X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka dokładnie tak robię mleko jak opisałas! Ale nie nocy tylko kp, wiec nie musze wstawać.
    Aska faktycznie dziwne ze się nie spotkaliśmy. Często też chodzę na lotnisko. Tylko musze zmieniać czasem bo można zwariować w kolko to samo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:35

małaMyszka lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka szerokiej i spokojnej drogi

apaczka lubi tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka, szerokiej drogi. Do lutego to już bardzo blisko, więc niedługo znowu spotkanie z rodzinką, nie martw się :-)

Zastanawiam się co się dzieje z Aga89, bo od naszego spotkania w Wawie się nie odzywała.

A tak swoją drogą, Magda, Apaczka, może jak mrozy odpuszczą to zorganizujemy jakiś wspólny spacer w okolicach centrum?

apaczka, magda sz lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Apaczka, szerokiej drogi. Do lutego to już bardzo blisko, więc niedługo znowu spotkanie z rodzinką, nie martw się :-)

Zastanawiam się co się dzieje z Aga89, bo od naszego spotkania w Wawie się nie odzywała.

A tak swoją drogą, Magda, Apaczka, może jak mrozy odpuszczą to zorganizujemy jakiś wspólny spacer w okolicach centrum?
    Jestem za :-)

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któreś z naszych sierpniowych pociech siedzi?

Psioszka jak Leon?

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leon się podnosi,siada ale nie trzyma i opada a chichra się przy tym strasznie.
    Co do jedzenia to od tygodnia daję mieso zaczęłam od indyka dziś poszedł królik.
    Niestety lopaty dają się we znaki bez ibum nie ma wieczoru a do tego Nie chce nam jeść.Z chęcią pije 100ml i ryk tak go boli.Później dopija prawie zimne.To samo z obiadkiem je chętnie ale zimne.Najlepsza ulga to zimna maść i gryzak a że ma już dolne jedynki to jak mnie scisnie to siny palec mi się robi.
    I tyle o Panie Leonie.

chcebycmama, Agaata, lys, Pulpecja, Paula_071, Weridiana, jesslin87, magda sz, mamasia, aaaaga, Martucha86, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys, polecałaś kiedyś puzzle piankowe chyba? Ja nie zapamiętałam, możesz wrzucić, które są dobre?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaata, watrobka super chyba dzieki jablkom:)

Agaata lubi tę wiadomość

• psioszka11 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja proszę o namiary na te kalendarze z dzieciakami?

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    agaata, watrobka super chyba dzieki jablkom:)

Bardzo się cieszę! :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsjanin dobry film ale Sicario nudyyyy....
    Ogladalismy w kinie slaba plec z Boladz i bieda ale ja nie znosze polskich komedii oprocz poranek kojota chlopaki nie placza i lejdis. A to rezyserowal ten od lejdis.
    Drugi film to prapremiera sekret jej oczu. Z julia roberts i nicole kidman. Kidman kulka jakby kij w dupie. Ale film dobry. Julia jest agentka ktorej corka zostala zamordowana. Scena z odnalezieniem ciala...jak macie wrazliwe serduszka nie ogladac. Mi poleciala lza.

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola nie mow nic kolezanke.
    U mnie w rodzinie kuzynowi urodzila sie coreczka. Ryczala od poczatku, rzucala sie. Ciagle cos. A to czeste biegunki, a to nie chwytala pesetowo, a to nie probowala siedziec,takie niby nic. Swoje tempo. Chodzili normalnie do lekarzy bilanse i git. Ale jak miala 8 mcy dorwal ja lekarz. Jeszcze nie siedziala. I mowi ze ma porazenia albo autyzm albo chuj wie co moze nigdy nie bedzie chodzic. Oni w szoku. Okazalo sie ze stracili miesiace rehabilitacji. Ledwo zaczela chodzic majac trzy lata. Ma szesc i prawie nie mowi. Nie wiedza co to bo rezonans nie wykazal uszkodzen. Jakas mutacja genu mowi siostra... w kazdym razie jej babcia mowi ze cos czula ale jejmatka mowila nie wmawiajcie mi bylam u lekarza dopiero...nie chciala wiedziec. Jezeli kolezanka nie jest gotowa to nie przyjmie tego do wiadomosci. A tylko bedzie jej przykro i sie obrazi. Musi to uslyszec od lekarza.

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Lys, polecałaś kiedyś puzzle piankowe chyba? Ja nie zapamiętałam, możesz wrzucić, które są dobre?

Ja mam te. Są fajne, ale dla maluchów w naszym wieku już bym ich nie kupiła, bo jednak są małe elementy.

http://allegro.pl/puzzle-piankowe-mata-zwierzeta-kostka-i5715316019.html

Gdybym teraz kupowała to kupiłabym te:

http://www.babyono.com/puzzle-piankowe-6szt-figury.html
    http://www.babyono.com/puzzle-piankowe-6szt-cyfry.html

Mysza chyba je ma.

Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha lys moj Iwek nie obraca sie na boki z placow ani z brzucha. Wydaje mi sie ze jest za ciezki. Spi tylko na plecach, na brzuchu nigdy moze dwa razy w zyciu.

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Acha lys moj Iwek nie obraca sie na boki z placow ani z brzucha. Wydaje mi sie ze jest za ciezki. Spi tylko na plecach, na brzuchu nigdy moze dwa razy w zyciu.

Twoje słowa są mi jak miód na uszy, bo ja co jakiś czas się martwię, że kiepsko nam wszystko idzie i jak słyszę, że inne dzieci w tym samym wieku też czegoś nie robią to mi lżej i przestaję się stresować. :*

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja mama jest w Omanie i wlasnie mi napisala ze jest 30 stopni...

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys, jak ladny awatarek!
    czy po jedzeniu sloiczka bierzecie dziecko do odbicia?bo moja zjadla dzisiwj pol sloiczka banana i po 2,5 godzinie troszke ulala tym bananem. moze to miec jakis zwiazek?moze jej dalam za duzo na pierwszy raz?

• Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Twoje słowa są mi jak miód na uszy, bo ja co jakiś czas się martwię, że kiepsko nam wszystko idzie i jak słyszę, że inne dzieci w tym samym wieku też czegoś nie robią to mi lżej i przestaję się stresować. :*
    No spoko jestesmy rehabilitowani, robia mu proby i nic nie jest poza norma. Do zabawek lezac na brzuchu tez lapek nie wyciaga. Siostra mowi ze grubcie tak maja.

tb73i09k881y3sjt.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys, Ofka moja tez sie nie przewraca-moze ze dwa razy to zrobila. takze nie ma paniki

lys lubi tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine dzięki :)
    pół słoiczka na pierwszy raz to za dużo, niby powinno się zacząć od łyżeczki dwóch, no i raczej banana się nie poleca na początek

ofka pocieszyłaś mnie :)

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 2849 2850 2851 2852 2853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ