SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lys ja moją jak przenosiłam z domu do samochodu też dosłownie kilka metrów to body na długi,bluza,półśpiochy, grube skarpety, czapka gruba i otulona w dwa koce, w samochodzie odkryłam jeden koc a pozniej jak dobrze się nagrzało drugi. W kombinezonie też mi już nie włazi.
lys lubi tę wiadomość
-
@ przyszła regularnie jak przed ciążą 28dc
19 mam wizytę u gina, a to będzie 15 dzień cyklu, ciekawa jestem czy owulacja będzie/była
Lecę położyć się do Dominisia jeszcze pospać, mam nadzieję że Was nadrobię później bo ostatnio szybko te strony lecą.....
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Tak się zastanawiam czy te nasze dzieciaki z głodu się budzą. Mój dziś spal z nami i po jedzeniu o 23:30 dopiero jedzenie o 3:30 a potem o 8. W międzyczasie cycek ale bardzo mało i raczej tylko do uśpienia. A jak nie jest ze mną to budzi się non stop.
małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:To ja następna - '84.
No to mamy tak:
78 Laura
79 Pulpecja
81 Zetka
84 Agaata
Wiecie kiedy czuje się najbardziej staro? A raczej kiedy to do mnie dociera? Gdy w necie coś rejestruje i trzeba podać rok urodzenia i jest ten suwak od 2016r i tak przewija i przewija do tyłuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 09:20
Pulpecja, Agaata, aaaaga, jesslin87, zabka11, Weridiana, Aska87, małaMyszka, witaminkab, Laura, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
O lal miss sierpnioweczek? Ominelo mnie duzo zdjec jak tak o nie mam pojecia jak wyglada weridiana,pokaz mi sie!
Paula- śliczna jestes!
Magda - ye nasze dziewczyny co raz bardziej do siebie podobne sie robia! Na tym zjdeciu jakbym Polaczka widziala :p wiec oczywiste ze dla mnie Maja jest przepiekna
magda sz, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzieki za mile slowa:-)
Odkad otulam Tomka na noc w 3 koce to spi jak aniolek:-) nie przeszkadzaja mu zadne rosnące zeby (i chyba idzie jeszcze ta gorna jedyna). Poszedl spac o 20, obudzil sie znowu o 12 i o 5 na karmienie, i wstal o 8:30. Tak to mozna zyc
-4, snieg pięknie pada. Jem sniadanie i udziemy na spacerPulpecja, Agaata, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pulpecja wrote:niecierpliwa, ja kupilam tę samą kaszkę, wlaśnie jaglaną z ryżem i kukurydzą, ale jeszcze nie dawałam. Najchętniej to bym jej na mleku zrobiła, ale mojego nie chce mi sie ściągać,a szticzne nie wiem jakie.
Jesli chcialabys zrobic na mm to ja proponuje na tym samym co kaszka, czyli na hippiePulpecja lubi tę wiadomość
-
Kurde przeraza mnie temat wprowadzania glutenu, pojecia zielonego nie mam jak sie za to zabrac.
Czy moge te 2-3g manny ugotowac na wodzie i dodac do kaszki, ktora je na kolacje??
Na kaszy mannej pisze, ze lyzeczka kaszy (to chyba bedzie 3gramy) na 100 ml wody lub mleka, no ale jak na takiej ilosci wody to ugotuje dodam do tego mm to ona m zyciu mi tego nie zje. Czy ktos moze mi to wylozyc jak wol krowie na rowie krok po kroku, bo ja jestem ograniczona umyslowo chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 09:53
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Dzieki za mile slowa:-)
Odkad otulam Tomka na noc w 3 koce to spi jak aniolek:-) nie przeszkadzaja mu zadne rosnące zeby (i chyba idzie jeszcze ta gorna jedyna). Poszedl spac o 20, obudzil sie znowu o 12 i o 5 na karmienie, i wstal o 8:30. Tak to mozna zyc
-4, snieg pięknie pada. Jem sniadanie i udziemy na spacer
To ja chyba za słabo ubieram. U nas 20-21st a on cienki pajac bez stóp gdzie nogawki podwijają mu się do kolan i łydki ukryte i cienkie skarpetki stopki. Przykrywam średnim kocykiem.moze spróbuję grubiej.
-
niecierpliwa wrote:Kurde przeraza mnie temat wprowadzania glutenu, pojecia zielonego nie mam jak sie za to zabrac.
Czy moge te 2-3g manny ugotowac na wodzie i dodac do kaszki, ktora je na kolacje??
Ja tak mam zamiar. Albo do obiadku czy deseru. Nie wiem tylko ile sypać tej manny na ile wody.
-
Migotkaa wrote:hej hej:) kurde mróz dalej, czy Wy chodzicie z dziecmi ?
Zabka jaka podajesz? bo ja mojemu podaje ta z bobovity, ze wzgledu ze mleko tej samej firmy i poki co jest ok:) podajesz z butli czy łyzeczka?
migotka ja narazie kleik ryzowy na zmiane z kukurydzianym robie na bebiko i podaje albo lyzeczka po poludniu z deserkiem, albo wiecorem do butli. jak mala zje po poludniu kleik z deserkiem lyzeczka, to na noc podjae butle bebiko z jedna lyzka kleiku, a jak nie zje po poludniu z lyzeczki, to na wieczor dostaje gesciora z butli.Pulpecja lubi tę wiadomość