SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla Tomka ze taki dzielny i ma już ząbka !
Niecierpliwa ale łyso bez Twojego awatarka.
Życzę Wam żeby nadchodzący Nowy Rok owocował w sukcesy, był pełen miłości i cierpliwości, dużo zdrowia dla wszyskich i uśmiechu każdego dnia! :*
My bawimy sie w trójkę w domu, w sumie już w dwójkę bo Julo śpi,ale zabawa była przednia hehe balony, serpentyny, my z mężem poszaleliśmy a Julek patrzył jak na wariatów hehe śmiesznie
Edit. O Niecierpliwa już jest, tez robiliśmy podobne foty, superWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 21:10
jesslin87, małaMyszka, Pulpecja, mamasia, Weridiana, Laura, Maniuś, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomozcie Julka wybudzila sie z dzikim piskiem nie moze oddychac, ma caly nos zawalony i nie moze sobie z tym poradzic. Normalnie dzika rozpacz az wyje i lapie bezdechy. Frida nic nie wyciaga. Jak jej pomoc i skad tak nagle tak zawalony nos
-
Agaata wrote:Apaczka ja wzięłam z 6 rodzajów: owsiana, razowa, ryżowa, jaglana, orkiszowa, z pszenicy z pełnego przemiału... Będę próbować co mu podejdzie. Nie brałam mlecznych ani żadnych bananowych czy waniliowych.
ja też wezmę chyba kilka i też bezmleczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 21:44
Agaata lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny pomozcie Julka wybudzila sie z dzikim piskiem nie moze oddychac, ma caly nos zawalony i nie moze sobie z tym poradzic. Normalnie dzika rozpacz az wyje i lapie bezdechy. Frida nic nie wyciaga. Jak jej pomoc i skad tak nagle tak zawalony nos
u nas kilka dni temu było to samodziki płacz chyba ze 2 godz w nocy mąż do apteki jechał nasivin soft i aromaktiv zel doradzili plus pedicetamol dalismy na wyciszenie i spał do rana... wczesniej próbowalismy wszystkie domowe sposoby tylko wzmagało wrzask
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny pomozcie Julka wybudzila sie z dzikim piskiem nie moze oddychac, ma caly nos zawalony i nie moze sobie z tym poradzic. Normalnie dzika rozpacz az wyje i lapie bezdechy. Frida nic nie wyciaga. Jak jej pomoc i skad tak nagle tak zawalony nos
-
Pare godzin wczesniej podalam ibum, bo bardzo marudzila z powodu dziasel, maz czyta w ulotce, ze to po tym moze byc, ale juz wczesniej z 2 razy go dostala i bylo ok. Do diety wczoraj wprowadzilam gruszke. Po 15 minutach dzikiego wrzasku i takiego pisku gardlowego jak przy szczepieniu zasnela na mnie. Kuzwa maz po alkoholu, a jak nam przyjdzie do szpitala jechac to znalezienie dzis wolnej taksowki bedzie graniczylo z cudem.
A jak sie robi inhalacje, moze to glupie pytanie, ale nigdy nawet sobie nie robilammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
my siedzieliśmy z młodym nad garnkiem z parującym naparem z szałwi... fakt leciało mu ciurkiem z nosa ale utrzymanie go przy takiej rozpaczy jak była u nas to masakra
rwał się i bałam się że się poparzy
teraz kupiliśmy inhalator ale też założenie tej maski to graniczy z cudem tak się wyrywamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
No i te fajerwerki, co chwile sie wzdryga.
Jak ja nosze w pionie i lezy z glowa wyzej to oddycha normalnie, ale jakby cos w niej swierczalo. Gdyby to byl katar to nos nie bylby zapchany caly czas, zwlaszcza ze nic nie udalo sie odciagnac?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jednak z dzieckiem nie ma zadnej przewidywalnosci. Zasnela sama w lozeczku po butelce od razu, zasiedlismy z mezem przy piwku, szczesliwi, bo to pierwszy taki wieczor od dawna, ze zasnela tak wczesnie, nie ma zadnych obowiazkow, a tu masz taka akcja
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Probowalam nie dala sie na brzuch polozyc. Teraz spi, a ja siedze jak na szpilkach i modle sie, zeby nie zaczela plakac, bo ona tak wyla doslownie chyba dlatego, ze bala sie, ze nie moze oddychac nosem, a placz jeszcze to utrudnial.
-
Niecierpliwa, bidulka mała, nie wiem co poradzić, najlepsza była by inhalacja żeby "puściło"
U nas mały spi jak zabity, juz na popoludniowej drzemce trzaskali to nic sobie z tego nie robił
Paula, gratuluje ząbka, ja macam codziennie przy smarowaniu i dalej nicccc
Karolina, pięknie wygladacie, jaka laska z Ciebie, zapuszczasz włoski? zdradz co robisz ze masz takie puszyste:P jestes bardzo podobna do mamy:)
aaa i POla by pasowała do mojego Szymonka, takie same pućki maja hehe:) śliczna jest:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 22:45
-
Niecierpliwa no tak mi przykro, chyba najgorzej jest jak dziecku cos sie dzieje a nie wiadomo jak mu pomoc.
Oopowiem wam hiatorie. 5 lat temu jak wynajmowalismy mieszkanie, wpadli do nas znajomi. Moj chlop to lubi sie napic ale jak czuje ze dosyc w dupce idzie spac. Wiec poszedl spac do kibla na ziemie i zamknal sie na klucz. A tu popijawa i nie ma jak do kibelka pojsc. W koncu mowie do kolegi po h nawolywania i pukanka w drzwi zeby zamek wylamal a wstawimy nowy. Meza wyniesli z lazienki.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kochane niech się spełnią wszystkie Wasze życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia, niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale... Niech się spełnią wszystkie krok po kroku, tego Wam życzymy w Nowym Roku.
Szczęśliwego Nowego Roku!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/714dddd94737.jpg
My spędzamy Sylwestra we trojemałaMyszka, Aska87, jasmine89, lys, Paula_071, Pulpecja, jesslin87, Migotkaa, witaminkab, Weridiana, gianna88, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa, ja bym spróbowała inhalacji, nawet z samą solą. To bardzo ułatwia oddychanie. Mam nadzieję, ze już jest dobrze, a jakby nie daj Boże coś się działo to nie czekaj na żadne taksówki dzisiaj tylko dzwoń po pogotowie, to jest małe dziecko i takie duszności są niebezpieczne.
jasmine89, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość