SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:chyba wszystkie tu mamy ten model , hehe rozpoczelam marketing szeptany
Ja akurat nie spisalam tego, a kupilam ten bo byl najtanszy z regulacja od 40Tylko wkurza mnie to pikanie w nocy jak sie nagrzeje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 17:39
0na88 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa super foty
mam 40 znajomych fotografow po szkole jak ja i naprawde foty robisz swietne. Ja lubie wlasnie fotografowac ludzi ale lubie jak sa w swoim zywiole, kiedy nie zwracaja uwagi na aparat a potem sie dziwia ze tak ladnie potrafia wyjsc na zdjeciach
Ja duzo zdjec robilam i robie analogiem wiec mam z 1000 fot a nie mam kiedy zeskanowac ale musze go sprzedac i zainwestowac w cyfrowy aktualnie pozyczam od ojcaniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A nie mialas pomyslu co pod choinke wybrac
Żebym wiedziala wczesniej...
Ale niedługo mam urodziny, mama pewnie bedzie wypytywać co bym chciala to podpowiem
We wtorek mamy szczepienie, z tego co wiem nasza piediatra mówi ze po 4mc nawet na kp mozna rozszerzać diete (ma ok 50-60 lat i za granicą sie doszkalała i mówi ze w wiekszosci krajów po 4mc rozszerza się diete to prawda? Bo pare z was mieszka po za Polską) to porozmawiam z nią na ten temat i zacznePonoc dzieci uwielbiają banany
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nasza pediatra kazała nam po 6 miesiacu ale zaczelismy wczesniej bo i tak dokarmiac mm zaczelismy...na razie marchewka baaardzo podeszła
jak tylko widzi kubeczek z marchewką to jakies spazmy radosci dostaje
istny szał za to jak się skonczy to rozpacz ...
jak długo jedno podajcie zanim coś nowego ? u nas juz prawie tydzien marchewki i wypadało by coś nowego chybamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jesli o mnie chodzi to wlasnie rozszerzylam swoja diete o pizze i drinka i licze ze 10 kg samo sie zgubi, ale od 2 dni juz slodyczy nie jadlam, wiec jest postep
A Julka wcina wszystkie deserki po pol sloiczka, tylko banam jej nie wchodzil,a z obiadkow to nie wchodza jej zbytnin te jednoskladnikowe, ale jarzynki juz tak i nie moga byc zbyt geste, dlatego te z gerbera jej wchodza, bo maja bardziej plynna konsystencje. Do tej pory jadla po pol sloiczka, a dzis caly zjadla. Soczkow nie podaje, dzis pierwszy raz dalam herbate rumiankowa, ale z butelki nie chce, lyzeczka pije choc bez entuzjazmu, a tak to przepijam ja woda. Wieczorem kaszka, a rano kleik, ale malo bo robie jej 120ml i wypija przewaznie 80-90, a reszte podaje lyzeczka z odrobina kleiku, a tak to w ciagu dnia mleko.0na88, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Żebym wiedziala wczesniej...
Ale niedługo mam urodziny, mama pewnie bedzie wypytywać co bym chciala to podpowiem
We wtorek mamy szczepienie, z tego co wiem nasza piediatra mówi ze po 4mc nawet na kp mozna rozszerzać diete (ma ok 50-60 lat i za granicą sie doszkalała i mówi ze w wiekszosci krajów po 4mc rozszerza się diete to prawda? Bo pare z was mieszka po za Polską) to porozmawiam z nią na ten temat i zacznePonoc dzieci uwielbiają banany
-
Ja mam podgrzewacz i rzadko uzywam do podgrzewania mleka z cyca. Tesciowa woli podgrzewac z cieplej wodzie. A co do mm, to jesli juz bym podawala to do wody pokojowej ciut wrzatku i przeglub w zyciu by mi sie nie chcialo uzywsc termometra...
małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Tak, czekam i czekam aż zadzwoni ta moja sąsiadka położna. Już nie mogę się doczekać aż mi udrożni kanalik.
Muszę Wam powiedzieć, że z doświadczenia mamy zębatego dziecka, to mój Tomek nie przepada za żyrafą Sofi. W ogóle ma w nosie wszystkie gryzaki i zabawki. Najlepsze są piąstki i tera.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Tak, czekam i czekam aż zadzwoni ta moja sąsiadka położna. Już nie mogę się doczekać aż mi udrożni kanalik.
Muszę Wam powiedzieć, że z doświadczenia mamy zębatego dziecka, to mój Tomek nie przepada za żyrafą Sofi. W ogóle ma w nosie wszystkie gryzaki i zabawki. Najlepsze są piąstki i tera.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:
zadzwoniła sąsiadka, że nie da rady dzisiaj jednak przyjechać i dopiero w poniedziałek będzie w Szkole Rodzenia:( Muszę się przemęczyć...
Paula, na pewno znalazłabyś kogoś we Wrocławiu, kto by za opłatą zgodził się dzisiaj przyjechać.