SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Paula, na pewno znalazłabyś kogoś we Wrocławiu, kto by za opłatą zgodził się dzisiaj przyjechać.
Oczywiście, że bym zapłaciła za ulgę. Tylko nie znam nikogo kto mógłby to zrobić oprócz tej położnej, co prowadzi szkołę rodzenia pode mną. Ciocia męża, co w szpitalu zajmuje się laktacją nie podjęła się tego. Mam w rodzinie kilku lekarzy, zadeklarowali się, że mogą spróbować to przekuć, ale oni nigdy tego nie robili, a ja nie chcę być królikiem doświadczalnym.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Karolinko ja karmie kp. Rozmawiałam z pediatrą, jest to pediatra, który jeszcze mnie leczył także ma już jakieś 60 lat. Powiedział, że oczywiście wystarczy kp przez pół roku, ale jeżeli widzę, że moje mleczko mu nie starcza to mogę zacząć podawać kaszkę sinlac albo alerlac i z warzyw jabłuszko i marchewkę na początek. Syn wcina jabłuszko koło 10.00 a kaszkę koło 15.00. Dziś byłam na zakupach i kupiłam 7 słoiczków
marchewkę, jabłuszko i mieszankę marchewki i jabłuszka.
Ja oczywiście chcę nadal kp, ale dlaczego już nie urozmaicać diety skoro można?
W nocy karmię czasami co półtorej godziny, w dzień 2 godziny przerwy między posiłkami to jest max. Dlatego rozszerzamy dietę. Syn obecnie ma 66 cm i ponad 7 kg.małaMyszka, Aska87 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Paula_071 wrote:
zadzwoniła sąsiadka, że nie da rady dzisiaj jednak przyjechać i dopiero w poniedziałek będzie w Szkole Rodzenia:( Muszę się przemęczyć...
nadal tak bardzo Cię boli? ja miałam kilka razy zatkane kanaliki i w momencie jak piers robiła się miękka to już było w miarę ok, na początku jeden kanalik miałam zatkany kilka tyg. - wtedy nie wiedziałam jeszcze ze to kanalik,a piers była co kilka dni jak kamieńmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Uwielbiam kawe i mam bzika na punkcie kubkow, a to moj dzisiejszy nabytek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15ca6540b90d.jpg
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Paula, zerknij:
Dudkowska Iwona, położna, IBCLC Poradnia Laktacyjna ProMater, Święta Katarzyna; również wizyty domowe w południowej części Wrocławia i południowych okolicach oraz porady telefoniczne 608 432 714
Fortunko Dorota, położna, IBCLC, CDL Medyczne Centrum Rodzinne - poradnia laktacyjna; również wizyty domowe (Wrocław i okolice) oraz porady telefoniczne 601 157 159, 727 400 310
Jurkiewicz Marlena Monika, położna, CDL Wojewódzki Szpital Specjalistyczny oraz Centrum Terapii PROMITIS; też wizyty domowe 534 632 904, 501 366 363
Lech Elżbieta, położna, IBCLC Prywatna poradnia laktacyjna, ul. Legnicka 60; wizyty domowe Wrocław i okolice, porady telefoniczne, odpowiada na maile 503 589 814; [email protected]
Zaczkowicz Dalila, położna, CDL wizyty domowe w rejonie Wrocławia oraz od strony Żórawiny i Bielan Wrocławskich (codziennie 8.00-18.00) 793 008 823
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Help czy po znieczuleniu miejscowym zeba mozna karmic piersia? Jade na 22 do dentysty i bez znieczulenia nie dam sie dotknac a zab napierdziela mnie od sylwestra wiec musze go zrobic
Dzisiaj kolejna proba na sucho mlody otwiera buzie jak zblizam do ust i ciumcia lyzeczke -
Agaata wrote:Paula, zerknij:
Dudkowska Iwona, położna, IBCLC Poradnia Laktacyjna ProMater, Święta Katarzyna; również wizyty domowe w południowej części Wrocławia i południowych okolicach oraz porady telefoniczne 608 432 714
Fortunko Dorota, położna, IBCLC, CDL Medyczne Centrum Rodzinne - poradnia laktacyjna; również wizyty domowe (Wrocław i okolice) oraz porady telefoniczne 601 157 159, 727 400 310
Jurkiewicz Marlena Monika, położna, CDL Wojewódzki Szpital Specjalistyczny oraz Centrum Terapii PROMITIS; też wizyty domowe 534 632 904, 501 366 363
Lech Elżbieta, położna, IBCLC Prywatna poradnia laktacyjna, ul. Legnicka 60; wizyty domowe Wrocław i okolice, porady telefoniczne, odpowiada na maile 503 589 814; [email protected]
Zaczkowicz Dalila, położna, CDL wizyty domowe w rejonie Wrocławia oraz od strony Żórawiny i Bielan Wrocławskich (codziennie 8.00-18.00) 793 008 823
Dzięki. Dorota Fortunko to właśnie sąsiadka z dołu, wiem, że zna się na rzeczy. Mi się nie robi zastój, mam zapchany kanalik tak, że na sutku jest biała jakby krost/guzek. Boli, najbardziej jak mały je.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Cześć dziewczyny, my jesteśmy w drodze do Warszawy
smutno mi, że znów minie trochę czasu nim zobaczę swoją rodzinę a teraz te 9 dni minęło bardzo szybko i przyjemnie...Być może moja mama wpadnie do nas i mojego brata na dzień babci a my chyba się wybierzemy znów do Szczecina w połowie lub pod koniec lutego. Ech do dupy z tymi odległościami
No to się pożaliłam...Natalka śpi prawie od samego początku podróży ale przed nami jeszcze ok 4h.
małaMyszka, Weridiana, magda sz lubią tę wiadomość