SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwego nowego roku i szampańskiej zabawy babinki!!
Czytam Was, ale zanim zawsze dobrne do końca to zapominam co miałam pisać i tak oooo.
Ale z Was laski, ja to torba przy Was jestem. Ale od nowego roku biorę się za siebie
Mi tam od początku opowiastki Miru smierdzialy . Dziewczyna chyba bardzo lubi rywalizację i wyścigicisnela żeby jako pierwsza urodzić, młody jako pierwszy" pelzal, jadł, stał,i chodził " aaa i mówił. Jak to mówią papier wszystko przyjmie .
Zamiast ruszyć dupskk i się szykować, bo idziemy do znajomych to leże z mała. A wygladam jak panda bo mylam głowę i makijaż rozmazal mi się .
Mycha a Ty nie miałas dzisiaj testować??lys, małaMyszka, jesslin87, jasmine89, Weridiana, Laura, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda na recepte to bylo ateraz sie kurcze wystraszylam z tym odciaganiem ale podawalam mu tylko raz dziennie i mala dawke bo 5 kropli.
Ale nie kaszld i kataru nie ma to mam nadzieje ze wszystko ok.
Szczesliwego nowego rokumałaMyszka, lys, jasmine89, Laura lubią tę wiadomość
-
Mamy zeba! Dolna prawa jedynka
apaczka, małaMyszka, jesslin87, lys, Pulpecja, mamasia, Agaata, aaaaga, Aska87, jasmine89, gianna88, ainer85, Migotkaa, witaminkab, Weridiana, Laura, sylwucha89, Martucha86, Maniuś, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
U nas nocka masakryczna przez katar,budził się co godzinę a od 5 już nie spał do 7.30. Na 10 mieliśmy wizytę u lekarza,plucka czyste,więc idziemy z młodym do znajomych na Sylwestra
A Wam Kochane życze samych cudowności i pomyślności w Nowym Roku
Paula_071, Pulpecja, jasmine89, ainer85, lys, jesslin87, małaMyszka, Laura, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam samych pięknych chwil w nadchodzącym Nowym Roku, dużo szczęścia, zdrówka, miłości i spełnienia wszystkich marzeń!!!
Pulpecja, jasmine89, apaczka, ainer85, jesslin87, małaMyszka, witaminkab, mamasia, Laura, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:wow i to tak łatwo przyszło? Rzeczywiście Tomek to złote dziecko
Robilam mu czyszczenie jamy ustnej przed kapiela i nagle czuje, ze gaza o cos haczy. Zagladam a tam taki bialo-przezroczysty zabekwczesniej nawet napuchnietego dziasla nie czulam.
Pulpecja, apaczka, lys, jesslin87, małaMyszka, Laura, mamasia, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
My zrobiliśmy sałatkę z sałaty, pomidorków koktajlowych, winogron i żółtego sera - bo to miałam w domu. Upiekliśmy też tartę z kurczakiem, cebulką, pomidorkami i serem feta. Dodatkowo mamy hummus, cienkie kabanoski, chipsy eco z buraka i brokułów i mój sernik. Sąsiedzi mają przynieść polędwicę z dzika, tuńczyka w galarecie i sałatkę z pęczaku, więc głodni pewnie nie będziemy. Mam nadzieję, że Sylwester się uda.
Z Hubertem miałam dzisiaj problem, bo po pierwsze zakrztusił się jak leżał na przewijaku... Cofnęła mu się ślina z mlekiem i poszło buzią i nosem... Strasznie to wyglądało, bo się zachłysnąłTo go bardzo zdenerwowało i okropnie płakał, nie chciał zjeść, wył niesamowicie... aż zasnął. Nie wiedziałam już co mam robić
Mam nadzieję, że noc będzie lepsza niż wieczór.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 20:25
małaMyszka, mamasia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziewczynki i maluszki !!!
my na razie we Wrocławiu może wskoczymy za chwile do Katowic lub Krakowa
jasmine89, Pulpecja, apaczka, ainer85, jesslin87, małaMyszka, witaminkab, mamasia, Weridiana, Laura, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Apaczka ja wzięłam z 6 rodzajów: owsiana, razowa, ryżowa, jaglana, orkiszowa, z pszenicy z pełnego przemiału... Będę próbować co mu podejdzie. Nie brałam mlecznych ani żadnych bananowych czy waniliowych.
apaczka, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Paula gratuluje zabka, moze dlatego Tomek tak sie budzil w nocy.
Ja podaje kaszke bezsmakowa i bezmleczna z hippa. Kiedy planuaecie wprowadzic mieso? Ile czasu od rozpoczecia rozszerytania diety?
Ja Wam zycze zdrowka dla Waszych rodzin i dzieci przede wszystkim!ainer85, apaczka, lys, jesslin87, jasmine89, małaMyszka, Paula_071, witaminkab, mamasia, Weridiana, Laura, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ten rok byl dla nas absolutnie wyjatkowy i z pewnoscia bedziemy go bardzo cieplo wspominac. Zaczela sie piekna wspolna przygoda. Oby nadchodzacy rok byl dla nas rownie szczesliwy,zeby omijaly nas problemy i troski, niech bedzie radosny i bogaty, co by w portfelu wciaz bylo grubo (od pieniedzy, a nie od rachonkow i paragonow :*
Jednym slowem - najlepszosci na 2016 roklys, aaaaga, jesslin87, jasmine89, małaMyszka, Laura, Pulpecja, witaminkab, mamasia, Weridiana, sylwucha89, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość