X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zasypia przy lampce która się tli ale w nocy wyłączamy i roleta zaciemniająca że jest ciemno jak w dupie, tak nam się lepiej śpi.

W ogóle jesteśmy zajebiści bo jak wyjeżdżaliśmy to okno zostawiliśmy rozszczelnione i w domu było jak weszliśmy 10 stopni... od 18 nagrzaliśmy do 20. brrrr

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda witamy spowrotem;)

magda sz lubi tę wiadomość

• jasmine89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogole tak fajnie tu z Wami, mila atmosfera:)

jesslin87 lubi tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Iwo byl niebieski jak go wyciagneli bo zaaspirowal wody plodowe. Kwiknal raz i ucichl. Odsysali go a on siny i cisza. Moja siostra dostala ataku sercowego pod drzwiami prawie bo sie nie darll. A jeszcze neonatolog nie przychodzila bo sie zepsul dzwonek....dali mi go 15 min po zabiegu do cycka.

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Nie ma bikini w moim rozmiarze mozna kupic tylko dresy i ponczo;))))

Spocisz się :)
    Leć na topless ;)

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    hahahah nie no nie bij :P
    Bilysmy sie bardzo za dziecka. Jestesmy meeeeega rozne.

tb73i09k881y3sjt.png
  • jasmine89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka a mialas cc ?

• Ofka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    Ofka a mialas cc ?
    Tak na zyczenie.

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    No Iwo byl niebieski jak go wyciagneli bo zaaspirowal wody plodowe. Kwiknal raz i ucichl. Odsysali go a on siny i cisza. Moja siostra dostala ataku sercowego pod drzwiami prawie bo sie nie darll. A jeszcze neonatolog nie przychodzila bo sie zepsul dzwonek....dali mi go 15 min po zabiegu do cycka.

o kurczę, a czy w związku z tym macie być pod szczególną kontrolą itd?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My lecimy 8. Ale tam bedzie 20,25 stopni.
    A moja mama kolacje je na plazy. Czad.

jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • jasmine89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Tak na zyczenie.
    to nie chcieli Ci zrobic czy mialas juz ustalone wczesniej?

• psioszka11 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziewczyny spełnić obowiązek małżeński bo Już pajęczyna niedługo zarosne :)
    Magda w wolnej chwili napisz nazwę tych kalendarzy.
    Spokojnej nocy kochane.

jasmine89, lys, jesslin87, magda sz, Weridiana, Paula_071, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój Patryk dostał10 pkt a mi go nawet pokazać nie chcieli, a co dopiero żeby do cycka przystawili :/ jak się uparłam że chce zobaczyć to po kilku godz mi go przywieźli na chwile pokazać, a do cycka to wieczorem (cc było o 3.45))a tak mówili że i tak rzyga wodami to po co go przystawiać, a mąż mówił że widział jak butle mu dawali

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 22:41

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka szalonej zabawy:)!
    ja ide starszakom poczytac bajki a pozniej sama poczytam i spac, takze dobrej nocy i do jutra

psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Bilysmy sie bardzo za dziecka. Jestesmy meeeeega rozne.

Ja się biłam z bratem (2 lata młodszy), tylko że my serio się nienawidziliśmy, raz to było tak grubo, że sztućcami w siebie rzucaliśmy, raz on rzucił we mnie krzesłem, w sumie szło wszystko co było pod ręką, moja mama w pewnym momencie wymiękła, bo nie dało się nas ujarzmić, tym bardziej, że każde z nas musiało mieć ostatnie słowo, a raczej ostatni cios. Nawet na spokojnie po imieniu do siebie nie mówiliśmy, bo przez usta nie chciało przejść. Teraz dobrze się dogadujemy ;) po wielu latach :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    o kurczę, a czy w związku z tym macie być pod szczególną kontrolą itd?
    No tak. Okulista,poradnia neonatologiczna i neurolog. Neonatologiczna co miesiac bo te nerki.

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Ja się biłam z bratem (2 lata młodszy), tylko że my serio się nienawidziliśmy, raz to było tak grubo, że sztućcami w siebie rzucaliśmy, raz on rzucił we mnie krzesłem, w sumie szło wszystko co było pod ręką, moja mama w pewnym momencie wymiękła, bo nie dało się nas ujarzmić, tym bardziej, że każde z nas musiało mieć ostatnie słowo, a raczej ostatni cios. Nawet na spokojnie po imieniu do siebie nie mówiliśmy, bo przez usta nie chciało przejść. Teraz dobrze się dogadujemy ;) po wielu latach :)
    My tez sie nienawidzilysmy. A raczej ja jej...

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    No tak. Okulista,poradnia neonatologiczna i neurolog. Neonatologiczna co miesiac bo te nerki.

No najważniejsze, że jesteście pod opieką :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Agaata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    a mój Patryk dostał10 pkt a mi go nawet pokazać nie chcieli, a co dopiero żeby do cycka przystawili :/ jak się uparłam że chce zobaczyć to po kilku godz mi go przywieźli na chwile pokazać, a do cycka to wieczorem a tak mówili że i tak rzyga wodami to po co go przystawiać, a mąż mówił że widział jak butle mu dawali

O matko, to bardzo dziwne!
    Mi podczas cięcia przytulali go do twarzy 2 razy, później powiedzieli, że jadą do tatusia. Konrad stał przed drzwiami, bo tak mu kazali i czekał na dziecko. Przyszła pielęgniarka neonatologiczna z Młodym i mówi : "to jest pana syn, ja idę po dokumenty, a pan niech tu stoi z dzieckiem i się nie rusza" - no to mówi, że stał prawie w bezruchu :-D Hubert był w mydelniczce oczywiście. Mnie po szyciu przywieźli do nich i od razu rozwinęli Huberta, położyli mi go na piersi i pomogli przystawić, później spał u mnie na ręku do rana, a później mnie pionizowali to odłożyłam go do mydelniczki, zawieźli nas na salę na położnictwie no i wtedy też był już non stop ze mną. Generalnie wszystkie badania, szczepienia itp były przeprowadzane na sali na moich oczach, nigdzie nawet na minutę nie był zabierany.

Weridiana, Hermiona lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    to nie chcieli Ci zrobic czy mialas juz ustalone wczesniej?
    Mialam to ustalone od pierwszej wizyty.

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 2852 2853 2854 2855 2856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ