X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    czajnik z regulacja tez polecam ! przygotowanie mleka zajmuje pare sekund

O faktycznie ! to chyba bedzie lepsza opcja niz podgrzewacz:)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podgrzewacz i mi sie nie sprawdzil bo ciagle latalam z termometrem

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    O faktycznie ! to chyba bedzie lepsza opcja niz podgrzewacz:)

A nie mialas pomyslu co pod choinke wybrac ;)

małaMyszka lubi tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba wszystkie tu mamy ten model , hehe rozpoczelam marketing szeptany ;-)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    chyba wszystkie tu mamy ten model , hehe rozpoczelam marketing szeptany ;-)

Ja akurat nie spisalam tego, a kupilam ten bo byl najtanszy z regulacja od 40 :D Tylko wkurza mnie to pikanie w nocy jak sie nagrzeje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 17:39

0na88 lubi tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak Wam idzie rozszerzanie diety?

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa super foty :) mam 40 znajomych fotografow po szkole jak ja i naprawde foty robisz swietne. Ja lubie wlasnie fotografowac ludzi ale lubie jak sa w swoim zywiole, kiedy nie zwracaja uwagi na aparat a potem sie dziwia ze tak ladnie potrafia wyjsc na zdjeciach :)

Ja duzo zdjec robilam i robie analogiem wiec mam z 1000 fot a nie mam kiedy zeskanowac ale musze go sprzedac i zainwestowac w cyfrowy aktualnie pozyczam od ojca :)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    A nie mialas pomyslu co pod choinke wybrac ;)

Żebym wiedziala wczesniej... :)

Ale niedługo mam urodziny, mama pewnie bedzie wypytywać co bym chciala to podpowiem :D

We wtorek mamy szczepienie, z tego co wiem nasza piediatra mówi ze po 4mc nawet na kp mozna rozszerzać diete (ma ok 50-60 lat i za granicą sie doszkalała i mówi ze w wiekszosci krajów po 4mc rozszerza się diete to prawda? Bo pare z was mieszka po za Polską) to porozmawiam z nią na ten temat i zaczne :) Ponoc dzieci uwielbiają banany :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasza pediatra kazała nam po 6 miesiacu ale zaczelismy wczesniej bo i tak dokarmiac mm zaczelismy...na razie marchewka baaardzo podeszła :) jak tylko widzi kubeczek z marchewką to jakies spazmy radosci dostaje :) istny szał za to jak się skonczy to rozpacz ...
    jak długo jedno podajcie zanim coś nowego ? u nas juz prawie tydzien marchewki i wypadało by coś nowego chyba

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli o mnie chodzi to wlasnie rozszerzylam swoja diete o pizze i drinka i licze ze 10 kg samo sie zgubi, ale od 2 dni juz slodyczy nie jadlam, wiec jest postep :D
    A Julka wcina wszystkie deserki po pol sloiczka, tylko banam jej nie wchodzil,a z obiadkow to nie wchodza jej zbytnin te jednoskladnikowe, ale jarzynki juz tak i nie moga byc zbyt geste, dlatego te z gerbera jej wchodza, bo maja bardziej plynna konsystencje. Do tej pory jadla po pol sloiczka, a dzis caly zjadla. Soczkow nie podaje, dzis pierwszy raz dalam herbate rumiankowa, ale z butelki nie chce, lyzeczka pije choc bez entuzjazmu, a tak to przepijam ja woda. Wieczorem kaszka, a rano kleik, ale malo bo robie jej 120ml i wypija przewaznie 80-90, a reszte podaje lyzeczka z odrobina kleiku, a tak to w ciagu dnia mleko.

0na88, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pobwalam 4 dni sama marchewke, a potem marchewke z ziemniakiem 2-3 dni, w miedzyczasie jablko, a potem dynia. Potem to juz polecialo, jak konczy sloiczek dostaje nowy.

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin ja foty pstrykam glownie telefonem, bo aparat dla mnie za ciezki :P I tez uwielbiam zdjecia ludzi z zaskoczenia ;)

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

• jasmine89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Żebym wiedziala wczesniej... :)

Ale niedługo mam urodziny, mama pewnie bedzie wypytywać co bym chciala to podpowiem :D

We wtorek mamy szczepienie, z tego co wiem nasza piediatra mówi ze po 4mc nawet na kp mozna rozszerzać diete (ma ok 50-60 lat i za granicą sie doszkalała i mówi ze w wiekszosci krajów po 4mc rozszerza się diete to prawda? Bo pare z was mieszka po za Polską) to porozmawiam z nią na ten temat i zaczne :) Ponoc dzieci uwielbiają banany :)
    w uk, jesli karmisz piersia, zalecaja rozszerzanie diety od 6 miesiaca, ja jednak daja troche kaszki i kupilam dzisiaj owocki. wogole jestem przerazona,bo tu widizalam jeden ze sloiczkow od 4 miesiaca, o smaku ziemniak, szpinak i ser cheddar

• Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podgrzewacz i rzadko uzywam do podgrzewania mleka z cyca. Tesciowa woli podgrzewac z cieplej wodzie. A co do mm, to jesli juz bym podawala to do wody pokojowej ciut wrzatku i przeglub w zyciu by mi sie nie chcialo uzywsc termometra...

małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, czekam i czekam aż zadzwoni ta moja sąsiadka położna. Już nie mogę się doczekać aż mi udrożni kanalik.

Muszę Wam powiedzieć, że z doświadczenia mamy zębatego dziecka, to mój Tomek nie przepada za żyrafą Sofi. W ogóle ma w nosie wszystkie gryzaki i zabawki. Najlepsze są piąstki i tera.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Tak, czekam i czekam aż zadzwoni ta moja sąsiadka położna. Już nie mogę się doczekać aż mi udrożni kanalik.

Muszę Wam powiedzieć, że z doświadczenia mamy zębatego dziecka, to mój Tomek nie przepada za żyrafą Sofi. W ogóle ma w nosie wszystkie gryzaki i zabawki. Najlepsze są piąstki i tera.
    A jak Ci udrozni? Napisz potem czy ulga.

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka ja latalam z termometrem bo dla mnie na reke ok jest woda, ktora ma ponad 50 stopni, a 40 to dla mnie chlodne i dlatego sprawdzalam, zeby dziecka nie poparzyc

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( zadzwoniła sąsiadka, że nie da rady dzisiaj jednak przyjechać i dopiero w poniedziałek będzie w Szkole Rodzenia:( Muszę się przemęczyć...

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    :( zadzwoniła sąsiadka, że nie da rady dzisiaj jednak przyjechać i dopiero w poniedziałek będzie w Szkole Rodzenia:( Muszę się przemęczyć...

Paula, na pewno znalazłabyś kogoś we Wrocławiu, kto by za opłatą zgodził się dzisiaj przyjechać.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Julek zaczął mi przy karmieniu ściskać sutki dziąsłami i ciągnie na wszystkie strony... i z jaką siłą on to robi :/ dziś cały dzień tak było, trochę pije, pierwszy głód zaspokoi i ściska. Boooli... jakieś rady? :/

atdcpx9izbdly3tt.png
‹‹ 2847 2848 2849 2850 2851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ