas spokojnie, zjedliśmy sobie piersi z kaczki na kolację, upiekliśmy szarlotkę. W międzyczasie karmiłam i usypiałam małą. I tak nie śpię, albo jak zasnę to czujnie, bo synowi kazałam zadzwonić jak będzie chciał kończyć imprezę, to po niego pojadę. Wolę tak niż jakby miał gdzieś łazić po nocy. Niecierpliwa, a może to faktycznie była jakaś reakcja na ten ibum?
lys, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Uciekam spać bo mały nie wie, że dzis sylwester i trzeba pospac dłuzej, fajerwerki go nie ruszały, a aj myslałam ze mi komin rozpierdoli haha tak sie tłukło w łazience,
dobrej nocki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 00:41
-
niecierpliwa wrote:Pulpecja ibum podalam przed 19, a to po 21, ale juz podawalam jej wczesniej dwa razy i wtedy nic sie nie dzialo. Jest to mozliwe?
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moje dzieci są cudowne.Leon poszedł dość po 20 i śpi dalej.Bomba atomowa by go nie ruszyła.A Fado jak nie pies śpi w najlepsze a o 23 poszedł na dwór i zlal sikiem prostym wszystkie strzały.
Kochane, niech Wam się darzy w tym roku!!!Pulpecja, lys, mamasia, jesslin87, Weridiana, Paula_071, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dziewczyny wszystkiego co najpiękniejsze!!
Mój młody od 20 obudził się 4 razy w tym minute po północy wiec przywitał z nami Nowy Rok. Ma facet wyczucie, coś czuje ze to będzie rozrywkowy gość bo szkoda mu czasu na sen..
dziś mam mega kryzys i zapowiedziałam ze jestem bliska podania mm i rozszerzania diety, mam dość tych nocek, dziś aż cycki mnie bolą a on w nocy ciągle głodny...lys, mamasia, jesslin87, Weridiana, Paula_071, małaMyszka, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:No właśnie, czy to możliwe po takim czasie? Przerażające jest wlaśnie to, ze nie wiadomo co dziecku jest, jak mu pomóc. A może jej się mleko np cofnęło gdzieś do noska i się przestraszyła? Oj wspołczuje ci, tyle strachu się pewnie najadlaś.
Nie mleko nie, ten nos byl tak zapchany na sucho, ze nic nie lecialo. Ja mam czasem tak zapchany nos jak jest duszno w pomieszczeniu albo po mega placzu.
Teraz zaczela pochrapywac i sapac. W lozeczku samej w pokoju jej nie zostawie, spi kolo mojego lozka w gondoli, ale ja oka nie umiem zmrozyc, bo nie ma monitora oddechu i sie nakrecammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kochane zycze Wam aby nowy rok dorownal 2015 bo nie wiem czy mozna to przebic:) zeby wszystko ukladalo sie po naszej mysli, mezowie posluszni i napaleni, dzieci zdrowe i usmiechniete, doba dluzsza zebysmy mialy czas dla samej siebie i zeby nam zlot wypalil :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 01:44
Pulpecja, mamasia, jesslin87, Weridiana, lys, Laura, Paula_071, witaminkab, małaMyszka, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, wspaniałego 2016 roku
żeby było tylko lepiej:) a dla tych co chcą Rodzeństwa dla Dzieciaczków życzę do końca tego roku dwóch kreseczek
idę was nadrabiać, bo zostało mi z 11 stron a Widzę Ze było trochę ostro
A z nowości. My Przedwczoraj daliśmy na smaku marcheweczki a Dziś kontynuowalismy i zjadła 3 duże łyżeczkigorzej jej idzie Jedzenie niż Pauli. Bo memla łyżkę jak cycki...
ale w połowie zakumala i poszło szybko :)widać było ze jej się spodobało. Ale to Dziecko tylko cycowe a nie butelkowe jak Paula wiec może być ciężko
Pulpecja, mamasia, jesslin87, Weridiana, lys, Laura, Paula_071, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa moja ma takie ataki przez katar i przez to ciezko oddycha. Duzo soli morskiej, odciagania i nie frida tylko katarkiem do odkurzacza, zaloz tez czapke i masuj zatoki przez czapke to jej splynie jak sie rozmasuje o rozgrzeje. Mnie wykoncza ten katar niby przyszedl ten mroz mial wymrozic zarazki i dupa. Aa i nawilz dobrze pokoj malej
-
niecierpliwa, myślę, ze nawet monitor oddechu niewiele by zmienił i tak bys siedziała. Tak to już jest, że w momencie gorączki, kaszlu, wymiotów, biegunek,bólu brzuszka, zatkanego noska i tym podobnych siedzisz i pilnujesz. I tak przez najbliższe kilkanascie lat, oby jak najrzadziej.