SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys, ja bym zalożyła body na dlugi rękaw, bluza, jakieś legginsy, skarpetki i włożyłą ją w kombinezon. W samochodzie mozna kombinezon porozpinać, albo jak masz już rozgrzane auto to nawet zdjąć. A na przejście wzięłabym dodatkowo kocyk, żeby jednak przykryć i trochę okryć też buzię jakby był większy mróz.
o albo jak migotka pisze rajtuzy ze spodniami a na górę kurtka i przykryc ciepłym kocykiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 23:32
-
lys wrote:Z kombinezonem nie da rady ona nie zmieści się w foteliku... jeju będę jutro kombinować z kurtka albo 3 koce wezmę. Jakiś koszmar to ubieranie zimą.
-
Hej, hej. U nas skok rozwojowy...spanie to mordęga. Całą noc skacze tylko z cycem to z prawej to z lewej strony Julii. Dzisiaj lulałam ja 4 godziny. Zaraz ide do niej spać,bo juz gadzina się kokosi. Od dwóch dni jestesmy na pieluchach wielorazowych...jak dotąd jeszcze mi się podoba ich uzytkowanie (na noc i tak dady, bo dziecię ma spust ze hej). Widzialam, ze temat kaszek na tapecie. Ja tez od kilky dni robie research w necie o rozszerzeniu dirty. I doszlam do wniosku ze ja jako ze dalej kp to pods malej po 6 m-cu zwykla manna kasze na wodzie do marchewki. Bo wtedy zamierzam wejsc z jadlem. Choc wiem ze juz teraz by cos zjadla, bo wit. C z lyzki wciaga az uszy sie trzesa (a miny robi przy tym rewelacyjne). No I moj dziec zaczal sie podciagac z lezenia do
gory jak ja trzymam za raczki. Rosna Te dzieciaczki...
PozdrowionkaWeridiana, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Neylana napisz cos wiecej o tych pieluchach wielorazowych... bo ja nie wiem ale moze glupio zapytam uzywasz teraz tetry tak?
Kurcze jak moj sro co godzina to chyba se moge podarowac...
Ponawiam pytanie jak uzywacie oleju kokosowego na ciemieniuche? Smarujecie przed kapiela?
Aaa i jedno postanowienie noworoczne zalatwione. Zapisalam sie do ginekologa. Brawo Ja
A i dzisiaj bylismy na remontowanym mieszkaniu i zaliczylismy szybki numerek w lazience, tak na spokojnie ze dziecko nie bedzie plakac.
Wiesz pulpecja mialam do Ciebie pytanie i zapomnialam jakie. I za kazdym razem jak widze Twoj nick to zzera mnie ten brak pamieci od srodka. Skleroze mam.Pulpecja, Neyla, magda sz, Migotkaa, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nie martw się jesslin, ja też mam sklerozę.
Wiecie co, znajoma na fb rzuciła pytanie jak uśpić dziecko(2,5 roku)które nie chce spać, oczywiście posypały sie złote rady. A ja walnełam żeby kładla dziecko jak będzie chciało spać albo ewentualnie gumowy młotek chociaż sama jeszcze nie próbowalam. K... wiecie że niektórzy nie załapali żartu? Wy byście załapały, nie? Jeden mi napisał ze boi się zapytać jakie ja metody stosuję, hmmm ludzie są tacy tępi naprawdę?magda sz, jesslin87, Aska87, chcebycmama, małaMyszka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kochane bardzo wam dziekuje za słowa otuchy-Wam wszystkim i każdej z osobna.dodalyscie mi siły by wierzyć ze nie wszystko przesadzone i ze moze być dobrze.
Postaram sie zasnąć bo o 6musze wstać zawieźć Julcie do szkoły.
Paula-piękne ślubne zdjęcie
Wiem ze swego czasu głosowaliście na miss forum ;)nie wszystkie fotki widziałam,ale dla mnie nr 1 jest weridiana:)
Dobrej nocki i jeszcze raz dziekuje za wsparcie-jesteście nieocenione !Weridiana, Zetka, jesslin87, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Oj Żabka no to teraz już nie muszę się odchudzać
dziękuję pięknie za komplement bo ja to bym głosowała na siebie ewentualnie w kategorii najstarsza na forum haha, a to może dlatego tak glosujesz , no tak teraz już wiem bo starsi mają pierwszeństwo hahaha
Zabko wiem że boli cię serduszko ale tak jak powiedziałaś to nie jest przesądzone, dodatkowo zawsze trzeba szukać dalej i szukać różnych opinii . Myślę jeszcze ze twoja córcia jest szczupła, drobniutka i trenuje to też ma znaczenie. Trzymam mocno kciuki i wierzę.
zabka11, niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Neylana napisz cos wiecej o tych pieluchach wielorazowych... bo ja nie wiem ale moze glupio zapytam uzywasz teraz tetry tak?
Wiesz pulpecja mialam do Ciebie pytanie i zapomnialam jakie. I za kazdym razem jak widze Twoj nick to zzera mnie ten brak pamieci od srodka. Skleroze mam.
Kochana obecne wielorazowki zupelnie nie przypominaja pieluch z tamtych czasow. Sa bardziej jak pampersy...tyle ze wielorazowe. Maja wymienne wklady (mozn tez wkladac tetre), które po zasikaniu wrzuca sie do prania. My osobiście uzywamy otulaczy i wkladow. Mam tez jedna pieluchę kieszonkowa ale ona po jednym użyciu do prania.
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf07b0c7c819.jpg
O tu dziec w kieszonce...oczywiscie pod kolor ubrankaniecierpliwa, Laura, magda sz, Paula_071, jesslin87, Weridiana, Aska87, witaminkab, małaMyszka, Martucha86, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Jesslin brawo ty
Teraz jeszcze tylko dotrzec do tego gina
hehehe
Tonmoj synus trzyma glowe w powietrzu i zapiera sie na lokciach, najczesciej przy probie odlozenia. Karol juz tez sie przemieszcza, jak lezy na brzuchu, to podnosi rece i nogi do gory, nic sie nie dzieje, to opiera sie na rekach o odpycha sie nimi do tylu. Nie lapie jeszcze w jaki sposob mozna odepchac sie nogamijesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Żabka ja nadal podtrzymuje to co wczoraj pisałam- że czekam na dobre wieści. Myślę że radiolog nie powinien wychodzić poza swój margines. Julcia dopiero zaczyna dojrzewać wydaje mi się że jeszcze jest czas aby wszystko dojrzało, burza hormonalna przed nią (skoro są pęcherzyki w jajnikach to znaczy że coś tam się jednak dzieje). Nie dziwie się że strasznie Ci ciężko bo mi też by było ale trzeba wierzyć że będzie dobrze, druga sprawa medycyna idzie do przodu. :* Trzymaj się matka mocno !
Ja wczoraj padłam o 20 razem z dzieckiem i spałyśmy do 7 oczywiście cyc o 23,3,6,7... Chyba zacznę podawać jej kaszkę na noc. Muszę w końcu odespać poród. Jak podaję jej kropelki łyżeczką to chętnie ją przyjmuje i nie wypycha więc może się uda.
Muszę Was nadrobićzabka11, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
u nas biało, wiec rano oprócz wyszykowania dwóch moich gwiazdeczek to jeszzce czekało mnie odśnieżanie auta.
dzięki jeszcze raz dziewczyny, wstałam dzis z nastawieniem ze musi byc dobrze i koniec kropka! czekam cierpliwie do przyszłej srody, a do tego czasu odganiam złe mysli i skupiam sie na chrzcinach sobotnich.
Klara zasnela w bujaku, ide przelozyc ja do lozeczka i lece przygotowac obiad i umyc wlosy.
o 13 musze jechac z Klara po Julcie i wszytskie jedziemy na usg serduszka Klary.
ja odkad podaje kaszkę na noc, mala spi od 20 do 7 rano. wczesniej spala 20-5.magda sz, niecierpliwa, Paula_071, jesslin87, Weridiana, małaMyszka, Martucha86, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Moja ma naczyniaka między oczami bardzo jasnego, kształtem przypomina flagę Turcji..
Mam wrażanie że jakiż regres mamy- ostatnio mniej mówi, jak się sama obracała plecy-brzuch-plecy tak teraz jej się nie chce, pełzała teraz dużo mniej. Główkę ładnie podnosi i siedzi prosto jak się oprze o coś. Leży na macie i fika na plecach leniuch
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c444f105c71a.jpg
Paula nie widziałam Twojego zdjęciabyłam pewna że jesteś brunetką, jak dziewczyny powiedziały że blondyneczka z Ciebie to ciekawość mnie zjada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 09:16
Zetka, niecierpliwa, Laura, Kkarolinaaaa, jesslin87, Weridiana, 5ylwia, Aska87, Martucha86, Amberla, Maniuś, Maniuś lubią tę wiadomość