SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy właśnie z imprezki
młody super się spisał,choć zasnął o 22.30 i parę razy się wybudzal to się już nie rozbudzil i dotarliśmy do domu i śpi
czas na mnie też choć nie czuję zmęczenia,ale wiem że dzień może być ciężki. Dobrej nocki :-*
Weridiana, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, Iys Mała myszka dziękuję za zdjęcia
w końcu udało mi się was zobaczyć
wygladacie tak młodo, fajne z was mamusie
Niecierpliwa z takich starych babcinych sposobow to dobrze jest rozwiesic wokół miejsca gdzie dziecko śpi nawilżone tetrowe pieluchy
Paula jak mialam zator pielęgniarka po cichu dala mi srodek rozkurczowy poszerzajacy naczynia krwionośne , a co za tym idzie gruczoły , była to fiolka z płynem który wcieralam w nosie.
Niestety nie znam nazwy
Gratuluję ząbkau nas jeszcze nic nie widać, starszej siostry już nie dogoni
Dziewczyny życzę dużo zdrowia dla milusińskich
Kaarolinaa piękne zdjęcie pokoleniowesame kobietki
Laura fajnie razem wygladacie
u nas goscie pojechali Emma tańczyła do końcamam nadzieję że się to nie odbije jutro
lys, Laura, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie śpię
Co do wyobraźni i wyobrażeń to większość się zgadza, jedynie Iys miała jasne blad włosy, szczuplutka jest i starszaoraz Apaczka z rudymi włosami
Mój nick to moje prawdziwe imię z bierzmowania haha
pierwsze to Żaneta
W 2016 roku w sierpniu planuję być w Polsce więc zgłaszam się na zjazd
A jak nie wyjdzie to wzywam Gdańszczankilys, aaaaga, Paula_071, gianna88, jesslin87, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w nowym roku 2016 i znowu o rok ........ Mądrzejsza hehehe
Mlody beton na fajerwerkach sen po tatusiu ale chwile po obudzil sie z placzem
Ja odpadlam przed polnoca wstyd sie przyznac hehe
Milego pierwszego styczniaLaura, lys, mamasia, jesslin87, małaMyszka, sylwucha89, Weridiana, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Nowy roczek jupi!!!!
Skromnie powiem, że za 10 dni będę miała 30 lat! Stara, ale jara jak to się mówi heeheheheh
Później za jakieś 50 lat będzie z tyłu liceum z przodu muzeum hahahahhaha
Weridiana dziękuję :*
Mały wczoraj zasnął na Edzi jak śpiewała "to nie ja byłam Ewą..."
Obudził się za pięć dwunasta, więc przez okno oglądaliśmy światełkaw ogóle go nie ruszyło, nawet jak mała szczekała.
Dzisiaj w planach leżenie przed TV, krótki spacer, żeby się dotlenić i powrót do TV heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 09:30
jesslin87, lys, jasmine89, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aaa Weridiana jakby co, to ja też chętnie w Gdańsku się spotkam. Choć po cichu liczę na to, że jednak będzie zlot sierpniówek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 09:29
aaaaga, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Chłopaki jeszcze śpią, a ja? Robię śniadanie miszczów... Jajeczko z majonezem, paróweczki z keczupem, herbatka i TV. A w TV noc w muzeum-tajemnica grobowca uwielbiam noc w muzeum!!!!
Tam jest mój ulubieniec - Dziam Dziam Hehehe zawsze mówi dziam dziam, daj mi mniam mniam! I stąd mówię do Sebastiana dziamdziaku, idziemy dziamdziać heheaaaaga, jesslin87, lys, jasmine89, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Czy Wasze dzieci śpią przy tym huku fajerwerków? Moja co chwile się wybudza musze cały czas na rekach bujać
Zastanawialam się czy się nie obudzi, ale spał twardo. Do tego mielismy piszczącego 2,5 latka w domu i jego mamę w obcasach i udało się bez pobudki.jesslin87, mamasia, lys, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Mój mąż jeszcze śpi, ja słucham Trójki - standardowo w Nowy Rok. Znowu rok minął, nie wiem czy to powód do radości, że czas tak szybko leci, dla mnie nie za bardzo. Sylwester fajny, ale poszliśmy spać o 3.00, o 5.30 Hubert zarządził pobudkę na karmienie, o 6.30 jak na złość nie chciał zasnąć, na szczęście mąż go wziął, bo ja byłam nieprzytomna. Położył go na matę i z nim siedział a ten zrobił kupę po pachy (wczoraj był dzień bez kupy i może stąd ten wieczorny ryk). O 8.00 ja zabrałam Huberta, a mąż poszedł spać, nam też się udało jeszcze pospać o 9.30, a teraz już siedzimy i czekamy aż mąż się obudzi. Dzisiaj sąsiedzi przychodzą na poprawiny, robimy mule na winie, frytki i sałatkę. Mamy też jedzonko z wczoraj, to posiedzimy ze dwie godzinki.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku raz jeszcze!!!jasmine89, niecierpliwa, mamasia, lys, Paula_071, jesslin87, sylwucha89, małaMyszka, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa, z mala lepiej?
kojarzyc film the grudge?jak moja jasnie pani zaczyna ryczec, torobie odglos. teo filmu https://m.youtube.com/watch?v=UbK-IUlYaPA i taka radosc ze az sie zanosi smiechem;) jestem matka wariatka, odjechana na punkcie horrorowjesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, cala reszte nocy juz bylo ok spala do 7, rano zachowywala sie jak zawsze, z ta roznica, ze malo chetnie zjadla sniadanie. Nos czysty, a ja dumam co moglo byc przyczyna, bo katar wykluczam. Zastanawiam sie czy powodem nie byl kaloryfer, bo wczoraj rano zauwazylam, ze jest zapowietrzony, a spoldzielnia przyjdzie dopiero w poniedzialek, bo na wczoraj juz mieli full. Jestem nieprzytomna.
Dziewczyny czy bedziecie podawac dzieciom warzywa, ktorych same nie lubicie?? Mam brokul w sloiczku, dostala troche, ale definitywnie jej nie podchodzi i zastanawiam sie czy jutro tez ja nim katowac, skoro i tak go nie uzywam w kuchni, a podalam zeby zobaczyc czy jej podejdziejasmine89, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Wiesz niecierpliwa moj chlop zostal wychowany na francuskiego pieska duzo rzeczy nie jada: ryby, fasola, kukurydza, ryz, kasze, grochowka, bigos, kurczaka w sumie nic co ma kosc bo podobno mieso smierdzi koscia. Wiec ja zamierzam podawac dziecku wszystko tylko moze na razie dalabym spokoj z brokulem bo jest gorzki. Ale potem jak dziecko starsze to bym probowala dawac. Jednak warzywa zielone sa bardzo zdrowe.
małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
hej hej mamuski:)
u nas szymonek zrobił psikusa i wstał po 6, do 7 go lulałam ale nie zasnal wiec dałam butle, poszlismy poogladac tv a tatus spał w sypialni, niestety szymciowi nie miało sie na spanie, ja przysypiałam to piszczał mi do uszu, koło 9 usnał na godzinke, teraz je zbieramy sie do koscioła na obiad do tesciow a pozniej mam zamiar poleniuchowac:)
niecierpliwa ja bym probowała, mój na pierwszy rzut marchewka tez nie był zachwyconyjesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość