SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka dokładnie tak robię mleko jak opisałas! Ale nie nocy tylko kp, wiec nie musze wstawać.
Aska faktycznie dziwne ze się nie spotkaliśmy. Często też chodzę na lotnisko. Tylko musze zmieniać czasem bo można zwariować w kolko to samo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:35
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Apaczka, szerokiej drogi. Do lutego to już bardzo blisko, więc niedługo znowu spotkanie z rodzinką, nie martw się
Zastanawiam się co się dzieje z Aga89, bo od naszego spotkania w Wawie się nie odzywała.
A tak swoją drogą, Magda, Apaczka, może jak mrozy odpuszczą to zorganizujemy jakiś wspólny spacer w okolicach centrum?apaczka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Apaczka, szerokiej drogi. Do lutego to już bardzo blisko, więc niedługo znowu spotkanie z rodzinką, nie martw się
Zastanawiam się co się dzieje z Aga89, bo od naszego spotkania w Wawie się nie odzywała.
A tak swoją drogą, Magda, Apaczka, może jak mrozy odpuszczą to zorganizujemy jakiś wspólny spacer w okolicach centrum? -
Leon się podnosi,siada ale nie trzyma i opada a chichra się przy tym strasznie.
Co do jedzenia to od tygodnia daję mieso zaczęłam od indyka dziś poszedł królik.
Niestety lopaty dają się we znaki bez ibum nie ma wieczoru a do tego Nie chce nam jeść.Z chęcią pije 100ml i ryk tak go boli.Później dopija prawie zimne.To samo z obiadkiem je chętnie ale zimne.Najlepsza ulga to zimna maść i gryzak a że ma już dolne jedynki to jak mnie scisnie to siny palec mi się robi.
I tyle o Panie Leonie.chcebycmama, Agaata, lys, Pulpecja, Paula_071, Weridiana, jesslin87, magda sz, mamasia, aaaaga, Martucha86, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Marsjanin dobry film ale Sicario nudyyyy....
Ogladalismy w kinie slaba plec z Boladz i bieda ale ja nie znosze polskich komedii oprocz poranek kojota chlopaki nie placza i lejdis. A to rezyserowal ten od lejdis.
Drugi film to prapremiera sekret jej oczu. Z julia roberts i nicole kidman. Kidman kulka jakby kij w dupie. Ale film dobry. Julia jest agentka ktorej corka zostala zamordowana. Scena z odnalezieniem ciala...jak macie wrazliwe serduszka nie ogladac. Mi poleciala lza.
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karola nie mow nic kolezanke.
U mnie w rodzinie kuzynowi urodzila sie coreczka. Ryczala od poczatku, rzucala sie. Ciagle cos. A to czeste biegunki, a to nie chwytala pesetowo, a to nie probowala siedziec,takie niby nic. Swoje tempo. Chodzili normalnie do lekarzy bilanse i git. Ale jak miala 8 mcy dorwal ja lekarz. Jeszcze nie siedziala. I mowi ze ma porazenia albo autyzm albo chuj wie co moze nigdy nie bedzie chodzic. Oni w szoku. Okazalo sie ze stracili miesiace rehabilitacji. Ledwo zaczela chodzic majac trzy lata. Ma szesc i prawie nie mowi. Nie wiedza co to bo rezonans nie wykazal uszkodzen. Jakas mutacja genu mowi siostra... w kazdym razie jej babcia mowi ze cos czula ale jejmatka mowila nie wmawiajcie mi bylam u lekarza dopiero...nie chciala wiedziec. Jezeli kolezanka nie jest gotowa to nie przyjmie tego do wiadomosci. A tylko bedzie jej przykro i sie obrazi. Musi to uslyszec od lekarza.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Lys, polecałaś kiedyś puzzle piankowe chyba? Ja nie zapamiętałam, możesz wrzucić, które są dobre?
Ja mam te. Są fajne, ale dla maluchów w naszym wieku już bym ich nie kupiła, bo jednak są małe elementy.
http://allegro.pl/puzzle-piankowe-mata-zwierzeta-kostka-i5715316019.html
Gdybym teraz kupowała to kupiłabym te:
http://www.babyono.com/puzzle-piankowe-6szt-figury.html
http://www.babyono.com/puzzle-piankowe-6szt-cyfry.html
Mysza chyba je ma.Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Acha lys moj Iwek nie obraca sie na boki z placow ani z brzucha. Wydaje mi sie ze jest za ciezki. Spi tylko na plecach, na brzuchu nigdy moze dwa razy w zyciu.
Twoje słowa są mi jak miód na uszy, bo ja co jakiś czas się martwię, że kiepsko nam wszystko idzie i jak słyszę, że inne dzieci w tym samym wieku też czegoś nie robią to mi lżej i przestaję się stresować. :*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Twoje słowa są mi jak miód na uszy, bo ja co jakiś czas się martwię, że kiepsko nam wszystko idzie i jak słyszę, że inne dzieci w tym samym wieku też czegoś nie robią to mi lżej i przestaję się stresować. :*
małaMyszka lubi tę wiadomość