SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:Weridiana specjalnie dla Ciebie, daj znać jak zobaczysz to wykasuję
Sorcia fot nie skasowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 17:13
Weridiana lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:O kurcze, tego drugiego nie widziałam! Ależ corcie masz czarnulke fajna
Sorcia fot nie skasowałammałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w nowym roku! Mi też smutno w tym roku kończyć go, bo to był dobry rok i przyniósł mi najwspanialszy dar. Wiec niech następny będzie tak samo dobry dla nas wszystkich
Dokładnie rok temu pierwszy raz zobaczyłam moja córeczkę. Miała 5 milimetrów i wzruszyłam się do łez jak zobaczyłam ze jest.Paula_071, małaMyszka, apaczka, magda sz, Laura, Pulpecja, jasmine89, aaaaga, jesslin87, lys, Weridiana, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Wszystkiego dobrego w nowym roku! Mi też smutno w tym roku kończyć go, bo to był dobry rok i przyniósł mi najwspanialszy dar. Wiec niech następny będzie tak samo dobry dla nas wszystkich
Dokładnie rok temu pierwszy raz zobaczyłam moja córeczkę. Miała 5 milimetrów i wzruszyłam się do łez jak zobaczyłam ze jest.
Ja też byłam na usg w sylwestra:) dokładnie o 14:20Laura, małaMyszka, jesslin87, sylwucha89 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Agaata wrote:Hej
A może nawet się znają, bo to jednak nie jest aż taka ogromna branża
Bardzo możliwe, bo często w W-wie bywa, a i firma korpo jego siedziba główna to stolica.
Próbuje Was odczytać. U nas drama5 że spaniem. Ni dzień i noc nie daje się odłożyć nawet na 5 minut. Śpi z nami. Masakra, już nie daje rady, chyba doła załapuje.
Zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!Laura, małaMyszka, jasmine89, mamasia, jesslin87, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ofka na sucha skore -atoderm, ja czasem oilatum kremem nawet smaruje ale on zapycha dlatego rzadko stosuje.
Nie wiem jak bedzie z tym sylwestrem, Maja ma straszny katarnajgorzej ze na to nie ma leku ze dzien pobierze i koniec, wiec bedziemy sie meczyc 2 tyg..14.01 szczepionka ciekawe czy da rade zrobic.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kochane!!! Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym 2016 roku. Aby dzieciaczki zdrowo rosły, żeby spełniły się wszystkie pozostałe marzenia, żebyście miały więcej wolnego czasu dla siebie, a przede wszystkim żeby Zdrówko dopisywało i na zlocie w sierpniu każda miała siłę na pochłonięcie tony żarełka z grilla i litrów pepsi i innych bardzo niezdrowych rzeczy heheheheehhe
Bo przecież wszystkie uwielbiamy jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 18:01
Paula_071, Ewa123, jasmine89, Pulpecja, apaczka, mamasia, jesslin87, lys, gianna88, witaminkab, Weridiana, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Moje kochane proszę o radę. Myślę, czy by nie zacząć podawać mojej małej kaszki albo jakiegoś kleiku na bazie mojego mleka wieczorem. Tak żeby troszkę ta jej waga ruszyła bo jest na 10 centylu i żeby ładniej spała w nocy, bez pobudek. Co polecacie? Żeby nie było sztucznosci, jak najbardziej naturalne, nie slodzone. Macie coś sprawdzonego?
Ewa123 -
Ewa123 wrote:Moje kochane proszę o radę. Myślę, czy by nie zacząć podawać mojej małej kaszki albo jakiegoś kleiku na bazie mojego mleka wieczorem. Tak żeby troszkę ta jej waga ruszyła bo jest na 10 centylu i żeby ładniej spała w nocy, bez pobudek. Co polecacie? Żeby nie było sztucznosci, jak najbardziej naturalne, nie slodzone. Macie coś sprawdzonego?
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Dziewczyny dla Was i waszych rodzin Szczęśliwego Nowego Roku. Oby był jeszcze szczęśliwszy dla nas niż obecny.
Może w tym 2016 roku znów ujrzymy dwie kreseczki? Oczywiście życzenie dla tych które chcą rodzeństwa dla tegorocznych sierpniowek.Laura, mamasia, jesslin87, lys, małaMyszka, witaminkab, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Karolina zdjecie super:)Lys jestes laska;)
starszaki maja "wychodne", ja ugotuje dzisiaj chicken curry - zjemy z ryzem, kupilam takie orzechowe ciasto(nie chcialo mi sie piec)i zostajemy w domu, watpie zebysmy dotrwali do 24:p no ale w planach hinduskie filmy, wiec zobaczymy:)
mam pytanie do mam dajacych kaszke:ja dalam malej pierwszy raz dwa dni temu, kilka lyzeczek. jesli sa ladne kupki i nie ma problow moge jej juz dac pelna porcje?
zycze wam szesliwego nowego:)mamasia, jesslin87, lys, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Moje kochane proszę o radę. Myślę, czy by nie zacząć podawać mojej małej kaszki albo jakiegoś kleiku na bazie mojego mleka wieczorem. Tak żeby troszkę ta jej waga ruszyła bo jest na 10 centylu i żeby ładniej spała w nocy, bez pobudek. Co polecacie? Żeby nie było sztucznosci, jak najbardziej naturalne, nie slodzone. Macie coś sprawdzonego?
-